No, ešte vyskúšaj...už tých možností veľa nie je. Počkaj, skúsim pohľadať napovedu.

Napríklad príchod cteneho pána na naše fórum a forma odpovedí je dôvod, žiaľ škoda hlbšej analýzy, to bolo z mojej strany urobené niekoľko krát.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

No přeci ti neuplatní, božští, blonďatý s modrýma očima, modrou krví a andělskými křídly, mámáleo lá mumulent.......
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

sigur napsal/a:
A musí to být přesný? Protože Německý podpaží s porostem by mě úplně nenapadlo.😈 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Koho že jsi anallízoval?😆
akolita@seznam.cz

forma důležitější obsahem? já si tedy nevšiml analýzu, natož hlubší, ani jednou... jak říkám, že pochopení odpovídá vysílač.
ferovyobchodnik@seznam.cz

Na 100 percent sa mu začína alzhaimer. Keď mu dáš otázku voľáky je zmetený Herr…, súdruh…, pan generál 🤣 🤣
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Jsem to rikal, bude to vetsi bizar nez samotny fotbal
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-argentinskou-reporterku-okradli-v-kataru-pri-zivem-vstupu-zlodeji-pak-mohla-vybrat-trest-40415080#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.