Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Rady začátečníkům » Modrý Mauritius

Vykupminci.cz
Numisargo

Modrý Mauritius

Moderátoři: dejvy, ikanek, Jaromir, pavlinka, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Ahojte, som začínajúci zberateľ a chcel by som vás poprosiť čo vravíte na nákup známok v Žiline v modrom mauríciovi?Oplatí sa radšej nákup na burze alebo cez Aukro?Niečo som tam kúpil, ale myslím, že majú dosť vyššie ceny ako na Aukre.Kamarát filatelista mi vravel, že aj keď tie ceny sú vyššie v danom obchode, je ale viac menej isté že nekúpim falzifikáty a ešte k tomu tie známky vidím na vlastné oči. Z môjho pohľadu vidím pozitívum v tom, že má celkom pekný výber, nakoľko som začal zbierať Československo 2. Na burzu do Žiliny chodím, ale tam som zatiaľ kupoval iba euro mince a bankovky. Bankovky v tomto obchode sú nenormálne viackrát drahšie.Ďakujem za vaše postrehy.
Moderátor
O prodejně Modrý Mauritius se již dlouho říká, že je to nejdražší prodejna ve střední Evropě. Paní Konečná je tam sice snad od doby, kdy byl obchod v minulém století otevřen, ale snaží se především levně nakoupit a draze prodat. A pokud jde o falzifikáty, troufám si tvrdit, že není taková odbornice, aby měla 100% pravý materiál.
Pokud jde o ČSRII, myslím si, že se dá na burze pořídit levněji než v obchodě (to platí obecně). Myslím tím především jednotlivé položky; u sbírek a partií nebývá rozdíl až tak velký.
Registrovaný uživatel
ČSSR II. nakup na Aukru, sesbíral jsem základní sbírku za půl roku a za solidní peníz a ještě jsem si vydražil zasklené prázdné listy 1945-1992 za pakatel. Jestli máš o něco zájem písni, mám jedno album s přebytky, spíše lepší série. Klidně ti pošlu fotky. Drtivá většina je v kvalitě ** a jedná se známky cca 1950-1975.
« Poslední úpravu provedl(a) raje v 16. 4. 2012, 21:26. »
Registrovaný uživatel
Tak ste mi potvrdili moje domnienky.Ďakujem

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Rady začátečníkům » Modrý Mauritius

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1