Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zahradník- napsal ferovyobchodnik napsal ať tady máme i nějaká pozitiva https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/budejovicky-budvar-pivo-kratas-witbier-limitovana-edice.A220722_134049_zajimavosti_vok
hmm další chcanky. A navíc opičí
omg
|
|
|
Moderátor
|
Až teď jsem měl možnost si shlédnout zápas... Karlos znovu potvrdil, že je králem ringu, soupeře v krátkém čase rozbil jako psa... https://youtu.be/MXVtrB2JTwo
|
|
|
Moderátor
|
Krabat napsal To ano ale spíš mezi prostým než sprostým. To by pak bylo 18+😁
Drive se uzivalo "sprosty" ve smyslu "prosty", FO je zrejme sečtělý a urcite to tak myslel, alespon ja jsem to tak pochopil. Viz treba kniha: "Služebný předpis pro sprostého wogáka, swobodnjka a bubenjka cjs. král. pěchoty; pak částky ručnice pěchoty a o měřěnj a trefenj", Praha 1834
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
numismat napsal Krabat napsal To ano ale spíš mezi prostým než sprostým. To by pak bylo 18+😁
Drive se uzivalo "sprosty" ve smyslu "prosty", FO je zrejme sečtělý a urcite to tak myslel, alespon ja jsem to tak pochopil. Viz treba kniha: "Služebný předpis pro sprostého wogáka, swobodnjka a bubenjka cjs. král. pěchoty; pak částky ručnice pěchoty a o měřěnj a trefenj", Praha 1834
Jestli je to tak tak tedy ok ale omlouvat se mu nebudu 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
já su jen liliput... sice největší na světě, ale i tak
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Až teď jsem měl možnost si shlédnout zápas... Karlos znovu potvrdil, že je králem ringu, soupeře v krátkém čase rozbil jako psa...
https://youtu.be/MXVtrB2JTwo
Pekný šport. Aj krv bola. Humus. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Krabat napsal numismat napsal Krabat napsal To ano ale spíš mezi prostým než sprostým. To by pak bylo 18+😁
Jestli je to tak tak tedy ok ale omlouvat se mu nebudu 
A prečo aj? Veď on to tak myslel. -s-
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nemecký elektromobil. Kupujte, nebudú, keď preberú Grétu.... -s- Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Krabat: Česká kultová death-metalová kapela Krabathor (mám s nimi aj foto, ale neviem ho nájsť) sa pôvodne volala Krabat, ale zistili, že taká kapela už existuje. Preto si zmenili názov...to len aby bolo jasno, zahradníku. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
U mňa je to stále kato. Aj keď záhradkár to určite je. Aj rum. Ale burák? -s-
|
|
|
Moderátor
|
Pre idiota každý idiot.🗽 Covidek funguje.😊 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
áá, pánko chytnul kovida... ajaj
|
|
|
Moderátor
|
Sklamem šmelík, možno som mal covida v úvode pandémie, ale to nebolo nič poriadne na testovanie, zatiaľ mám šťastie=odolávam.  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
Zakončím prijemný večer v nádeji... Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
proč bych měl být zklamaný? já jen, že by to vysvětlilo ty tvé výlevy...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Krabat je čarodějův učeň Jinak Krabathor je nebo bejvala naše nejlepší Death metalová kapela zpívající v Angličtině Za mlada jsem si je pouštěl na kazetách :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
stani napsal U mňa je to stále kato. Aj keď záhradkár to určite je. Aj rum. Ale burák? -s-
Jo jo kato ÁNO Zahradník určitě ,rum mi chutná a buran jsem asi taky když to píše maloměšťák Paul 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
no tak se lidi uskromní, horší bude průmysl, ale prý už za rok by to mělo být když ne na polovině, tak stabilizované (postoval jsem to tady tuším)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Krabat napsal https://www.denik.cz/z_domova/ucebni-obory-cesko-20230729.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Že by?
Ono se pěkně brečí že nejsou lidi ale zaplatit pořádně a podstive to se taky nechce _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Moderátor
|
OtravnyKomar napsal Ono se pěkně brečí že nejsou lidi ale zaplatit pořádně a podstive to se taky nechce
Omlouvam se, uz jsem to nevydrzel, vsechny ty hrubky i/y apod. se daji pochopit a prezit, ale opakovane psat "podstive" uz je na me moc.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
numismat napsal OtravnyKomar napsal Ono se pěkně brečí že nejsou lidi ale zaplatit pořádně a podstive to se taky nechce
Omlouvam se, uz jsem to nevydrzel, vsechny ty hrubky i/y apod. se daji pochopit a prezit, ale opakovane psat "podstive" uz je na me moc.
Však já to o sobě vím, jsem gramaticky retard. To mě pronásleduje celý život. Ve škole vždy výborně ze slohu, nedostatečne z gramatiky. A kdyby jsi viděl jak píšu tužkou myslel by jsi že jsem autista. Ještě že už se rukou musím maximálně podepsat nebo nadepsat obálku.  _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jsem to pogooglil a zřejmě nebudu tak ojedinělý bizar http://onsad.cz/17/podstivy-poctivec-nebo-poctivy-podstivec/comment-page-1/_______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
OtravnyKomar napsal Krabat napsal https://www.denik.cz/z_domova/ucebni-obory-cesko-20230729.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Že by?
Ono se pěkně brečí že nejsou lidi ale zaplatit pořádně a podstive to se taky nechce
Jo jo to je pravda. Řemeslník co neni na živnost ale je zaměstnaný tak dělá obvykle za dost málo
|