Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Filokartie - pohlednice » Kupovanie, zbieranie, vystavovanie a viac okolo pohladnic

Vykupminci.cz
Numisargo

Kupovanie, zbieranie, vystavovanie a viac okolo pohladnic

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
On to asi tlačil v malých sériách a opakovane. Našiel som totiž č. 15 z roku 1930.
Registrovaný uživatel
jano7B9 napsal
Tu chybenku chceš kúpiť, či hľadáš zo zvedavosti aký tam je motiv a stačí ti len nejaký scan... ?

Ano, hladam, zbieram, vymienam a kupujem vsetko to, co mi chyba. No ale tu k tomu pribudnu este tie, ktore som jarof spominal. Tie nemam este schybenkovane. A tiez to o com este neviem a niekde zariem, ale je to nedostupne, tak si dam do archivu, viem ze to je. Mozno ma prikvaci stastie a dostane sa to ku mne. A tu je prave ta moja filozoficka otazka, ktoru som tu predostrel. Chytil napisal do obrazu znamky text "Dale vydal 45 ruznych druhu....". Lenze doteraz nedokazem urcit kedy presne - datum vydania tejto gtrafiky, odkedy treba ratat tie druhy. Pricom ale po temer sto rokoch napisal Gaspar, tie zbieral Tatry, ze ich vydal 1500 roznych druhov. Teraz babo rad, su to rozne obrazky, vydania, graficke upravy a ja neviem co vsetko mozne. Najma co to znamenalo obsahovo druh pohladnic. Ale mam sa s cim hrat.
Registrovaný uživatel
JAROF napsal
On to asi tlačil v malých sériách a opakovane. Našiel som totiž č. 15 z roku 1930.

Ci to tlacil v malych seriach neviem posudit. Opakovane ano, pricom napr. v roku 1923 vydal okolo 150 pohladnic, ktorych obrazy sa opakuju z rokov 1920, 1921.
Pricom, aspon ja neviem ani kolko bolo vydanych v roku 1920. Mam ich zatial podla textu na adresnej strane 43. Nie podla grafickeho prevedenia adresnej strany, tych mam viac a tiez farebne odtiene, atd.
Registrovaný uživatel
jansvi, ak chceš tú 26, tak mi napíš na frico zavináč post.sk.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: < 1 2

Sběratel.com » Filokartie - pohlednice » Kupovanie, zbieranie, vystavovanie a viac okolo pohladnic

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1