Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

Nová kecáreň a tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
kato napsal
Paul napsal
Ono to bylo už v tom filmu z první republiky, kdy starej profesor řka jak je ta nová generace nevychovaná a hrozná.

Jistě tak to bylo, je a bude 🙂


Teď už se to ale jasně přenáší do jednání politiků. Už nedokážeme nikoho odehnat od svých hranic a právo všech sdílet evropský blahobyt je na bruselském stole.

Schválně se syna zeptám, jestli by v rámci EU byl pro zrušení institutu českého občanství. :)
Registrovaný uživatel
kato napsal
ferovyobchodnik napsal
No tak prozřu v 50!, No...


V 50ti budeš mluvit jako já ;)
A možná ještě dřív protože jses chytrej kluk 🙂


Neuraz se, ale doufám, že nebudu
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
kato napsal
ferovyobchodnik napsal
No tak prozřu v 50!, No...


V 50ti budeš mluvit jako já ;)
A možná ještě dřív protože jses chytrej kluk 🙂


Já se neurazím 😉 já vím svý asi tak jako ty víš svý 🙂

Neuraz se, ale doufám, že nebudu
Registrovaný uživatel
medo napsal
elsky napsal
Paul napsal
Pozor, elsky psal že čtyřicátníci jsou močky vychovaný mobilama. Kato si to předělal na třicátníky.
Prostě každej to předělá na mladší generaci, než je on sám.
Ta jeho generace byla samozřejmě geniální, takovej grofik zažil válku a hlad. (Na Slovensku zřejmě probíhal nějakej konflikt i po ww2)


Jo, asi máš částečně pravdu, ale já jsem to teď sledoval hodně zblízka. Jak odcházeli ze života vesničtí tvrďáci z generace nade mnou, ve srovnání např. s mým synem a jeho kamarády z VŠ. Nejsou špatní, ale bránit se neumí a ani to umět nechtějí.

Ako dieťa som najradšej namiesto rozprávok počúval starých rodičov o tom ako prežili vojnu aká bola bieda, ako si cenili a mali vždy zásoby potravín a vecí potrebných pre život kde obyčajné mydlo, sviečky, kus slaniny a múky malo cenu zlata... trochu pokory .
Dnes pre niektorých ľudí vypnutie el. znamená koniec sveta, niektoré deti dnes hľadajú návod na internete ako založiť oheň, nevedia si opiecť ani slaninu.
Na rybách pri mori mi povedalo susedové dieťa prečo na háčik dávam rybku
je to živý tvor prečo tam nedám salámku alebo klobásku.
Elsky má pravdu naši starí rodičia boli tvrdí, naši menej my sme už zhýčkaní realita je taká, že včerajšiu veternú mrazivú noc kde bolo -10C by v prírode 90% z nás neprežilo.


Nepřežil by nikdo bez zázemí a přípravy ... Btw

Jo pokora je dobrá věc, jen si nejsem jist, zda to byla pokora nebo nutnost :-)

A nemyslelo to dítě jen, že není hezké napichovat živou rybu?

No ale abych se dostal k podstatě, radši budu žít měkký život a označován jakkoliv než zažívat nouzi, válku a pod. Fakt někdy nevím co byste vlastně rádi...
Registrovaný uživatel
Altmann napsal
Medo má pravdu, trochu se zamyslete jinak jste směšní.
Dnes jsem byl v šoku, pěkná mladá paní mně přidržela dveře abch mohl vyjít z kliniky. No pravda viděla starého dědu s hůlkou.Minulý týden jsem se díval na archeologický pořad, až sem dorazila feminizace. Mrtvý bojovník, který je v hrobě 3000 let není bojovník je to žena. Náčelníci kmenů většinou byli ženy a tak to pokračovalo. Vydržel jsem u toho neb tolik blbostí v jednom pořadu neuvidíte. Malby na stěnách jeskyň je práce jen žen. Poznali to dle otisku dlaně. Umění železa to je práce žen, které to naučili muže kmenů, kam se vdali. On ten život od začátku je nějak podivný.


Co je šokujícího na tom, že tobě, jako důchodci s holí, nějaká mladá žena (holka, dáma) přidržela dveře, když jsi vycházel z nemocnice, ty pologramotnej 70ti-letej bolševiku??
O jakým "archeologickým" pořadu, který jsi údajně shlédl v TV vlastně mluvíš - chci vědět jeho jméno, ty odpornej bolševickej lháři!
Registrovaný uživatel
barbar napsal
Hergot tady se zase protačej adminovi hodiny :mrgreen: s 3208 příspěvky v čerstvě založený tlachárně 14.10 2021,pomalu ani né 3 měsíce.. Docela chápu proč se tolik sekala stará tlachárna, praskla ve švech nepřetržitymi dokola se omilejicimi spory.. :)

Musím uznat ačkoliv Paula i komára mám rád, jistě prominou, ale Elsky, Grof, Medo maj zatraceně pravdu...nedá se nesouhlasít..


Vůbec se nedivim tomu, že zrovna tebe z Británie vypráskali jako psa, a že ses po letech EKONOMICKÝ EMIGRACE (dlouho po 1989:-))) vrátil domů (do ČR) jako zpráskanej pes, ty tupče:-)) Na podobný rudý hajzly tam nikdo fakt zvědavej neni..
Registrovaný uživatel
😁😁 Nálet kryjte se
Registrovaný uživatel
Filatelista Elle :-)
Moderátor
On má osvěžující příspěvky. V tom našem světě je fajn. :shock:
_______________
Registrovaný uživatel
Paul napsal
Pozor, elsky psal že čtyřicátníci jsou močky vychovaný mobilama. Kato si to předělal na třicátníky.
Prostě každej to předělá na mladší generaci, než je on sám.
Ta jeho generace byla samozřejmě geniální, takovej grofik zažil válku a hlad. (Na Slovensku zřejmě probíhal nějakej konflikt i po ww2)

Tvoje povrchné hodnotenie upresním ako budem doma v kľude a pri pc. 😉
_______________
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Registrovaný uživatel
many77
lupenproletariát
LL149

Nenadávaj tu láskavo starším ľuďom, som rád, že mu pani otvorila dvere, áno bol šokovaný, že existujú ešte slušní ľuďia na rozdiel od indivíduí ktoré si zmenia nick a nadávajú normálnym ľuďom !

Momentálne je rok 2022, tvoje výkriky do tmy sú asi tak blízko reality ako boj proti feudalizmu v ČR a SR :?
Registrovaný uživatel
Nekrm trolla :-)
Registrovaný uživatel
elsky napsal
Bohužel dnešní generace 40- už jsou lidi, kteří byli odmalička hlídaní přes mobily. Pod neustálou rodičovskou kontrolou nelezli na stromy, nechodili vlastně ani moc ven a prali se už jen na počítačové klávesnici. Ve věku, kdy jejich rodiče museli na vojnu, si pak takový buchtínek ujasní pohrdavý postoj k obraně své země a nakonec zavrhne pojem národa a vlasti jako takový.
Znám jich takových hodně, jsou připraveni odevzdat všechno, co tady jejich předci za staletí vytvořili. A ještě jsou na sebe hrdí.


Co to tu meleš ty pologramotnej bolševickej hajzle??
Já byl na vojně v polovině 80 let (na 2 roky, Stříbro, RTZ) a co jsem tam zažil bych nepřál ani svým nejhoršímu nepříteli - jako mladej jsem spal jen 2-3 hodiny denně, denně jsme byli všichni mladí mlácený (proč? inu proto, že naši mazáci si tím museli projít taky!) denně až do třech do rána jsme denně čistily dlaždičky zubním kartáčkem. Když tam přišel nějakej novej absík (vysokoškolák) tak dostal neskutečně na držku - první den do něho všichni mazáci kopali jak do pytle s bramborama - druhej den taky - třetí den vylez celej od krve a měl na obou očích monokly,.. a gumy držely hubu..
Ti odporní komunističtí dobytci (aka odporné prase, údajně pplk. Altmann) se tu po 1968 snažili vybudovat armádu po vzoru SSSR - všichni držet hubu a krok. To, co jsem viděl na cvičeních s vojáky SSSR bylo něco neskutečnýho - tam byli mladí sovětští vojáci, kteří třeba 3 týdny nejedli a kteří se dle rozkazu nesměli třeba týden napít vody:-(((
Registrovaný uživatel
Altmanne: Už konečně chcípni ty odpornej bolševickej dobytku! Stejně jako to odporný prorusácký prase Zeman!!!
Moderátor
Dnešní infromace z ČNB :
Inflace v prosinci 2021 zrychlila na 6,6 %. Co od cen dále očekávat? 👇
➡ Podle současného pracovního odhadu sekce měnové ČNB bude lednový meziroční růst spotřebitelských cen činit zhruba 9 %.
➡ Nelze vyloučit, že inflace bude zkraje letošního roku po několik měsíců dosahovat i dvouciferných hodnot.

➡ K 2% cíli bychom se měli vrátit někdy na začátku roku 2023.
Důvody:
- existuje vysoká míra nejistoty, že obvyklé lednové přeceňování zboží a služeb může počátkem letošního roku vést k ještě vyššímu růstu cenové hladiny 🏷
- regulované ceny začnou počínaje lednem silně meziročně růst vlivem zdražení energií souvisejících s bydlením poté, co od ledna došlo k ukončení dočasného prominutí DPH na elektřinu a plyn ⚡🔥
- porostou i ceny potravin v návaznosti na růst cen zemědělských komodit na světových trzích 🌾
👤 "Inflace tak bude v následujících měsících kulminovat. Posléze se začnou celkové inflační tlaky zmírňovat. K tomu přispěje odeznění růstu dovozních cen, které podpoří i posilující koruna, a na postupný pokles inflace bude tlačit i probíhající výrazné zvyšování úrokových sazeb ze strany ČNB," píše v komentáři k inflaci ředitel sekce měnové Petr Král.
👤 "Vysoká čísla inflace zažijeme za leden, únor, březen. Tzn. ta čísla, která se zveřejní v únoru, březnu a dubnu. Duben, květen, červen, tam už by mělo dojít ke zpomalování. K výraznému zpomalování by pak mělo dojít ve druhé polovině roku," uvedl v dnešním rozhovoru pro Seznam Zprávy také viceguvernér Marek Mora.
ℹ Průměrná míra inflace za celý rok 2021 činila 3,8 %, a byla tak nejvyšší od roku 2008.
_______________
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
Registrovaný uživatel
elsky napsal
Filatelista Elle :-)


Jo, to jsem já Ele - velký filatelista:)))
Moderátor
Za ty neustálé proudící trolici kecy v x nových nicků, by si měl konečně dostat po tlamě...Jen sprostý k.kot si dovolí napsat , že by měl už někdo tady chcipnou.. A nikdo se Altmanna nezastane. Potkat tě přisambohu bych ti vyprašil kožich hajzle...
Nechápu, že mu to tady trpíte tyhle extrémní urážky , moderátoři nemaj zde pravomoci a admin se ukáže občas.. Mazat, mazat a blokovat takové zmetky..
« Poslední úpravu provedl(a) barbar v 12. 1. 2022, 16:54. »
Registrovaný uživatel
https://youtu.be/dURSkZ7icIw
Moderátor
Stříbro RTZ je rota týlového zabezpečení, banda kuchaři, řidiči, dílenští specialisté tam se kluci hned po měsíci zkamarádili. Pokud ne, ano, dostali po papuli. Člověk nedokáže spát denně 3 hodiny. No a proto drželi pěkně pospolu. Byla to vždy taková banda. Rád na to vzpomínám.
Ještě nějakou aneknotu?
_______________
Registrovaný uživatel
Altmann napsal
Stříbro RTZ je rota týlového zabezpečení, banda kuchaři, řidiči, dílenští specialisté tam se kluci hned po měsíci zkamarádili. Pokud ne, ano, dostali po papuli. Člověk nedokáže spát denně 3 hodiny. No a proto drželi pěkně pospolu. Byla to vždy taková banda. Rád na to vzpomínám.
Ještě nějakou aneknotu?

Môj otec tam slúžil...
_______________
Registrovaný uživatel
barbar napsal
Za ty neustálé proudící trolici kecy v x nových nicků, by si měl konečně dostat po tlamě...Jen sprostý k.kot si dovolí napsat , že by měl už někdo tady chcipnou.. A nikdo se Altmanna nezastane. Potkat tě přisambohu bych ti vyprašil kožich hajzle...
Nechápu, že mu to tady trpíte tyhle extrémní urážky , moderátoři nemaj zde pravomoci a admin se ukáže občas.. Mazat, mazat a blokovat takové zmetky..

Barbare, nic tomu blbci neudělá větší radost než tvůj výkřik frustrace. Právě jsi ho ujistil že jeho bláboly nejen čteš ale navíc se jimi necháš rozhodit ;)
Registrovaný uživatel
Na prijímači sme fakt spali 3-4 hodiny bol som ako terminátor :mrgreen:
Typy Kyslík si rezali žily, najviac si pätám na povyšovačku, zadok mi hral všetkými farbami od červenej, žltej, fialovej modrej a čiernej - normálne dnešná úchylácka zástava :P
Nikdy nezabudnem ako sa mazáci pýtali kto najviac dostal tak som tipoval nakoniec mi povedali, že ja lebo som najviac pyskoval a bol som najspurnejší z celého ročníku.
Potom sme ako vdr mali mladých, dohodli sme sa však, že s mladými si vypijeme a to bolo všetko, to bitie bolo iba pre zakomplexovaných chudákov.
Ako povýšenému mi chcel jeden suprák dať na bendžo ale skončilo to pre neho veľmi zle ešte aj dnes keď sa pozerá do zrkadla tak si musí spomenúť 8) :mrgreen:
Moderátor
turtleoverhead napsal
barbar napsal
Za ty neustálé proudící trolici kecy v x nových nicků, by si měl konečně dostat po tlamě...Jen sprostý k.kot si dovolí napsat , že by měl už někdo tady chcipnou.. A nikdo se Altmanna nezastane. Potkat tě přisambohu bych ti vyprašil kožich hajzle...
Nechápu, že mu to tady trpíte tyhle extrémní urážky , moderátoři nemaj zde pravomoci a admin se ukáže občas.. Mazat, mazat a blokovat takové zmetky..

Barbare, nic tomu blbci neudělá větší radost než tvůj výkřik frustrace. Právě jsi ho ujistil že jeho bláboly nejen čteš ale navíc se jimi necháš rozhodit ;)


Ale tohle přeci nelze přehlednou.. Pokud tohle tady budem trpět, jak to bude vypadat.Hergot přeci někde musí být hranice..
Denně sem na sběratel chodí nespočet lidí a takový hovadský příspěveky odradí snad každého. Tady to není nějaký hulvádský fórum..
Tohle tady nemůžeme tolerovat..
« Poslední úpravu provedl(a) barbar v 12. 1. 2022, 18:02. »
Registrovaný uživatel
barbar napsal
turtleoverhead napsal
barbar napsal
Za ty neustálé proudící trolici kecy v x nových nicků, by si měl konečně dostat po tlamě...Jen sprostý k.kot si dovolí napsat , že by měl už někdo tady chcipnou.. A nikdo se Altmanna nezastane. Potkat tě přisambohu bych ti vyprašil kožich hajzle...
Nechápu, že mu to tady trpíte tyhle extrémní urážky , moderátoři nemaj zde pravomoci a admin se ukáže občas.. Mazat, mazat a blokovat takové zmetky..

Barbare, nic tomu blbci neudělá větší radost než tvůj výkřik frustrace. Právě jsi ho ujistil že jeho bláboly nejen čteš ale navíc se jimi necháš rozhodit ;)


Ale tohle přeci nelze přehlednou.. Pokud tohle tady budem trpět, jak to bude vypadat.Hergot přeci někde musí být hranice..
Denně sem na sběratel chodí nespočet lidí a takový hovadský příspěveky odradí snad každého. Tady to není nějaký hulvádský fórum..
Tohle tady nemůžeme tolerovat..

Altamana som sa zastal, spravidla to býva tak,že keby si toho chudáka reálne videl tak ho nebudeš biť ale budeš ho ľutovať, že ho život bije a ešte mu pár korún daruješ ako charitu :lol:
Registrovaný uživatel
barbar napsal
turtleoverhead napsal
barbar napsal
Za ty neustálé proudící trolici kecy v x nových nicků, by si měl konečně dostat po tlamě...Jen sprostý k.kot si dovolí napsat , že by měl už někdo tady chcipnou.. A nikdo se Altmanna nezastane. Potkat tě přisambohu bych ti vyprašil kožich hajzle...
Nechápu, že mu to tady trpíte tyhle extrémní urážky , moderátoři nemaj zde pravomoci a admin se ukáže občas.. Mazat, mazat a blokovat takové zmetky..

Barbare, nic tomu blbci neudělá větší radost než tvůj výkřik frustrace. Právě jsi ho ujistil že jeho bláboly nejen čteš ale navíc se jimi necháš rozhodit ;)


Ale tohle přeci nelze přehlednou.. Pokud tohle tady budem trpět, jak to bude vypadat.Hergot přeci někde musí být hranice..
Denně sem na sběratel chodí nespočet lidí a takový hovadský příspěveky odradí snad každého. Tady to není nějaký hulvádský fórum..
Tohle tady nemůžeme tolerovat..


Já myslim že zrovna sem nikdo nechodí :lol:

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 126 127 128 129 130 131 132 133 134 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1