Profilový obrázek
tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

#1441 7. 8. 2017, 21:37

Dik grofik za info.....

Profilový obrázek
paully

Uživatel

Zaregistrován:
13. 5. 2013

#1442 8. 8. 2017, 16:43

stani-ano,ten pivovar je určen správně.Ale i chleba bylo dost.Já bydlel v ulici,kde pekárna byla přímo naproti.A pekařům jsme velice rádi chodili pro pivo do džbánů.Protože odměnou byla ,,točenka" z chlebového těsta řádně osolená ,okmínovaná.Škoda,že se už nic takového nevyrábí.
Kara amiko!Do sbírky přibyl další pohled psaný esperantem a opět má známku na aversu.A já stále nevypátral zda to má nějaký význam,nebo je to náhoda!

Profilový obrázek
paully

Uživatel

Zaregistrován:
13. 5. 2013

#1443 8. 8. 2017, 17:05

Fotku jsem zapomněl!

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#1444 8. 8. 2017, 19:56

Pekná.Ale vodárna? To nemôže v Plzni byť.. Snáď pivovar..😃 Voda bude nejaká sranda a tie známky tiež.Ani tie škodlivé,slané,pokmínované pletenky Ti neverím.(Ale verím,to sú spomienky,aj ja to už mám..😁 )Ja si myslím,že to nejaký význam nemalo.Možno recesia.Mám nachystanú pohľadnicu do UK,ktorú zajtra pošlem a tiež som oznámkoval aj prednú stranu..
Len tak z pr...rrrrrecesie.Aspoň budú baby na pošte pindať a adresát sa pobaví,poteší,alebo si niečo pomyslí (o mne)..😉
Mám niekde pohľadnicu z Tršemošnej (Třemošná...🙂 ),ale to je nové,neviem,či to je vôbec mf..Mal som na vojne kamarátov (veľa) od Plzne,dobrí chalani...
Ešte niečo daj,nech sa precvičujeme v Češtine..Asi veľké Č,ste dosť veľký "land."
-s-

Profilový obrázek
paully

Uživatel

Zaregistrován:
13. 5. 2013

#1445 8. 8. 2017, 21:11

Ale já těch pohlednic s esperantem mám asi přes padesát.Z celého světa a většina z nich má tu známku zepředu.Takto ofrankované mám i normální pohlednice,ale zdaleka ne tolik,jako těch s esperantem.Přitom těch ,,normálních"pohlednic mám daleko,daleko víc.Neznám nikoho,kdo tuto řeč ovládá,dnes jako esperanto funguje angličtina.Zkoušel jsem kamsi dopsat,do nějakého klubu,ale nikdo se neozval.
Třemošná,okres Plzeň-sever.Mám náhodou menší sbírku tohoto okresu,cca 1000 kusů .Kamarád sbíral z tohoto okresu vše a já mu jeho sbírku spravoval.Tak mě to také trochu zlákalo a začal jsem též řadit do alba.Mně však stačí,když si na mapě mohu místo zakroužkovat,protože jsem získal třeba jen jeden pohled-mám ho ,,dobyté".Proto ta sbírka není nijak velká.

Obrázky:

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#1446 8. 8. 2017, 21:27
Ale já těch pohlednic s esperantem mám asi přes padesát.Z celého světa a většina z nich má tu známku zepředu.Takto ofrankované mám i normální pohlednice,ale zdaleka ne tolik,jako těch s esperantem.Přitom těch ,,normálních"pohlednic mám daleko,daleko víc.Neznám nikoho,kdo tuto řeč ovládá,dnes jako esperanto funguje angličtina.Zkoušel jsem kamsi dopsat,do nějakého klubu,ale nikdo se neozval. Třemošná,okres Plzeň-sever.Mám náhodou menší sbírku tohoto okresu,cca 1000 kusů .Kamarád sbíral z tohoto okresu vše a já mu jeho sbírku spravoval.Tak mě to také trochu zlákalo a začal jsem též řadit do alba.Mně však stačí,když si na mapě mohu místo zakroužkovat,protože jsem získal třeba jen jeden pohled-mám ho ,,dobyté".Proto ta sbírka není nijak velká. Obrázky: ...

No fajn.Nijak velká,cca 1000 kusov...🙄
Ja mám len jednu.😋
A tí esperantisti to tak lepili.Neviem prečo.Možno nám (Ti) niekto poradí.
Písmo naopak,tak aj známky naopak.Alebo tak nejako..🙂
Petr Zvonař sa volal/lá,ten Třemošník..
Dobrú noc "dobyvateľ" ze z Plzně.😃
-s-

Profilový obrázek
Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

#1447 10. 8. 2017, 20:47

Tak som sa trochu pohrabal v odložených dokumentoch a pár zaujímavostí tam bolo ...

Obrázky:

Profilový obrázek
paully

Uživatel

Zaregistrován:
13. 5. 2013

#1448 10. 8. 2017, 20:57

Ta Bratislava je také pohlednice?Každopádně velmi zajímavý záběr,který nejspíš nebude moc často k vidění!

Profilový obrázek
Gróf

Uživatel

Zaregistrován:
2. 6. 2014

#1449 10. 8. 2017, 22:39

K príspevku #734 ....

Tak som sa s tou adresou trochu pohral ... je to správne ????

Obrázky:

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#1450 11. 8. 2017, 08:58

Ale ona je taká.Myslíš,že som sa s ňou "hral"?
Aj keby som chcel,tak to jednoducho neviem..🙄
Tá Vysoká ul. v BA je fotka?
Odpíš paullymu,aj nám,zvedaví sme.
Dávaj aj zadné strany,všeličo tam študírujeme..
Keď pár mojich kamarátov študovalo v BA,marí sa mi,že chodili piť do Vysokej.
Škola nie je predsa len o štúdiu.Len neviem,či do Vysokej v zmysle-krčma na tej ulici,alebo tam niekde je krčma-Vysoká.. Zástavy tam už samozrejme neboli.Už bolo po sneme...🙂
-s-

Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.