..ani si nedokážeš v nadpisu přečíst, že ten tvůj článek z webu česko-ruská společnost je převzatej z propagandistickýho webu SPUTNIK....je tam dokonce i odkaz.
A ani nehodlám polemizovat nad článkama ze Sputniku nebo Aeronetu, kteréžto weby se ani netajej tím, že jsou kremelskou propagadnou..A jsou plný dezinformací a lží, až groteskně..
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Paul napsal/a:
Otravnykomar máš tam docela pořádek, já miliony kabelů, disků...jak pořád něco přepojuju
Ja uz v nem nehrabu. Kdyz jsem ho koupil jen jsem doplnil RAM na max, zapojil plny pocet HDD a mam vystarano. Jen mozna casem odpojim ty svetylka obcas mi pijou krev. Ale to az ho budu cistit od prachu. Ale v podstate je to tim ze jsem se nedavno placnul pres kapsu a koupil celou novou sestavu. To co jsem mel predtim byli uplny puzzle z ruzne poskladanych komponentu 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Ještě tu hoď ten citát Bismarcka o Ukrajině..Sice jsem ho tu už dvakrát vyvrátil, ale pro tebe argument a pravda neznamená nic. Časem to sem dáš jakou moudro zas..
Nebo tu srandu "Rusko vojny nezačíná, ale ukončuje."
V kterym věku se člověk stanej hluchej k argumentům? Jak fanatickej pop, kterej prostě bude tvrdit, že země je placatá navzdory vědeckejm důkazům..
a poplácání medem po zádech nemůže chybět, velký pane GROFE velkomožný, ó jak jste chytrý a ostatní načichlí kapitalistickou propagandou.

Medo a ty to vis? Ja mam takovy maly pocit ze prave spousta lidi nevedomne podporuje valecny stvace a radikalizuje spolecnost, treba sdilenim ruznych memisku nebo clanku z propagantistickych webu zejo vy dva 😋 🙄
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Môj odkaz si uviedol správne, pokiaľ to niekto umiestnil zo sputniku zrejme súhlasil/nesúhlasil to ja neviem.
Myslím zaujímavá názorová informácia. Dúfam ešte nie je povinnosť čítať len "štváčmi" odporúčané správy?!
Máš pravdu, som rád pokiaľ ma niekto vyvedie z omylu.😉
Žiaľ tvoje informácie to nezvyknú bývať...😞
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Áno viem, videl som toho veľmi veľa aj viem čo je možné.
Práve preto,že viem čo sa dá, desí ma to, v žiadnom prípade nechcem žiadnu vojnu!
Už dávnejšie som tu písal, že vzorom mi je Ch,At,Fi. to sú podľa teba vojnoví štváči ?
Skús sa zamyslieť nad nemeckom po 1 sv. vojne.
Cui bono? , Cui prodest?

Myslím zaujímavá názorová informácia. Dúfam ešte nie je povinnosť čítať len "štváčmi" odporúčané správy?!
Ty tu ale produkuješ a papouškuješ informace právě ze štvavejch webů..jako teď, web SPUTNIK, to je dno. Stejně jako stránky "česko ruský společnosti" nebo aeronetu...
A to mě vytáčí.
A postuješ to opakovaně, navzdory argumentům, že jsou to lehce vyvratiletný lži.
Slepej a hluchej k argumentům. Všichni jsme debilové, jen ty a ten kdo s tebou souhlasí, to jsou ti chytří, co sa těší objevení pravdy.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.