Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

kdepak, nevystavuji. trochu to souvisí s tím, že se snažím sbírat hlavně nefilatelistické celistvosti a horší stav je pro mne leckdy vlastně dobrým znakem - jenže pak bojovat s výtkami, že ty celistvosti (jakkoli často zcela výjimečné) jsou ve špatném stavu, se mi moc nechce.
Doufám, že můj příspěvek předtím nevyzněl nějakostře či vyhroceně😮) Já jsem dost hrr, když se mi něco líbí ale nemyslel jsem to vůbec ve zlém😮)

Dobrý den,
rád bych oživil poptávku :-)
Zajímají mne jakékoli (nefiltelistické) celistvosti včetně ústřižků průvodek (i jeden potěší :-))
Dále ražené známky v jakémkoli množství, zejména méně běžná zoubkování, ale i ta nejběžnější.
Za cokoli zajímavého velmi nadprůměrně zaplatím.
Hezké léto, ZP

Na predchádzajúcej strane som priložil scan prednej strany obálky. Ak by bol záujem určite sa vieme dohodnúť.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Zdeňku, nevím, jestli Tvůj zájem přetrvává.
Vycházím z Tvého původního požadavku a posílám toho více.
Podívej se na lvy. Možná je první 15h známka dokonce sv. zelená a první dvě známky 25h sv. hnědé. Nevím.
U matek je možná některá 100h známka černofialová. Zase nevím.
Tak se mrkni a ozvi se.
Zatím nashle. Karel
Obrázky:

děkuji za nabídky, ale sháním ražené známky a kompletní celistvosti, přední stranu bych vzal jen v případě výjimečné frankatury, známky s nátisky bohužel nepotřebuji...
Obnovuji znovu poptávku, ale rozšířil bych ji - zajímá mne cokoli opravdu zajímavého z emise Legionářské 1919, návrhy, lepší zkusmé tisky, lepší a nejlepší zoubkování - zejména (ideálně krajové či rohové) známky s celým nátiskem, vady zoubkování na lepších zoubkováních a smíšená zoubkování, lepší výrobní vady a samozřejmě to poštovní použití, to platí stále... Zajímají mne také návrhy nátisků, ovšem jen na známkách, popř. výstřižcích s nezoubkovanými známkami.
Děkuji za každou nabídku
Z. Prachař

Ahoj, pokud by šlo o známku s celým nátiskem či raženou, tak všemi deseti, pokud jde o čistou bez nátisku v II. typu a dobře centrovanou, tak bych ji také vzal, ale zrovna tahle známka je hodně nadhodnocená, takže mám trochu obavu, že bychom se nepotkali v ceně (u celonátiskových určitě ano, ale u známky bez nátisku mám obavu, že spíš ne...). Mohu kdyžtak poprosit o sken do mailu a cenovou nabídku?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.