Přitom půl USA už makonopi zcela legální i pro rekreační účely, taky paradox, v jednom státě dostaneš tvrdý trest o pár km dál ve druhým na tom vydělávás legálně pěkný peníze
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Altmann, dovolím si nesúhlasiť, práve dnes je toho lumpenproletariátu po .okot...
Dôchodci sú poväčšine naivní a slušní ľudia čo niečo odrobili pre spoločnosť, dokonca aj marginalizované menšiny museli pracovať.
Dnes je to ako vo vojne, smrť= no a čo, drzosť, podvody, atď...😕
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Přiznej že by tě zajímalo jak tos takovou pusou umí?! Třeboň je to lepší jak koitus 😁 nehledě na to že má pěkné výrazný hrudník k takové štíhlé postavě 😈
Spíš by mne zajímalo, jak se s tím vlastně dokáže nažrat.
A výrazný hrudník - koupím si dva balóny, bude to obdobný. Stejně vypadá jak nafukovací panna se třemi (nebo kolika) tělesnými otvory.

Na to jak ji, bych se koukat nemusel ale některý ASMR kanály se na to zaměřují, jestli tě bere koukat na to jak někdo mlaska a olizuje si rty, mrkni na to 😉 . Mě se takový kožený balóny líbí a to fotbal nemám rád 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Mně se teda mnohem víc líbí taková děvčata:
https://www.youtube.com/watch?v=_26xw5lksTE&ab_channel=NaomiSV
ale já tomu nerozumím, já bych, za normálních okolností, chodil do nedělní školy.😋

To už je dávno v "Máte rádi hudbu?"
A má to i "první díl", ten je špica:
https://www.youtube.com/watch?v=9Xd8xq06FCw&ab_channel=NaomiSV

Páni kolegovia mám pre Vás dobrú správu: Generálny riaditeľ americkej farmaceutickej spoločnosti Pfizer Albert Bourla uviedol, že ľudia pravdepodobne budú potrebovať štvrtú dávku vakcíny proti ochoreniu COVID-19 skôr, ako sa očakávalo..., až potom bude konečne sloboda.🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.