Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal sigur napsal Chcel som to po minúte zmazať, ale sorry, teraz už sa nedá. Mimochodom, kukaj na toho týpka vľavo ako sa tvári... 
jj, hned jsem si říkal, zda to není b a zda mu není líto...
No taky mě napadl B ale zahrál jsem to do autu 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ste hovädá... 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal Tomu na fotce se říká "vypiť spolu kávu" ? Mezi mužema?
ještě tě žádný nezval?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
sigur napsal Ste hovädá... 
presne tak veru... hovada, nemáme mieru
|
|
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal Paul napsal Tomu na fotce se říká "vypiť spolu kávu" ? Mezi mužema?
ještě tě žádný nezval?
Jen zahradník. Na rum.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal Jen zahradník. Na rum.
To preto, lebo to nie je žiadny záhradník, ale len obyčajný rumburák... 
|
|
|
Moderátor
|
rumburan
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal rumburan
Jo jo buran ze vsi Jinak proč bych nemohl bejt zahradník?
|
|
|
Moderátor
|
Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tolik práce, tolik peněz, tolik mozků... Přitom by stačilo.... Počkat. (Dle grofifika, škoda že nedělá celosvětového poradce). Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
Smelik reálne poznám niekoľko rusnakov, ale takého liliputa ako je tvoja maličkosť sa nedá za život často stretnúť. Covid a psychotropné látky robia riadnu paseku. Pre kaviareň si ideálny materiál.🗽😊 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
teď si nejsem jist, jestli mám být polichocen nebo uražen... ale to jsme si u tebe zvykli, že se neumíš ani vymáčknout
|
|
|
Moderátor
|
Moje odpovede, myšlienky a názory sú presné písané trochu nesurodo, ale nie pre jednoduchých, mysliaci sofistikovanejšie určite chápu. Viem tvoj prípad to nie je a dospievam ku presvedčeniu ani nebude. Nezúfaj ani tebe podobní, život je krásny na každom poschodí, treba si vedieť užiť života. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Myslíš to pátý přes devátý jak tady dnes a denně plácáš?  Tak to se pleteš.Proptože tomu tvýmu psanýmu textu tady nerozumí nikdo Už několikrát jsme se na tom shodli . Jednoduše řečeno.....těm tvým blábolům je težko porozumět :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Moje odpovede, myšlienky a názory sú presné písané trochu nesurodo, ale nie pre jednoduchých, mysliaci sofistikovanejšie určite chápu. Viem tvoj prípad to nie je a dospievam ku presvedčeniu ani nebude. Nezúfaj ani tebe podobní, život je krásny na každom poschodí, treba si vedieť užiť života.
tak tu první větu bude muset analyzovat sigur... se zbytkem souhlasím, doufám, že jako ty a podobní neskončím. a života si fakt užívám 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zahradník- napsal Myslíš to pátý přes devátý jak tady dnes a denně plácáš?  Tak to se pleteš.Proptože tomu tvýmu psanýmu textu tady nerozumí nikdo Už několikrát jsme se na tom shodli . Jednoduše řečeno.....těm tvým blábolům je težko porozumět :-)
zase některé myšlenky má velice jasné, krátké a stejně tak blbé. kdyby se to chtělo někomu sbírat a vydat, jak to dělali sběrači pohádek a příběhů mezi sprostým lidem, tak to by byla pecka a nevyčerpatelná studnice...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To ano ale spíš mezi prostým než sprostým. To by pak bylo 18+😁
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jo ta první věta semnou taky cukla 😁
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To bude tou modrou krví, genetika je neúprosná a při páření mezi příbuznými dochází k čím dál častějším degeneracim ochabování genetickyho fondu. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vždycky si vzpomenu na postavu knížete Adolfa Gensdorfa ze seriálu Osada. Asi nějaký trefný osobnostní prototyp nebo nějaký z autorů znal našeho knížete  _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal jsem věděl, že nic nedostanu...  https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/vytapeni-plyn-elektrina-podpora-finance-pomoc.A220802_081137_ekonomika_vebe
Tak ty to jistě nepotřebuješ :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal ať tady máme i nějaká pozitiva https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/budejovicky-budvar-pivo-kratas-witbier-limitovana-edice.A220722_134049_zajimavosti_vok
hmm další chcanky. A navíc opičí
|