Tak to je skvělý, samozřejmě jim ten online formulář k proclení nefunguje, proto jsem jim volal, "vyčkejte, všichni operátoři vyřizují dotazy zákazníků kteří se dovolali před vámi" naposled jsem to nechal vyzvánět víc jak 40 minut a nic. Psal jsem maily na všechny maily který se v kontaktech uvádí. Žádná odpověď.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Okolo klietok sa dalo najlepšie nachytať, v lete ryby v zime lyže, voda studená keď si predstavím, že keď sme chodili na chatu ku tete do KE pri Hornáde Ťahanovce v smere na Kysak pri tuneloch a v tej studenej vode sme sa kúpali, chytali ryby. Teta mala na stole misku v ktorej boli pre mňa čudné žlté mince 8F/20Fr, 1/2 krone medzi gombíkmi..kde je to už..tiež spomienky.
Cui bono? , Cui prodest?

To je ale blábol:-))
A teď nám povyprávěj o tom, jak je naprosto skvělý žít v tom tvým Putinově Rusku.. třeba už jen 30 km od Moskvy, kde neexistuje žádná kanalizace, kde nemají plyn a na mnoha místech dodnes dokonce ani elektřinu:-))

Lump, osobne mňa viac zaujímala ČSSR a potom Slovensko.
Rusko som bral ako veľký a bohatý štát a naivne mysliac ako zasahuje do našej kultúry, školstva, vedy, priemyslu.
Po tridsať ročnej demokratizacii našej spoločnosti môžem zodpovedne napísať takú skratku do prdele nemá ani Kongo, atd... ✌️😃
Aby sme si vážili znovu kľud, vzdelanie, pohodu je potrebné padnúť na samé dno...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.