https://www.youtube.com/watch?v=IwGX0zweVxc Highlights Vladimira Soukupa, neomezeneho zdroj bizaru.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

sigur napsal/a:
Každé dvakrát. Bolo to napiču (doslova a dopísmena) obdobie, ani mince ma vtedy moc nebavili. 👿
To už je na výměnu od spodu dolů, potřeboval by jsi nějaký biomechanický protézy 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Po druhých operáciách som si urobil výlet do Budapešti, lebo týpek mi odmietol poslať mincu poštou (mimochodom, jedna z najkrajších mincí, čo mám). To už som si myslel, že je všetko OK a že si v Pešti otestujem kolená. Druhý deň ráno bolo jedno komplet podliate, opuchnuté a fialové a v tom druhom mi pekne, hlasno a do rytmu chodze pukalo...😃

sigur napsal/a:
K umelým kolenám to v podstate smerovalo. Na jednej strane mi doktor hrozil výmenou, ale na druhej strane mi nevedel vysvetliť, prečo sa mi opakovane kazia, aj keď som okrem bicykla nerobil po prvých operáciách už žiadny iný šport. Čisté zúfalstvo...🙄
Doktor na hovno.Jasně že s fotbalu (dřív)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.