Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
Šándor to zmíní pro parlamentní listy výstižně, což platí všeobecně na kohokoliv kdo má jen trochu odlišný názor.. ParlamentníListy.cz požádaly o komentář bezpečnostního experta Andora Šándora. Ten si myslí, že zkušenosti jako Jan Šafařík musí mít více lidí: „Bohužel se ale lidé v této situaci dost často bojí mluvit, aby nebyli osočeni, že jsou proruští a tak podobně. Nejvážnější otázkou toho, co se na Ukrajině děje, je fakt, že i Spojené státy poslaly do Kyjeva své auditory, aby se podívali, jak se zachází s prostředky a s pomocí, která je Ukrajině zasílána.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal ...Ten si myslí...
Myslieť znamená hovno vedieť.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bohužel se ale lidé v této situaci dost často bojí mluvit, aby nebyli osočeni, že jsou proruští a tak podobně
ultra kokotina
i Spojené státy poslaly do Kyjeva své auditory, aby se podívali, jak se zachází s prostředky a s pomocí, která je Ukrajině zasílána.
V pořádku
|
|
|
Moderátor
|
jano7B9 napsal Na grofikove píčoviny nemá ani izer 🤣
člověče, tohle docela pobavilo. Představil jsem si Zděndu jak v převleku tvrdí, že "rusové zatiaľ použili max 20% nových zbraní a kozmické ešte vôbec nie..."  Made my day..
|
|
|
Moderátor
|
Ti štváči, to je krásná bolševická retorika. Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal jano7B9 napsal Na grofikove píčoviny nemá ani izer 🤣
člověče, tohle docela pobavilo. Představil jsem si Zděndu jak v převleku tvrdí, že "rusové zatiaľ použili max 20% nových zbraní a kozmické ešte vôbec nie..."  Made my day..
jj mě taky a konec konců i tohle Nemajú jasno kam pôjde intenzita konfliktu
|
|
|
Moderátor
|
sigur napsal barbar napsal ...Ten si myslí...
Myslieť znamená hovno vedieť.
Mohl sis už dávno všimnout, že lidé jako bezpečnostní experti se často musí nepřímo k jistým věcem vyjadřovat..
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal Ti štváči, to je krásná bolševická retorika. Obrázky: 
Bolševici takový slov používali nespočet a platí to i dnes v demokratické společnosti válečný štváč je jednou válečný štváč a není na tom nic divného, či dokonce bolševického..
|
|
|
Moderátor
|
web sberatel podporuje na hlavní straně Ukrajinu.
Proč sem chodíš, na web válečnejch štváčů? Je tě tady škoda!
|
|
|
Moderátor
|
By mě zajímalo, jaký jsou ty ruský kozmický zbraně, co hrozej Ukrajině.
Brambora hozená z okna Sputniku?
|
|
|
Moderátor
|
Ukrajinu zvládnu modernou klasikov, hrá sa o iné...🤔 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Fifiku, máš se už půl roku stydět. Tak tady nesmrď
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal web sberatel podporuje na hlavní straně Ukrajinu.
A já jako občan České republiky plátce DPH ňoumo si myslíš, že je nepodporují? Paul mezi námi je zásadní rozdíl,já namísto tvých neustále podlézavých chvalozpěvu , vidím i neschopnost,chaos a dokáží vyjádřit a také přijmout i kritiku.. My ,kteří je zpozorujeme a všemožně podporujeme také máme své limity a pokud vojáci neplní to se od nich očekává tak je něco špatně a je potřeba to řešit..
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Pred konfliktom na UA som napísal napísal príspevok : Za 2014 rok na UA príde vyúčtovanie, dúfam, že zaplatíme len peniazmi...bohužiaľ som mal pravdu. Škoda každého zmareného života, celé to je strašná tragédia, prekliata vojna.
|
|
|
Moderátor
|
barbar napsal Paul napsal web sberatel podporuje na hlavní straně Ukrajinu.
A já jako občan České republiky plátce DPH ňoumo si myslíš, že je nepodporují? Paul mezi námi je zásadní rozdíl,já namísto tvých neustále podlézavých chvalozpěvu , vidím i neschopnost,chaos a dokáží vyjádřit a také přijmout i kritiku.. My ,kteří je zpozorujeme a všemožně podporujeme také máme své limity a pokud vojáci neplní to se od nich očekává tak je něco špatně a je potřeba to řešit..
A to všechno jsi zjistil z článku v parlemntních listech, kde si to vycucal jouda Šafařík, aby podpořil svůj eshop se zbraněma a polívku ochutil prodejce hrnců Šandor. Geniální! Ukrajinci málo umíraj a flákaj se! Barbar je nespokojen! Že tě huba nebolí..tam se bojuje jak u Verdunu a ty tu na základě proruskejch zdrojů vyčítáš Ukrajincům, že si válej koule... Ňoumu a další invektivy si nech pro někoho jinýho. Bez urážek už nedokážeš diskutovat. « Poslední úpravu provedl(a) Paul v 5. 2. 2023, 21:21. »
|
|
|
Moderátor
|
Ach jaj, škoda, že niekto zo stromu poznania siaha na spodné vetvy... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
vojáci neplní to se od nich očekává
Tohle je prostě síla, barbar už je i vojenský stratég....
Poradenství v oblasti vojenské strategie a numismatiky.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
to mu zavaří mailovku...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jen nevím, zda ho bude víc kontaktovat usa nebo russr ... a komu jak poradí? nebo oběma stejně?
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal barbar napsal Paul napsal web sberatel podporuje na hlavní straně Ukrajinu.
A to všechno jsi zjistil z článku v parlemntních listech, kde si to vycucal jouda Šafařík, aby podpořil svůj eshop se zbraněma a polívku ochutil prodejce hrnců Šandor. Geniální! Ukrajinci málo umíraj a flákaj se! Barbar je nespokojen! Že tě huba nebolí..tam se bojuje jak u Verdunu a ty tu na základě proruskejch zdrojů vyčítáš Ukrajincům, že si válej koule... Ňoumu a další invektivy si nech pro někoho jinýho. Bez urážek už nedokážeš diskutovat.
Pokud sis toho nevšiml od jistých dob se k východu vyjadřují jen zřídka na rozdíl od tebe..Zelenskýho jsem také několikrát kritizoval . O dění na Ukrajině co ty zrovna nevidíš se hovořilo už před několika měsíci... « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 5. 2. 2023, 21:32. »
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal vojáci neplní to se od nich očekává
Tohle je prostě síla, barbar už je i vojenský stratég....
Poradenství v oblasti vojenské strategie a numismatiky.
Jo jasně asi stejně jako ty,ale nepotřebuji k tomuto zakládat vlákno.. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ty vole barbare, hlavně to moc nikde nešiř. co když se mezi lidma rozkřikne, že ten co platí dph tak podporuje ukrajinu???? vždyť tady bude občanská válka!
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Pokud sis toho nevšiml od jistých dob se k východu vyjadřují jen zřídka na rozdíl od tebe..Zelenskýho jsem také několikrát kontaktoval.
čekal jsem kdy to přijde... 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
grofikov markíz napsal barbar napsal Pokud sis toho nevšiml od jistých dob se k východu vyjadřují jen zřídka na rozdíl od tebe..Zelenskýho jsem také několikrát kontaktoval.
čekal jsem kdy to přijde... 
😂😂👍 Ok kašlu na vás... Kato mě odjeb.l
|