Autor |
Příspěvek |
|
#11151 27. 11. 2022, 9:59
|
Registrovaný uživatel
|
Pavel_III napsal Tak se chlapci uklidníme, vyčistěte si zoubky, jestli ještě nějaké máte, vyčůrejte se, pomodlete se a dite hnípat. Já to tu na chvílu zamknu, ať vás to neruší.
Jsi sapito zavrel prilis brzy, jeste mohli dostat cirkusaci vic prostoru na to se poradne odkopat... _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
#11152 27. 11. 2022, 10:58
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Tak se chlapci uklidníme, vyčistěte si zoubky, jestli ještě nějaké máte, vyčůrejte se, pomodlete se a dite hnípat. Já to tu na chvílu zamknu, ať vás to neruší.
Prosím nezamykat, akorát se tím zaplevelí jiné vlákno 
|
|
#11153 27. 11. 2022, 11:03
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#11154 27. 11. 2022, 11:17
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#11155 27. 11. 2022, 11:33
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal Pavel_III napsal Tak se chlapci uklidníme, vyčistěte si zoubky, jestli ještě nějaké máte, vyčůrejte se, pomodlete se a dite hnípat. Já to tu na chvílu zamknu, ať vás to neruší.
Prosím nezamykat, akorát se tím zaplevelí jiné vlákno 
Zároveň poprosím nemazat opozičné príspevky.🗽🗽🗽 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#11156 27. 11. 2022, 11:47
|
Registrovaný uživatel
|
opoziční nevadí, ale bludy a porušování pravidel prosím mazat (neděje se...)
|
|
#11157 27. 11. 2022, 12:07
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal opoziční nevadí, ale bludy a porušování pravidel prosím mazat (neděje se...)
Není síla ty sračky pročítat.
|
|
#11158 27. 11. 2022, 13:26
|
Registrovaný uživatel
|
to je jednoduché, barbar a medo, od třetího postu denně, grofifík - rovnou
|
|
#11159 27. 11. 2022, 13:31
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#11160 27. 11. 2022, 13:48
|
Moderátor
|
Hoši Mne by zajímaly upřímné reakce zákonodárců v parlamentu když poprvé zhlédli poprvé takovýho Bartoše .. https://youtu.be/4ReRqH2Tah0Vizuální stránka, vystupování, celkový dojem je v mnoha směrech důležitý .. Žádný Bodyshaming to není.Pro určitou úroveň diskuse je dobré vidět, vědět s kým mám tu čest.Pokud zde někdo neustále dokola i přes v minulosti časté upozornění vystupuje ve 40 letech jako v pubertě(Sigur),tak je něco špatně ..Po shlédnutí fota je znát určitá nedozralost, a lze očekávat takový přístup k debatám. V minulosti jsem zde několikrát avizoval, že by nebyly špatný fota, abychom viděli s kým máme tu čest v diskusi.. Vůbec bych se nedivil, že třeba takový obchodník je ve skutečnosti 15ti léty smrad, který má potřebu se neustále navážet do zdejších členů, našel si zde kolektiv sympatizantů a cítí se tak dospěle, když může proudit, řešit ženský a chlast, občas aby se neřeklo zareaguje k numismatice...
|
|
#11161 27. 11. 2022, 14:01
|
Registrovaný uživatel
|
Jak muzes takhle hloupe hodnotit knihu podle obalu? podle tvych nazoru by jsi si zrejme svoji prebujelou muskulaturou a machoismem mel neco kompenzovat, co by to tak asi moho byt a to nemluvim o tvym vystupovani  Jak pak by jsi asi zhodnotil tohohle kluka.... Ani bych to nechtel vedet... Obrázky:  _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
#11162 27. 11. 2022, 14:06
|
Registrovaný uživatel
|
barbare běž už s tím kádrováním na základě vzhledu někam, šak si jen uvědom, měsíčka by už dávno museli utratit a s kým by sis tady pak notoval? jo vlastně s nikým, ty bys byl v cirkusu .. ale abych tedy neodpovídal jako smrad, barbárku, u tebe i bez fotky víme, jak jsi na tom s kritickým myšlením...
|
|
#11163 27. 11. 2022, 14:08
|
Registrovaný uživatel
|
OK on je spíš šovinista a blb
|
|
#11164 27. 11. 2022, 14:14
|
Registrovaný uživatel
|
Po shlédnutí fota je znát určitá nedozralost, a lze očekávat takový přístup k debatám. tvl ty si blázen Milane 
|
|
#11165 27. 11. 2022, 14:16
|
Registrovaný uživatel
|
něco jako všemu vládne pětka... 5 let staré foto, 5 piv v makovici, barbarův odhad za 5
|
|
#11166 27. 11. 2022, 14:20
|
Moderátor
|
Komáre tohle je úplně jiná situace, můžeme tady navzájem vkládat příklady, které vybočují s jakého si standardu.. Taky nechápu co pořád máte s nějakou muskulaturou, nebo dokonce sexepilem, znovu jste úplně mimo, předpokládanám nejspíš záměrně... Komáre zkušený z prvu hodnotí i obal knihy a na základě toho předpokládá co kniha může obsahovat..
|
|
#11167 27. 11. 2022, 14:41
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal opoziční nevadí, ale bludy a porušování pravidel prosím mazat (neděje se...)
Nemáš chybu, každý druhý príspevok čo napíšeš obsahuje oplzle slová. Myslím naše fórum dlhodobo nie je pre teba... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#11168 27. 11. 2022, 14:46
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal ferovyobchodnik napsal opoziční nevadí, ale bludy a porušování pravidel prosím mazat (neděje se...)
Nemáš chybu, každý druhý príspevok čo napíšeš obsahuje oplzle slová. Myslím naše fórum dlhodobo nie je pre teba...
akorát si sereš do huby...
|
|
#11169 27. 11. 2022, 14:49
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Komáre zkušený z prvu hodnotí i obal knihy a na základě toho předpokládá co kniha může obsahovat..
XDDD To ti nakukal kdo? Prvni dojem dela hodne ale temer vzdy je spatny protoze je kratkozraky a je to vzdy vlastni projekce sebe sama bez hlubsiho vyznamu. Si teda myslim ja. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
#11170 27. 11. 2022, 14:52
|
Registrovaný uživatel
|
samozřejmě, že je to blbost, člověk by od něho čekal víc, byl v zahraničí, dělá s lidma... to musí vypadat
|
|
#11171 27. 11. 2022, 15:07
|
Moderátor
|
OtravnyKomar napsal barbar napsal Komáre zkušený z prvu hodnotí i obal knihy a na základě toho předpokládá co kniha může obsahovat..[/color]
XDDD To ti nakukal kdo? Prvni dojem dela hodne ale temer vzdy je spatny protoze je kratkozraky a je to vzdy vlastni projekce sebe sama bez hlubsiho vyznamu. Si teda myslim ja.
Rozuměl si tomu co jsem napsal, označil jsem ti to červeně... Příklad rektor má v ikonce nejspíš svý foto a dá se předpokládat, že takový člověk by se snad nikdy nesnížil k tomu,aby neustále porušoval zdejší pravidla,nebo v diskusi vyváděl to co třeba Sigur . Předpokládám, že i obchodník bude na tom vizuálně podobně jako sigur,dokonce bych řekl že je to ještě hodně mladej kluk.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 27. 11. 2022, 15:09. »
|
|
#11172 27. 11. 2022, 15:09
|
Registrovaný uživatel
|
říkal jsem si, že těch marmeládiček, krémů a parfémů bylo již dost a letos bych pořídil adventní kalendář pro oba - https://www.ruzovyslon.cz/adventni-kalendar-sexy-elephant/ navíc je tam k tomu i dárek... barbare, je to dost macho nebo dělám chybu?
|
|
#11173 27. 11. 2022, 15:10
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal OtravnyKomar napsal barbar napsal Komáre zkušený z prvu hodnotí i obal knihy a na základě toho předpokládá co kniha může obsahovat..[/color]
XDDD To ti nakukal kdo? Prvni dojem dela hodne ale temer vzdy je spatny protoze je kratkozraky a je to vzdy vlastni projekce sebe sama bez hlubsiho vyznamu. Si teda myslim ja.
Rozuměl si tomu co jsem napsal, označil jsem ti to červeně... Příklad rektor má v ikonce nejspíš svý foto a dá se předpokládat, že takový člověk by se snad nikdy nesnížil k tomu,aby neustále porušoval zdejší pravidla,nebo v diskusi vyváděl to co třeba Sigur . Předpokládám, že i obchodník bude na tom vizuálně podobně jako sigur,dokonce bych řekl že je to ještě hodně mladej kluk..
je to tak, jsem velice mladý. i když tělo už občas dokáže nasrat...
|
|
#11174 27. 11. 2022, 15:15
|
Registrovaný uživatel
|
vizuálně jsem určitě statnější než Braňo, ale taky bych určitě neskončil na třetím místě v atletických hrách jako on...
|
|
#11175 27. 11. 2022, 15:17
|
Registrovaný uživatel
|
a když už jsme u toho, příjmení je to velice zvláštní (aspoň pro mě), pane inženýre, kde jste k němu přišel?
|