Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#3861 29. 1. 2022, 20:09

No já si jen nedokážu představit ty masa ukrajinských uprchlíků v případě ruské invaze s počtu 40 milionů obyvatel to bude docela dost..
Hmm tak jsem zvědav jestli to zvládnem.. Obchodníků co ty na to? Kde myslíš, že půjdou? 😁

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#3862 29. 1. 2022, 20:13
Tak jistě. Co Vietnamec, to komunista! V této oblasti je ale zajímavé, že se komunisti navzájem nemají rádi. Komunistická Čína například napadla komunistický Vietnam. Sice to byla spíš asi taková zastrašovací akce, ale mezi soudruhy. Komunistický Vietnam svrhl nejvěrnějšího komunistu Pol Pota. Zkrátka, kde vládnou komunisti, tam je ráj na zemi.

:x

Fakt sa mi nechce tie vase picoviny uz citat, teba som tu msl ako takeho cloveka, co to tu skor stabilizuje, ale v poslednej dobe.... Asi skoda pokracovat, iba k tomu polpotovi, chod do kambodze a trocha pokecaj s ludmi a ked nie to cosi si o tom nastuduj, to je taky potbrdzovaci argument, ze neviem, co txm chcel basnik povedat.... Cize ty

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#3863 29. 1. 2022, 20:18

maros napsal/a:

:x
Fakt sa mi nechce tie vase picoviny uz citat, teba som tu msl ako takeho cloveka, co to tu skor stabilizuje, ale v poslednej dobe.... Asi skoda pokracovat, iba k tomu polpotovi, chod do kambodze a trocha pokecaj s ludmi a ked nie to cosi si o tom nastuduj, to je taky potbrdzovaci argument, ze neviem, co txm chcel basnik povedat.... Cize ty

Tak jako když někdo nepochopí evidentní sarkasmus ...
Nebo se snad někdo snaží popírat, že Pol Pot byl nejvěrnější komunista?

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#3864 29. 1. 2022, 20:30

Mozno ospravedlnenie, ja uz to nevnimam ako celok, iba niektore vety, myslim cely tento web, proste citam raz za niekolko dni, obcas dva tri tyzdne vobec, a preto reagujem mozno na veci vytrhnute z kontextu, ale chcel som tym povedat ccs tolko, ze strom smrti je este stale zeleny

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#3865 29. 1. 2022, 20:38

Najväčší zbabelci vždy bojujú cudzími rukami, hovorí sa tomu aj stará koloniálna prax.
UA a RF sú bratské slovanské národy, zdieľali spoločnú vlasť v dobrom aj zlom.
Spája ich spoločná kultúra, mentalita, viera,písmo...
Napriek vzostupu nacional. a nacistist. elementov je v spoločnosti domimantná antifašistická tradícia.
DE, IL krtitizujú antiseminizmus nac. elementov, majú spoločné ekonom. záujmy s RF z toho premení zdržanlivý postoj DE.
Drvivá väčšina obyvateľstva chápe, že je zneužívaná pre cudzie zájmy.
Myslím, že vojna nebude.
Nechcem sa mýliť...

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#3866 29. 1. 2022, 20:39
No já si jen nedokážu představit ty masa ukrajinských uprchlíků v případě ruské invaze s počtu 40 milionů obyvatel to bude docela dost.. Hmm tak jsem zvědav jestli to zvládnem.. Obchodníků co ty na to? Kde myslíš, že půjdou? 😁

Neboj v pohode, niekoľko miliónov utieklo už dávno do Ruska a myslím pokiaľ by bola náhodou invázia to by bolo prebehlíkov ku rusom😁 a nakoniec nebudú v rámci bojových operácií zabíjať vlastných ľudí. Na druhú stranu nedá sa vylúčiť nejaká rýchla sofistikovaná akcia ???

Rozpútať vojnu na UA je zbožné želanie všetkých mimo ukrajincov a rusov...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3867 29. 1. 2022, 20:42
No já si jen nedokážu představit ty masa ukrajinských uprchlíků v případě ruské invaze s počtu 40 milionů obyvatel to bude docela dost.. Hmm tak jsem zvědav jestli to zvládnem.. Obchodníků co ty na to? Kde myslíš, že půjdou? 😁

na východ asi ne, o čem to svědčí?

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3868 29. 1. 2022, 20:45
Najväčší zbabelci vždy bojujú cudzími rukami, hovorí sa tomu aj stará koloniálna prax. UA a RF sú bratské slovanské národy, zdieľali spoločnú vlasť v dobrom aj zlom. Spája ich spoločná kultúra, mentalita, viera,písmo... Napriek vzostupu nacional. a nacistist. elementov je v spoločnosti domimantná antifašistická tradícia. DE, IL krtitizujú antiseminizmus nac. elementov, majú spoločné ekonom. záujmy s RF z toho premení zdržanlivý postoj DE. ...

taky myslím, že nebude. a když to, tak další polemiky jsou zbytečné...

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3869 29. 1. 2022, 20:46
Neboj v pohode, niekoľko miliónov utieklo už dávno do Ruska a myslím pokiaľ by bola náhodou invázia to by bolo prebehlíkov ku rusom😁 a nakoniec nebudú v rámci bojových operácií zabíjať vlastných ľudí. Na druhú stranu nedá sa vylúčiť nejaká rýchla sofistikovaná akcia ??? Rozpútať vojnu na UA je zbožné želanie všetkých mimo ukrajincov a rusov...

to ti psal přímo putin, ne?😃

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#3870 29. 1. 2022, 20:49

Putin práve nie, ale tvoji súkmeňovci z Galície...😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.