Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#1261 21. 11. 2021, 22:00

Pavle je načase zakopat sekerku...😃

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#1262 21. 11. 2021, 22:51

Ramires díky..

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#1263 22. 11. 2021, 00:59

No a abych vám vyloudil nějaký úsměv na tváři, tak přidám (tu) slečnu jak se o lockdownu naučila hrát na harfu a chodí ju poslouchat jeleni. Tak tady o tom povídá (odpovídá na otázky):
https://www.youtube.com/watch?v=eUja1P-bU_U&ab_channel=NaomiSV
Je to pěkné. Aspoň podle mne. Je to taková čistá radost. A hezká, naprosto normální (!!! to je dnes vzácnost!!!), holka. Je to prostě takové potěšující, zvlášť když jinak člověk, ve zprávách a tak, vidí samé Ovečky, Ovary, Mynáře, Babiše, rozohněné doktory a jiné doktory, všude samý covid, vláda a jedna cirhóza a jakýsi Řezník na Slavíkovi a jeho dementní fans.
Pravda, před časem to mělo i české, celkem srozumitelné, titulky a dnes už nemá.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#1264 22. 11. 2021, 01:25
https://youtu.be/Lov6EfjkEO8. Rota je výbornej, jako vždy zajímavý témata, myslenky, pěkný rozhovor.

Já nevím. Mně to místama přišlo, že prndá a že "to nemá řešení". Buď su rasista nebo jiná taková forma, neexistuje "dobré řešení".

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#1265 22. 11. 2021, 07:18

Komar buď v kľude, bude aj horšie... 😉😊

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#1266 22. 11. 2021, 08:01
Já nevím. Mně to místama přišlo, že prndá a že "to nemá řešení". Buď su rasista nebo jiná taková forma, neexistuje "dobré řešení".

a
V tom má pravdu, v podstatě je rasista každý, je to geneticky daný, jde jen o to jestli si to uvědomujeme, já třeba místo do vecerky řeknu k Vietnamcům, proč nezmíním obchod ale etnikum? Je to rasismus ale v podstatě neškodný a automaticky, stejně tak s těma genderama, sexismem atp... A samozřejmě že to nemá paušální řešení, stejně jako život.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#1267 22. 11. 2021, 08:02
Komar buď v kľude, bude aj horšie... 😉😊

???

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#1268 22. 11. 2021, 08:08
No a abych vám vyloudil nějaký úsměv na tváři, tak přidám (tu) slečnu jak se o lockdownu naučila hrát na harfu a chodí ju poslouchat jeleni. Tak tady o tom povídá (odpovídá na otázky): https://www.youtube.com/watch?v=eUja1P-bU_U&ab_channel=NaomiSV Je to pěkné. Aspoň podle mne. Je to taková čistá radost. A hezká, naprosto normální (!!! to je dnes vzácnost!!!), holka. Je to prostě takové potěšující, zvlášť když jinak člověk, ve zprávách a tak, vidí samé Ovečky, Ovary, Mynáře, Babiše, rozohněné doktory a jiné doktory, všude samý covid, vláda a jedna cirhóza a jakýsi Řezník na Slavíkovi a jeho dementní fans. Pravda, před časem to mělo i české, celkem srozumitelné, titulky a dnes už nemá.

Je to super, svět je plný inspirujících lidi co dělají krásný věci, jen je potřeba koukat na ně a ne živit duši právě tím toxickým odpadem. Svět je pak hezčí 😉

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#1269 22. 11. 2021, 14:16
Je to super, svět je plný inspirujících lidi co dělají krásný věci, jen je potřeba koukat na ně a ne živit duši právě tím toxickým odpadem. Svět je pak hezčí 😉

Já jsem si například dozlatova upekl kachničku, velmi inspirativní 😋

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#1270 22. 11. 2021, 14:41

Umře starý cikán a na onom světě se setká s Gottwaldem

který se ho ptá:
"Poslyš, cikáne, kdy se ti líp žilo. Teď, nebo za mých časů?"
Cikán na to:
"V tvé době bylo všechno v pořádku -
politici politizovali, dělníci pracovali a cikáni kradli.
Teď je to úplně vzhůru nohama.
Politici kradou, dělníci politizujou, a ode mně,
kurva, chtějí abych pracoval!"😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.