Krabat napsal/a:
Že by?
Ono se pěkně brečí že nejsou lidi ale zaplatit pořádně a podstive to se taky nechce
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Však já to o sobě vím, jsem gramaticky retard. To mě pronásleduje celý život. Ve škole vždy výborně ze slohu, nedostatečne z gramatiky. A kdyby jsi viděl jak píšu tužkou myslel by jsi že jsem autista. Ještě že už se rukou musím maximálně podepsat nebo nadepsat obálku. 🙄 😆
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Jsem to pogooglil a zřejmě nebudu tak ojedinělý bizar http://onsad.cz/17/podstivy-poctivec-nebo-poctivy-podstivec/comment-page-1/
akolita@seznam.cz

Jo jo to je pravda. Řemeslník co neni na živnost ale je zaměstnaný tak dělá obvykle za dost málo

Krabat napsal/a:
Numismat češtinář nebo jen krapet podrážděnej 😁?
Někdy je dobře, když tě někdo upozorní. Tu chybu už neuděláš.
Já kdysi dávno psal za "viz" tečku... A po pucováku od člověka z diskuze a vysvětlení si to budu pamatovat navždy.
Psal jsem i špatně slovo výjimka. Totožná situace.🙂
Ten poctivec trochu svádí psát blbě, ale vždy si stačí pomoci "poctou". Stejně jako děcký vs dětský atd
Ale pochopil jsem, že komár je asi trochu dyslektik, co píše má hlavu patu, tak těch pár hrubek už neřešit.

Krabat napsal/a:
Jo jo to je pravda. Řemeslník co neni na živnost ale je zaměstnaný tak dělá obvykle za dost málo
Přesně. Znám tři lidi co mají stavební firmu, všichni pěkně nenasytni sičáci.
akolita@seznam.cz

Paule nikdy mi dislexii ani podobnou poruchu nediagnostikovali, naopak jsem měl vždy nadprůměrný výsledky v různých testech. Spíš jsem byl a pořád jsem líný hajzlik kterýho nebavilo a nebaví učit se co ho nebaví a to mám za to. Dneska si z českého pravopisu nepamatuju ani vyjmenovaná slova a vypadám jako dement. Daň za lenost.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.