Pánové, pojem Ledové nohy, unáte ten výraz nebo nedejbože to někdo máte? Hledám radu, Když lékaři tutu 🙄 dg.řeknu, koukají jak hlupáci. Vzácně se váže s neuropatii. Já jen, pokud jste to nekdo slyšel. Hledám pomoc u laiků neb lékaři mi nepomohou.😲
Ladislavaliev@atlas.cz

Doplním úvahu: skúste vyhľadať lekára ktorý má doplnkové vzdelanie na lekárskej fakulte v Číne atestáciu napr. akupunktúra/ odborne písané je to trochu inak. (odporúčam pre vlastnú skúsenosť , pred 27 rokmi som odmietol operáciu chrbtice z dôvodu úspešnosti 50/50%) a chodím stále .😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Altmane, myslím že jde o krevní oběh, z mojí zkušenosti, nízký tlak, Deda měl zase ucpané cévy ale určitě příčin může být víc, třeba i stres. Mě pomohlo omezit cigarety popřípadě si zacvičit, možná by pomohla i masáž chodidel nebo nějaká mast zlepšující cirkulaci krve třeba s chilli. Míval jsem ledové nohy i ruce a přesto se mi hodně potili, omezil jsem kouření, zlepšil pohyb a už to nemívam.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Altmann napsal/a:
Pánové, pojem Ledové nohy, unáte ten výraz nebo nedejbože to někdo máte? ,
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.