ferovyobchodnik@seznam.cz

Pěkný kámen, 555,55ct, 55 fazet a symbol 5ky na tom si dal někdo hodně záležet, neméně zajímavý fakt že už druhá aukce sothesby prijimajici crypto, jsem zvědavý jestli má šanci stát se to standardem.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Jako matematik bych sportku nikdy nevsadil. Pravdepodobnost vetsi vyhry je minimalni, to bys musel sazet tak 1000 let a vsadit za tu dobu 10 milionu - a pak bys na vyhrach dostal zpatky asi 5 milionu, jinak receno cista ztrata 5 milionu.
Sportka jsou uplne vyhozene penize.
numismat@seznam.cz

Je to tak. Pracoval jsem v kasinu a od ty doby jsem nedal do hazardu mimo pokeru ani korunu. Sportku sazel muj deda cely zivot a nikdy nic poradnyho nevyhral. A kdyz uz pak nejaky jouda vyhraje casto to ma pro nej fatalni nasledky protoze ho objem penez a s nima zodpovednost spojena dostane na psychiatrii nebo lecebnu. Prikladu nestastnych osudu po pohadkovem jackpotu se da na webu precist vic nez dost.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Moje žena říká, že by to riskla, tak drž pěsti
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.