Jedinej kdo chce válku, je Rusko.
Klade nesmyslný požadavky, třeba hranice NATO jako v r. 1997, což by znamenalo aby Česká Repubulika z NATO vystoupila! !! To je neskutečně drzý.
Já z toho tuším, že stějně jako Hitler předkládal nesmyslný ultimáta Polsku, protože chtěl válku, chtějí to stejné Rusové...za chvíli se dozvíme, že je Ukrajinci na hranicích napadali a v rámci obrany přešla Ruská armáda do protiútoku a zabrala další část UK. (Takhle to udělali s Finskem.) I když teda tam vlastně Rusové momentálně už bojujou, na území suver. státu, kterej napadli. (tj bezprecedentní napadení Ukrajiny)
Rusko je momentálně nejnebezpečnější zemí světa s potenciálem zatáhnout svět do světový války. Západ jim ustupuje politikou appeasementu..

Jak rád bych viděl, aby Putin táhl do hajzlu. Přišel jinej rozumnej člověk místo něj, odsoudil Stalina a SSSR, stáhl vojska z Ukrajiny, vrátil Krym a přestal otravovat vzduch hrozbama a nacionalismem.
A udělal z Ruska normální zem...Tyhle vlhký sny Putina o znovunastolení Sovětský říše jsou šílenost. Jen všem sousedům otravujou život, chudáci Finové už taky uvažujou o vstupu do NATO...Oni je tam Rusáci sami naženou do NATO svejma výhružkama.

Já nepobírám tu drzost Ruska, diktovat sousedům, co můžou a co ne....desítky let nás okupovali a vysávali a teď nám budou nakazovat ať vystoupíme z NATO...šmejdi. A co pak? Pak nás budou nutit vstoupit do SSSR?
Už jak jsem kdysi četl, že Putin lituje rozpadu SSSR mi zatrnulo..
Jsem fakt nasranej už...
https://www.youtube.com/watch?v=d2spFzRnXjs
fakt toto jako

Všude je moc peněz? Ale mně se to nějak vyhlo!! 🙄

Paul napsal/a:
Já se jen děsim, až padne Ukrajina, co budou chtít Putinovci dál...Možná přijdou zase sem...a i tady z fóra je pár lidí bude vítat.
Kdybys viděl kolik spolupracovníků ve fabrice je proruských to bys čuměl. Fakt to není jen pár. A žádní důchodci . Mladý kluci v mejch letech 😉 😃

No dyk to říkám. Borec 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.