Paul napsal/a:
Můj kamarád z intru byl schopnej napsat velkejma písmenama VÍTĚSTVÍ...
Ale na čísla byl víc než dobrej a je Ing. arch..
Ale myslím, že byl dyslektik nebo dysgrafik, už nevím. Tyhle poruchy neovlivňujou intelekt.
Tak to mám podobně, počítání to mi vždycky šlo. Třeba jsem dislektik, co já vím. Ale vím že i tak se to dá naučit jen to stojí víc úsilí ale jak jsem řekl na to jsem moc pohodlný jelito. Můj kamarád se kterým jsem seděl v lavici byl dislektik a disgrafik. Měl to těžký a ve škole ho pěkně dusili ale dřel a taky má vejsku.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Přesně. Znám tři lidi co mají stavební firmu, všichni pěkně nenasytni sičáci.
Syčáci? To je slabý slovo.Kurvy zlodějský to jsou a ne jen stavaři ale i fabriky. Tady fabriky v okolí nabízí stejný plat jako naše firma.Majitelé se znají a tak mají dohodlý i platy aby jim lidi nepřebíhali sem a tam
Ale tohle bylo dycky a asi dycky bude
Platí tak málo že ani ty ukrajinci,moldavani u nás už na třísměnnej provoz nechtějí dělat
Zakázek máme strašně moc ale není s kým

Krabat napsal/a:
Přesně. Znám tři lidi co mají stavební firmu, všichni pěkně nenasytni sičáci.
Syčáci? To je slabý slovo.Kurvy zlodějský to jsou a ne jen stavaři ale i fabriky. Tady fabriky v okolí nabízí stejný plat jako naše firma.Majitelé se znají a tak mají dohodlý i platy aby jim lidi nepřebíhali sem a tam
Ale tohle bylo dycky a asi dycky bude
Platí tak málo že ani ty ukrajinci,moldavani u nás už na třísměnnej provoz nechtějí dělat
Zakázek máme strašně moc ale není s kým
Tak práce není jen o penězích. Od určité částky to moc nezabírá. Jako kdybys měl k 10k víc tak jsi chvíli vysmatej a pak už to zase nemá smysl ..
A u mladejch už vůbec, to je spíš zajímá kde jaké setkanicko a hlavně kolik volna...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.