Ze to řekl je asi tak pravděpodobný jako že řekl že česká republika je branou k ovládnutí Polska. Prostě naprostá pitomost. Ukrajina v ty době jako stát ani neexistovala byli to tři území z toho jedna část patřila carovi.. navíc nechápu proč by Otto upíral zrak k Rusku když se koukal na opačnou stranu. A všechno tohle bledne ve faktu který zmiňuje Paul, argumentujes s článkem který ti to tvrzení vyvrací. Ufffff, k tomu už je těžký něco říct
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

🙏🤣 To jsem dlouho neslyšel 😆 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Za prvé, tvoje otázka je argumentační faul, diskuzní fauxpas a další důkaz toho jak ti to myslí. A odpověď na ní je úplně prostá a primitivní, že stejného důvodu jako chtějí blázni kteří nemají menší ambice než ovládnout svět ovládnout i Slovensko. 🙄
akolita@seznam.cz

Paul napsal/a:
ferovyobchodnik - stani, sigur nebo Fidži atd..to jsou lidi co sem choděj z SK a jsou na pohodu..jen se nikomu asi nechce lízt moc tady do vlákna..pochopitelně. Není tu dobrá atmosféra.
no to je furt méně než 50%.... ale tihle tři mě hned napadli, jen jsem nechtěl být konkrétní/osobní. šak oni si to už probrali
ferovyobchodnik@seznam.cz

Měl by ses jim za to omluvit 😎
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.