Medo to je parádní přirovnání, jen tak bokem, moje nejoblíbenější sklo je 24-70 a clonu nemivam pod 5,6 jen v exteriéru. Ale fakt se mi to líbí. Zpět ke tvé otázce. Samozřejmě že řepka jako bioslozka a ekonomická plodina je zlo, v podání agrofertu je to Peklo, ničí to krajinu, motory,je to neekonomický a ještě k tomu to oblbuje zvířata a v podstatě je to pravý opak původní ekologicky myšlenky. Ale do tohohle výsledku to dotáhli agrobaroni a další co se na tom živí. Původní myšlenka nebyla špatná. Najít částečnou alternativu k fosilním palivům. Já jsem psal hlavně tady o těch antievropskych věcech, myslím si že EU je třeba zachovat jako silnyho hráče na globální mapě se schopností říct stvacum dost.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

grofik napsal/a:
Čiže tu máme toľko jednostranej zbytočnej žlče, že mne ako starému harcovnikovi proti nadvláde jednej strany neostáva priestor na vecnú obhajobu systému.
Prepáčte vôbec netúžim klesnúť na Vašu úroveň typu komár a jemu podobným užitočným i... 😃
Máš pravdu grofiku a šířís ji tady s vervou zas a znovu pořád dokola, ty si to možná ani neuvědomuješ ale ty jsi ten kdo tady pořád plive na unii, západ, mladý, dokonce na ženy, překrucuje historii a já nevím na co všechno ještě. Nikdy nepřicházís s ničím pozitivním jen kritizujes úplně všechno kromě Ruska a Číny. chovas se tady úplně jako typický boomer navíc politicky demagog. 🙄
A díky, taky nechci až zaklepe důchod být na úrovni toxickýho barona prášila.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Ja som takmer na všetko používal nikor 18-300 ale najradšej som fotil to čo teraz fotíš ty 🙂
Keď sme vstúpili do EU bol som nadšený, teraz je však nutná reforma, varovanie je odchod Gb.
Kritika znamená snahu o zlepšenie nie nepriateľský postoj.
Kritizoval som za socializmu a kritizujem aj teraz pretože iba hlupák opakuje rovnaké chyby.
S tvojou poslednou vetou súhlasím.
Cui bono? , Cui prodest?

To už je moc univerzální, tyhle skla pak mají clony 5,6 a většinou dost bídnou Kč
Litu výstupu ale zase jsou super univerzální.
S kritikou máš pravdu ale je rozdíl mezi konstruktivní kritikou a jedovatým výsměchem, emotivním kritizováním atp jako předvádí Grofik. Odchod GB je zvláštní situace, moje sestra v Anglii žije už dlouho a sama říkala že většina Angličanů co volila odchod buď úplně nevěděla proč nebo měla scestný duvody a očekávání z podobných dezinformačních a štvavých webu jako tady sdílí opět grofik.
akolita@seznam.cz

Přátelé, já jen k Ukrajině. Část Ukrajiny to je naše Podkarpatská Ru. Dále je tam kus uzemí, kde žijí Maďaři, Kus Ukrajiny chce Polsko. Jak by to bylo hezké, kdyby Ukrajina byla jen Ukrajina. Ukrajina se dle mého názoru může stát federaci, ale je to stále divný slepenec těch kousků, kde vládlo i Rakousko-UIherko, kde se tvořili Polské legipony bojující s rakušáky proti Rusku, či s Ruskem za Velké Polsko. Rusové doplatili na politiku Chruščeva a hlavně Gorbačova. Dědkovi je více jak 80 let a jeho povinnosti by bylo vystoupit a říci nám, co si vlstně dohodl s Reganem. Mimochodem, když jsme již u těch rozpadů USA má právě zde velký problém. Jsou tam jednotloivé státy a oni mají svoji vlastní politiku a nějak nemají zájem o vojenské vystupování neb to stojí poeníze. Je toho tolik
Ladislavaliev@atlas.cz

Máš pravdu toxický nebudeš v mojom veku, ale svojím videním sveta odhadujem budeš skôr radioaktívny.
Číne len ticho závidím jej technologické napredovania, čo dokázala odkedy sa zbavila kolonialistov, ale pravdu povediac nejako zvláštne netúžim po nej, síce ani ona po nás nakoľko doma má ešte dostatok blbečkov na vzdelanostnú prevýchovu a nakoniec ich zmýšľanie je úplne iné ako naše, ale to je pre teba jedna veľká neznáma...
Ty ráno začneš aké pyžamo mal oblečené Zeman, čo Ovčáček atď.., to oceňujem, uplný vzor nestranosti a objektivity...😉
Pre nás "nesprávne zmýšľajúcich" už nie je priestor hrať futbal..., vieš neviem ako u teba my ešte používame zrkadlo a občas pri holení atd. sa doň pozerám...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Koukám, že se učitelé, asistenti pedagoga, vychovatelky, trenéři nebo školní psychologové se nemaj zas tak špatně.. Zajímala by mne realita.. 🙂
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.facebook.com/share/g/1DiakbiKLP/
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Altmane cajk, obsah stojí vždy nad formou
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.