Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3871 29. 1. 2022, 20:52
Putin práve nie, ale tvoji súkmeňovci z Galície...😉

zase jsi mimo...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#3872 29. 1. 2022, 20:57

Putin ale nějak tu přerostlou armádu kasárenských povalečů zaměstnat musí.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#3873 29. 1. 2022, 20:58
Neboj v pohode, niekoľko miliónov utieklo už dávno do Ruska a myslím pokiaľ by bola náhodou invázia to by bolo prebehlíkov ku rusom😁 a nakoniec nebudú v rámci bojových operácií zabíjať vlastných ľudí. Na druhú stranu nedá sa vylúčiť nejaká rýchla sofistikovaná akcia ??? Rozpútať vojnu na UA je zbožné želanie všetkých mimo ukrajincov a rusov...

Ukranci jsou už tak vším za poslední léta, zblblí,, že jsou schopni snad všeho, o Rusích nemluvě... Za mne je situace velmi vážná a je potřeba dobrých diplomatů k dohodám a urovnání krize..

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#3874 29. 1. 2022, 21:02

První a základní diplomatický krok - ožrat Rusa do bezvědomí!!

Ovšem to je v podstatě nadlidský úkol a nehodí se ani pro Moravana či Valacha, neb Rus pije hlavně vodku a to není vono.😉

A jestli nepije, tak to buď není Rus, nebo mu to Putin přísně zakázal a boha se musí poslouchat.

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#3875 29. 1. 2022, 21:06
Ukranci jsou už tak vším za poslední léta, zblblí,, že jsou schopni snad všeho, o Rusích nemluvě... Za mne je situace velmi vážná a je potřeba dobrých diplomatů k dohodám a urovnání krize..

O situácii a náladách v spoločnosti môže napovedať aj suchá štatistika z minulosti ,,,koľko ľudí zahynulo v koncentákoch, gulagoch, hladomore, protifašistickom boji ...prajem mier a prosperitu našim slovanským bratom rusom a ukrajincom...nech pošlú do zadku vojnových štváčov.

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#3876 29. 1. 2022, 21:24

Ano trtko, vsetci tu su vlastne mimo, iba Ty Samojediny mas vzdy pravdu a to vo vsetkom a na vecne casy🙈
On tu viac krat niekto spominal jak jeho dedkovi.... Otcovi, neviem uz presne znarodnili komunisti obchod, alebo co to bolo a ako ich tym padom nenavidi... Bla bla bla. Ano, je to smutne, je to svinstvo a nespravodlivost a bsetkych komunistov by strielal tym padom..... Smerujem k tym vasim ruskym pomnikom, staci sa trochu po rusku, prip po jeho byvalych rrpublikach pohybovat a hovorit s ludmi. To su ine historky... Mrte rodin, kde otec a jeho 2, 3 synovia skoncili pri oslobodzovani ceskoslovenska a toto info sa zachovalo pre sucasnych ludi, ich priamych potomkov, ako asi sa citia, ked im chcetr zhodit sochu nejakeho ruskeho generala? Oni nrvnimaju o akeho generala ide v tej soche, to je im u prdele, oni to vnimaju ako urazku voci vsetkym, ktori tu zomreli

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#3877 29. 1. 2022, 21:31
První a základní diplomatický krok - ožrat Rusa do bezvědomí!! Ovšem to je v podstatě nadlidský úkol a nehodí se ani pro Moravana či Valacha, neb Rus pije hlavně vodku a to není vono.😉 A jestli nepije, tak to buď není Rus, nebo mu to Putin přísně zakázal a boha se musí poslouchat.

Ano, piju moc.... A fakt moc, a hodne ich vylozene zle zije, utapaju sa v starostiach.... Ale aj rus sa da porazit, par krat som to zazil😃, netreba to zvelicovat

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3878 29. 1. 2022, 21:39
Ano trtko, vsetci tu su vlastne mimo, iba Ty Samojediny mas vzdy pravdu a to vo vsetkom a na vecne casy🙈 On tu viac krat niekto spominal jak jeho dedkovi.... Otcovi, neviem uz presne znarodnili komunisti obchod, alebo co to bolo a ako ich tym padom nenavidi... Bla bla bla. Ano, je to smutne, je to svinstvo a nespravodlivost a bsetkych komunistov by strielal tym padom..... Smerujem k tym vasim ruskym pomnikom, staci sa trochu po rusku, prip po jeho byvalych rrpublikach pohybovat a hovorit s ludmi. To su ine historky... Mrte rodin, kde otec a jeho 2, 3 synovia skoncili pri oslobodzovani ceskoslovenska a toto info sa zachovalo pre sucasnych ludi, ich priamych potomkov, ako asi sa citia, ked im chcetr zhodit sochu nejakeho ruskeho generala? Oni nrvnimaju o akeho generala ide v tej soche, to je im u prdele, oni to vnimaju ako urazku voci vsetkym, ktori tu zomreli

to bylo asi na mě, maroško, že? trtkám rád, to víš😉
ovšem pravdu mám jen svojí, žádnou univerzální, nečteš moc pozorně! a ve všem... to si mě pleteš s barbarem
mě je u prdele čí jsou to synové nebo spíš vnuci. já se taky, narozdíl od východních národů (něco jako grofíček) netluču v prsa co dělali moji předchůdci. mě zajímá co dělám já a jak se snažím nasměřovat své děti. ale to se těžko chápe v tom vašem východním slovensku🙂
snad tím/z toho nebudou/nebudete žít ještě v roce 4444 ...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#3879 29. 1. 2022, 21:41
O situácii a náladách v spoločnosti môže napovedať aj suchá štatistika z minulosti ,,,koľko ľudí zahynulo v koncentákoch, gulagoch, hladomore, protifašistickom boji ...prajem mier a prosperitu našim slovanským bratom rusom a ukrajincom...nech pošlú do zadku vojnových štváčov.

Také jim přeji ať si to hlavně v klidu mezi sebou kluci slovanský urovnaj, minulost je minulost a všichni si s ní neseme nějaký to maslo na hlavě, důležita je budoucnost bezpečný život, klid a mír ve svých zemích..

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#3880 29. 1. 2022, 21:49
Také jim přeji ať si to hlavně v klidu mezi sebou kluci slovanský urovnaj, minulost je minulost a všichni si s ní neseme nějaký to maslo na hlavě, důležita je budoucnost bezpečný život, klid a mír ve svých zemích..

Divide et impera.
Cui bono ?

Cui bono? , Cui prodest?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.