😁
Tak cirhozu potvrdil i Člen prezidentova lékařského konzilia chirurg Pavel Pafko...
Proč nežalujou jeho?
My víme že lidi z Hradu ví že my víme že oni lžou,. a oni pořád lžou.

grofik napsal/a:
Komár, komár prečo nerozvijas svoj talent pri umeleckej fotografii???
Pokiaľ komentujes napr moje vyjadrenia už som ti a tebe podobným na fóre odpovedal, ale zopakujem znovu.
Koniec roku 89 som určite svojou činnosťou urobil viac ako tebe podobní krikluni, vtedy to bolo nepredvídateľné ako dopadneme!!!
Nakoniec ja a mne podobní postupne v rokoch 95, 96,97 sa stiahli do úzadia a zločinci, gauneri a ľudia bez chrbtovej kosti robiť biznis a politiku...
Nakoniec Rusko nikdy nezačalo vojnu, ale historicky ju stále ukončilo..
Nech je to memento pre stvacov.
Pokial EÚ chce suroviny nech si zaplatí vrátane USA...
Což je samozřejmě blbost na kvadrát.

Páni som rád a oceňujem Vašu objektivitu 👍😃
Komár moja činnosť za 89 rok bola zapísaná v roku 90, čiže co si myslíš je mi ukradnuté.
Momentálne má viac teší vyriešenie technického problému : udržanie teplôt nad 2000°°C v dlhodobom režime za prijateľné náklady.
Riešenie v domácom prostredí trvalo skoro 5rokov, ale podarilo sa. ✌️😊😃😂
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

No počkej, v takové teplotě hned tak něco nevydrží!😁

Pán Gróf nože dajte viacej o čo ide, aj synátor konštruje okrem iných vecí hocičo iné minulý týždeň doniesol Fe rudu Siderit zo starej bane, v peci ju redukoval, prepálené všetky grily, taví všetko možné, najnovšie mi konečne začal čistiť splyňovací kotol pretože zbiera drevené uhlie na pokusy.😁 plyn v kartušiach s horákom vydrží maximálne pár dní...
Dnes som ho zničil na lyžiach vlastne seba😕
Cui bono? , Cui prodest?

:|
Plyn som použil aj ja, vrátane laserového meracia teploty do 2200 stupňov, niekde ôk, ale mojom prípade len ničenie testovacieho materiálu. 😒🤨☹️
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.