Dobrá poloha aj pre zjazd z dialnice, celkový areál má cca. 8-10 ha., niekoľko km. arborétum Mlyňany, Martovo pole, nakoniec každý kút na Slovensku má toľko historických svetlých aj temných udalosti, žiaľ výchova omladiny zlyháva... 😕
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

U nás to vypadá takhle, fičí jak v p*** padá bílá voda, takže procházky na nákup jsme zkrátili na procházky do spajzu a lednice
Obrázky:
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Jsem ročník 1947, dostal jsem jako dítě hodně injekci, proti záškrtu, obrně, tetanu, tubeře, neštovicím nepamatuji vše bylo na rozkaz, vlastě to bylo všem jasně, byli jsme o očkováni i když mnohdy ta naše ruká byla rudá.Já Ty blbce nějak nechápu.
Ladislavaliev@atlas.cz

co to zase cintáš, netvrdils blbečku, žes očkovanej?
ferovyobchodnik@seznam.cz

Tiež som sa dal očkovať bežnými vecami a nikto nikdy nezomrel na následky.
Kto vie čo by na to povedal kamarát 51 r. ktorý mal presne pred týždňom pohreb po 3 dávke .
Môžem sa ale opýtať suseda, keď mu nalejem a bude musieť použiť druhú ruku lebo od leta po vakcinácii ju nevie podvihnúť vyše ramena.
Sesternica dcéra ktorá ostala autistická po očkovaní vie svoje.
Faktom je, že zomrelo veľmi veľa ľudí, veľa mojich kamarátov a známych a preto sa chráňme ako môžme, ale nehrajme sa na bohov nevnucujme svoju vôľu iným .
Cui bono? , Cui prodest?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.