Preci pokud lidstvo jde smerem ktery muze ohrozit samotnou planetu je kazdy pokus dobry. Pokud prozatimni vyvoj jde cestou po nas potopa ne?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Sigure, ja si myslim ze nas tady drakula jen troli, napovida tomu jeho prohlasovani ze volil zemana aby to ostatnim zneprijemnil. Jinak by to snad musel byt dalsi toxickej clovek co si plete vlastenectvi s nacionalismem nebo cim?!.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

sigur napsal/a:
A ak by ho bil napríklad vietnamsky vyzerajúci týpek, tak si od neho najprv vypýtaš občaňák, aby si zistil občianstvo? 😆
Když bude umět česky, je to postačující důkaz. Pak je to v pořádku.
Ale nikdo cizí nám ho nebude mlátit, na tom trvám.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Neofémy si mal aké mutácie?

sigur napsal/a:
Komár, ja sa na ňom ale kráľovsky bavím...či sa pokúša troliť alebo nie, to je mi jedno. Akurát mu ale začína dochádzať akosi dych...
😎
akolita@seznam.cz

Vlastenectví je, že přirozeně považuješ za v podstatě kámoše všechny, co mluví stejným jazykem a chlastají podobné věci co ty.
Nacionalismus je, že máš chorobnou potřebu rozšiřovat životní prostory.
- Liberty Prime

Babiš ale po česky neumí, takže by si pomáhal. 😉

sigur napsal/a:
Komár, ja sa na ňom ale kráľovsky bavím...či sa pokúša troliť alebo nie, to je mi jedno. Akurát mu ale začína dochádzať akosi dych...
Nevím čemu říkáš dech, ale sem se chodím mrknout jen když už mě to nudí na Redditu a 4Chanu.
- Liberty Prime

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.