Přeju všem dobrý den,
chci se zeptat, zda už funguje ta nová aukce pro sběratele?
Myslím, že jsem o ní četl buď na tomto fóru nebo na infofila.cz
Domnívám se, že se jedná o priklepni.cz, ale kdyby to někdo věděl jistě, prosím o link.
Díky.
nová aukce
Moderátoři: ikanek, Jaromir, smith.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 16. 10. 2007, 18:01
|
|
Registrovaný uživatel | |
#2 16. 10. 2007, 19:44
|
|
Administrátor |
Bohuzel teprve se na ni pracuje. Mozna jsem udelal chybu, ze jsem ji tak dopredu avizoval, ale alespon se mate na co tesit :-). Je to opravdu priklepni.cz.
|
#3 17. 10. 2007, 7:44
|
|
Registrovaný uživatel |
Ak by to niekoho zaujimalo, pocas poslednych dvoch tyzdnov som sa stretol okrem aukro.cz este s aukciami www.odklepnuto.cz a www.beraday.com
|
#4 17. 10. 2007, 9:07
|
|
Administrátor |
fofo vime o nich, ale zde je rec o aukci se zamerenim primo na sberatele. Tohle to je mismas od upocenych tricek po potrhanou znamku :-)
|
#5 17. 10. 2007, 12:02
|
|
Registrovaný uživatel |
Dík za info, už jsem lekl, že jsem něco prošvihnul:-)
Budu se těšit. Až to začne, bude určitě článek na infofile, že? Ještě malá otázečka pro Zdeňka Jindru: ta aukce bude Vaše práce, Váš výtvor? |
#6 17. 10. 2007, 12:03
|
|
Registrovaný uživatel |
pro foto: zkus ještě aukci ikup.cz - něco podobného..
|
#7 17. 10. 2007, 12:35
|
|
Administrátor |
Tonn ano urcite o tom bude zprava na infofila.cz, filokartie.cz a mozna i zde na sberatel.com pripadne na jinych www strankach. Ano ta aukce je ciste ma prace. Davam do toho sve napady a chtel bych, aby to byla aukce pro sberatele bezpecna a plna uzitecnych veci primo pro ne. Uvitam jakekoliv Vase napady..
|
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1