ferovyobchodnik@seznam.cz

Odemknout!!!! To musim poslat ty svoji. Za ty roky už se ho naučila dat docela hluboko tak ať z toho taky něco má 😈
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Momentálne už viem kde robíš chybu pri diskusii v kecárni.🙄 😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

:lol: 😆

ferovyobchodnik@seznam.cz

good 😎
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

grofik - možno by ste mi vedel vysvetliť kde robím chybu ja.
Stáva sa mi, že čítam niektoré príspevky a mám pocit, že sú písané transpozičnou šifrou, že na rozlúsknutie potrebujem pomoc kryptológa, alebo nejakú enigmu.
Stáva sa mi to ale len pri určitých prispievateľoch. A to si príspevok prečítam aj viackrát a pomaly. 🙄

Zvláštnu debatu tu vediete, no celkom sa bavím.😆
Pripomenulo mi to, ako som bol ešte na základke a v knižnici som našiel takú malú populárno-náučnú, resp. sexuologicko-výchovnú príručku (dospievanie, pohlavné choroby, necking, petting...). Na jednu divnú praktiku, ktorú odporúčali pri pettingu, si spomínam dodnes, lebo odvtedy som sa s tým nikde nestretol...tak schválne, či niekto príde na to, čo má chlap žene pri tom ošukať?😋

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.