Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#3751 28. 1. 2022, 21:16
Na sputnik nechodievam, čiže web Slovensko-Ruská spoločnosť, čo akože nenapísal niekto pravdu ? Na druhú stranu historicky Rusko odprevadilo Napoleóna domov, Hitlera domov a nie som si istý či to nebude čakať Amíkov do Fašinktonu???🙄 Paul tebe a tebe podobným: skús zmeniť stravovacie návyky, toľko žlče čo skoro denne vyprodukuješ to nem dopadne dobre...😉

..ani si nedokážeš v nadpisu přečíst, že ten tvůj článek z webu česko-ruská společnost je převzatej z propagandistickýho webu SPUTNIK....je tam dokonce i odkaz.

http://www.srspol.sk/clanek-mzv-usa-rusko-se-docka-rozhodne-odpovedi-pokud-rozmisti-vojaky-na-kube-24049.html

https://cz.sputniknews.com/20220127/mzv-usa-rusko-se-docka-rozhodne-odpovedi-pokud-rozmisti-vojaky-na-kube-17376385.html

A ani nehodlám polemizovat nad článkama ze Sputniku nebo Aeronetu, kteréžto weby se ani netajej tím, že jsou kremelskou propagadnou..A jsou plný dezinformací a lží, až groteskně..

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3752 28. 1. 2022, 21:25

Paul napsal/a:

Otravnykomar máš tam docela pořádek, já miliony kabelů, disků...jak pořád něco přepojuju

Ja uz v nem nehrabu. Kdyz jsem ho koupil jen jsem doplnil RAM na max, zapojil plny pocet HDD a mam vystarano. Jen mozna casem odpojim ty svetylka obcas mi pijou krev. Ale to az ho budu cistit od prachu. Ale v podstate je to tim ze jsem se nedavno placnul pres kapsu a koupil celou novou sestavu. To co jsem mel predtim byli uplny puzzle z ruzne poskladanych komponentu 😆

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#3753 28. 1. 2022, 21:26
Neboj aj u nás je hafo vojne dychtivých štváčov, kua, ale všetci majú modrú knižku...

Pán Gróf toto je zásah do čierneho.
Toto nie je Call of duty, nevedia čo je to zima, hlad, utrpenie, smrť.

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3754 28. 1. 2022, 21:26

Prave ted tolar ferdi III augsburg v docela peknym stavu za 19k +% kam jsme se to dostali :-O

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#3755 28. 1. 2022, 21:28

Ještě tu hoď ten citát Bismarcka o Ukrajině..Sice jsem ho tu už dvakrát vyvrátil, ale pro tebe argument a pravda neznamená nic. Časem to sem dáš jakou moudro zas..

Nebo tu srandu "Rusko vojny nezačíná, ale ukončuje."

V kterym věku se člověk stanej hluchej k argumentům? Jak fanatickej pop, kterej prostě bude tvrdit, že země je placatá navzdory vědeckejm důkazům..

a poplácání medem po zádech nemůže chybět, velký pane GROFE velkomožný, ó jak jste chytrý a ostatní načichlí kapitalistickou propagandou.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3756 28. 1. 2022, 21:30
Pán Gróf toto je zásah do čierneho. Toto nie je Call of duty, nevedia čo je to zima, hlad, utrpenie, smrť.

Medo a ty to vis? Ja mam takovy maly pocit ze prave spousta lidi nevedomne podporuje valecny stvace a radikalizuje spolecnost, treba sdilenim ruznych memisku nebo clanku z propagantistickych webu zejo vy dva 😋 🙄

akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#3757 28. 1. 2022, 21:30

Môj odkaz si uviedol správne, pokiaľ to niekto umiestnil zo sputniku zrejme súhlasil/nesúhlasil to ja neviem.

Myslím zaujímavá názorová informácia. Dúfam ešte nie je povinnosť čítať len "štváčmi" odporúčané správy?!

Máš pravdu, som rád pokiaľ ma niekto vyvedie z omylu.😉
Žiaľ tvoje informácie to nezvyknú bývať...😞

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#3758 28. 1. 2022, 21:43
Medo a ty to vis? Ja mam takovy maly pocit ze prave spousta lidi nevedomne podporuje valecny stvace a radikalizuje spolecnost, treba sdilenim ruznych memisku nebo clanku z propagantistickych webu zejo vy dva 😋 🙄

Áno viem, videl som toho veľmi veľa aj viem čo je možné.
Práve preto,že viem čo sa dá, desí ma to, v žiadnom prípade nechcem žiadnu vojnu!
Už dávnejšie som tu písal, že vzorom mi je Ch,At,Fi. to sú podľa teba vojnoví štváči ?
Skús sa zamyslieť nad nemeckom po 1 sv. vojne.

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#3759 28. 1. 2022, 21:45

:mrgreen:

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#3760 28. 1. 2022, 21:48

Myslím zaujímavá názorová informácia. Dúfam ešte nie je povinnosť čítať len "štváčmi" odporúčané správy?!

Ty tu ale produkuješ a papouškuješ informace právě ze štvavejch webů..jako teď, web SPUTNIK, to je dno. Stejně jako stránky "česko ruský společnosti" nebo aeronetu...

A to mě vytáčí.
A postuješ to opakovaně, navzdory argumentům, že jsou to lehce vyvratiletný lži.
Slepej a hluchej k argumentům. Všichni jsme debilové, jen ty a ten kdo s tebou souhlasí, to jsou ti chytří, co sa těší objevení pravdy.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.