Aby ešte nebolo horúco, dúfam že schladnú horúce hlavy na všetkých stranách, toto bolo premietané na budovu veľvyslanectva.
Cui bono? , Cui prodest?

Nikde jsem o tom necetl ani slovo, co je to za velvyslanectvi? Ci je to projekce, co je v ni za zdeleni? Mas nejaky blizsi info?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Vzkaz Američanům o Vánocích v podobě světelné projekce na americké ambasádě se objevil 25. prosince 2021, přesně na 30. výročí rozpadu SSSR. Ukázat tak Spojeným státům a celému světu, že Velké Rusko se znovu rodí.

Nacionalismus byl vždycky nebezpečnej...čím jsem starší, tím ho vnímám negativněji...Jsme lidi, hovno znamená z který části malý planety. Ty pindy tam v diskuzích (ale i Putina) o obnově SSSR a Velkýho Ruska jsou jak z pera propagandistů Říše.
Už jen čekám až Ukrajinci přepadnou "vysílačku v Gliwicích" a začne válka.

Paul napsal/a:
Nacionalismus byl vždycky nebezpečnej...čím jsem starší, tím ho vnímám negativněji...Jsme lidi, hovno znamená z který části malý planety. Ty pindy tam v diskuzích (ale i Putina) o obnově SSSR a Velkýho Ruska jsou jak z pera propagandistů Říše.
Už jen čekám až Ukrajinci přepadnou "vysílačku v Gliwicích" a začne válka.
Máš recht, horší než nacionalismus už je jen náboženský fanatismus, však ti blázni i hokejovy narodak oblíkaji do SSSR drezu. Na Ukrajině už je to daný, ti jediný co můžou udělat je dobrovolné vztyčit ruskou vlajku. Čas ukáže jak velký je Putinovo hlad. Doufám že nedojde až k nám. Třeba by v tu chvíli mohl být prezident Babiš k užitku 😆 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.