Paul napsal/a:
Jezus Nitranský
sakra to by byl nick
Ja svoj nick mám nezmenený od dátu registrácie a ikonku mi zmenšoval jeden člen fóra asi dva mesiace od registrácie...
Nepatrím do kategórie mesačných/ pol ročných meničov nickov...😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Paul napsal/a:
Podle DNA by se asi dal udělat rodokmen kamkoliv..Ale rodovej strom sahající do Římský říše, silně pochybuju..asi to byl nějakej fórek.
To nie je isté, pokiaľ nemáš porovnávací materiál - ideálne relikviu, zachované bývajú max. určité sekvencie mitrochondriálnej DNA / zdedené po ženskej línii/
niekedy sa používala ako por. materiál krv+ EDTA, dnes stačí jednoduchý ster bukálnej sliznice.
Prečo nie? 2000 r. je cca pri priemernej generačnej obmene 20 r. 100 generácii.
Cui bono? , Cui prodest?

mameluch jeden slovenský napsal/a:
Veď to...je to potomok samotného Ježiša Nitranského.😆 😆 😆
Nene, je to opacne, jezis pochazi z rodokmenu grofika ale jen vedlejsi vetev z tech dulezitych.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

mameluch jeden slovenský napsal/a:
Stále neviem, čo malo byť za tým inotajom a už ma to ani nezaujíma.
To nie je inotaj, bavili sme sa o nejakých konkrétnych veciach, mňa ma to zaujíma ďalej.
https://www.youtube.com/watch?v=NHNUxG8grVU
Cui bono? , Cui prodest?

Kdysi jsem dostal od typka v Maďarsku tuhle láhev z dobré vůle. Prý jeden z nejlepších roku na jejich vinařství. Suším ji doma snad deset let pro zvláštní příležitosti. No už se mi mezitím stihnuli narodit dva synové, postavil jsem dům, požádal kopretinu o ruku a pořád to suším ve spajzu 😲
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.