Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
OtravnyKomar napsal ferovyobchodnik napsal Děcka, potřebuju poradit, jestli někdo máte zkušenost, přemýšlím, že si místo NB (a částečně mobilu) koupím https://tradingshenzhen.com/en/mi-pad-5-mi-pad-5-pro/xiaomi-mi-pad-5-pro-5g-8gb256gb-11-zoll-snapdragon-870-eu?affp=48913 včetně obalu s klávesnicí. Jak se na tom píše? Je to pak uživatelsky příjemné, nebo je to prostě pořád jen tablet? Předpokládám, že stejně se připojí i myš, Ev. Přes port externí disk. Případně jde zase přes Bluetooth využít i simky v mobilu, nebo musí být přímo v tabletu? Případně ještě spojit s hodinkami. Že bych měl vše přes Bluetooth a volal přes hodinky/sluchátka
Vygoogli si ho v cz, urcite to někdo recenzoval. S psaním na levném tabletu mám špatnou zkušenost, dobře se na tom nepíše. A teda pořád mě štvou OS. Nemůžu si zvyknout třeba na android ATP na větším pracovním zařízení, na PC mám win a chtěl bych ho i na tabletu.
nejde mi o recenzi. ten tablet je dobrý, jasně, není to samsung, ale jinak je to pecka. jde mi o uživatelskou zkušenost (maily, konektivita, výdrž při tolika napojených BT). já bych právě rád oschrome nebo tady android, win pro NB ok. na word a excel (složitější věci) bych dál asi preferoval pc/nb
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
.hele,kluci a pohyboval se v archeolokaltě nebo ne,jestli ne tak byli uvědomělí četnici a jestli jo tak se měl rychle skovat nebo tam nelízt...já furt utíkám 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak už to začalo !!! 
|
|
|
Moderátor
|
Demokrati hallo, sloboda slova je len Vaša?🗽🗽🗽 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato: Už ťa tu tretí deň vyhliadam a teba nikde. Kde sa stále zaj.bávaš? Obrázky:   _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tady mi zase unikli nějaká moudra? :-D
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
U mňa? Lebo skutočná perla je nad tým.  _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Moderátor
|
Domnievam sa, zachvilku budete musieť pritvrdiť v hoaxoch, Amnesty už začína jemne pritvrdzovat ohľadne vojny vedenej ukrajincami.🗽🗽👍 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Sorry, toto bola pravá perla.  _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
...vojna vedená Ukrajincami... _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Sigur je obyčejný nevzdělanec a............jen uráží Grofika .....proč jej admin nevyhodí ??? Grofik nedej se zviklat stádem nevzdělanců  « Poslední úpravu provedl(a) dvorak st v 4. 8. 2022, 18:55. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Perla za perlou :-D
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Domnievam sa, zachvilku budete musieť pritvrdiť v hoaxoch, Amnesty už začína jemne pritvrdzovat ohľadne vojny vedenej ukrajincami.🗽🗽👍
Ten tvůj vesmír musí vypadat... Tohle prezentuješ i před rodinou?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dvorak, veď ma navrhni na ban. _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Moderátor
|
dvorak st napsal Sigur je obyčejný nevzdělanec a............jen uráží Grofika .....proč jej admin nevyhodí ??? Grofik nedej se zviklat stádem nevzdělanců 
Škoda JRD Slušovice zaniklo, zbieralo prázdne makovice po Záhorí. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si môže dovoliť len skutočný labužník. _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
tady máš hned labužníky dva 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nie, je to naopak. Dvaja idioti a jeden blbec labužník. _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
sigur napsal Nie, je to naopak. Dvaja idioti a jeden blbec labužník.
Teď jsi mě urazil...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ok, tak ináč. Dvaja proruskí idioti a jeden blbec labužník. Ak sa cítiš tiež ako labužník, tak ok. _______________ Byť blbcom pre idiota je lahôdka, ktorú si vie vychutnať len skutočný labužník.
|
|
|
Moderátor
|
Bratia Česi sú ako obyčajne aktívnejší v trefných citátoch. Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Bratia Česi sú ako obyčajne aktívnejší v trefných citátoch. Obrázky: 
To se pleteš. To říkal Platón
|