Autor |
Příspěvek |
|
#17726 18. 3. 2023, 13:03
|
Moderátor
|
Další reálný pohled zkušeného vojáka,za upřímnost ho degradovali.. Připomnělo mi to zkušenosti Jana Šafařík ,Ukrajino musíme si promluvit .. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-kupol-vysadkar-kritika-armady.A230317_111903_zahranicni_aha
|
|
#17727 18. 3. 2023, 13:19
|
Moderátor
|
Barbar dnes realita: nevzdelaná spodina, ktorá si dovoľuje určovať, kto smie a nesmie prehovoriť. AK MÚDRI ĽUDIA OSTANÚ TICHO, HLUPÁCI BUDÚ ČORAZ DRZEJŠÍ_______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17728 18. 3. 2023, 13:35
|
Moderátor
|
barbar napsal Další reálný pohled zkušeného vojáka,za upřímnost ho degradovali.. Připomnělo mi to zkušenosti Jana Šafařík ,Ukrajino musíme si promluvit ..
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-kupol-vysadkar-kritika-armady.A230317_111903_zahranicni_aha
V první řadě se věřejně neříká něco, co by mohl nepřítel využít nebo zneužít. Upřímnost jde bokem. Teď chodí "žebravé dopisy" s textem, když to zkrátím, "ale je nad slunce jasnější, že mlčení zabíjí". Jenže my víme, že ve válce naopak mlčení zpravidla životy zachraňuje. (Jistě, záleží na tom mlčení ohledně čeho a komu.) Tak to prostě je.
|
|
#17729 18. 3. 2023, 13:41
|
Moderátor
|
grofik napsal Barbar dnes realita: nevzdelaná spodina, ktorá si dovoľuje určovať, kto smie a nesmie prehovoriť.
AK MÚDRI ĽUDIA OSTANÚ TICHO, HLUPÁCI BUDÚ ČORAZ DRZEJŠÍ
Nojo, víme o tobě 
|
|
#17730 18. 3. 2023, 13:41
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Barbar dnes realita: nevzdelaná spodina, ktorá si dovoľuje určovať, kto smie a nesmie prehovoriť.
AK MÚDRI ĽUDIA OSTANÚ TICHO, HLUPÁCI BUDÚ ČORAZ DRZEJŠÍ
Jj, stačí se podívat na příspěvky proti vládě, prezidentovi atd... Píši dost gramaticky i obsahově podobně jak vy dva tady...
|
|
#17731 18. 3. 2023, 14:04
|
Moderátor
|
barbar napsal Další reálný pohled zkušeného vojáka,za upřímnost ho degradovali..,
Mně připomíná spíš tebe, joudu který sice ničemu nerozumí ale neustále si pouští hubu na špacír Voják si nemůže dovolit poskytovat kritické rozhovory novinářům ani v míru naož pak ve válce. Dopadl ještě dobře, v ruSSku by dostal kladivem do hlavy.
|
|
#17732 18. 3. 2023, 14:19
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal barbar napsal Další reálný pohled zkušeného vojáka,za upřímnost ho degradovali.. Připomnělo mi to zkušenosti Jana Šafařík ,Ukrajino musíme si promluvit ..
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-kupol-vysadkar-kritika-armady.A230317_111903_zahranicni_aha
V první řadě se věřejně neříká něco, co by mohl nepřítel využít nebo zneužít. Upřímnost jde bokem. Teď chodí "žebravé dopisy" s textem, když to zkrátím, "ale je nad slunce jasnější, že mlčení zabíjí". Jenže my víme, že ve válce naopak mlčení zpravidla životy zachraňuje. (Jistě, záleží na tom mlčení ohledně čeho a komu.) Tak to prostě je.
Jaká byla německá propaganda za války a co ve výsledku způsobila.
|
|
#17733 18. 3. 2023, 14:32
|
Moderátor
|
Turtle rozumíš tomu jako průměrný důchodce v Německu za války.. Lepší věci ukázat tak jak opravdu jsou,pak se dá i lecos změnit, bůh ví jaká je realita na frontě, pokud ukrajinská vláda bude světu mlžit,pak tam budeme tlačit zbraně, materiál,finance do nekonečna.V podstatě jen proto aby ve výsledku z Ukrajiny zůstalo velké pohřebiště a trosky..
|
|
#17734 18. 3. 2023, 14:40
|
Moderátor
|
No a když necháme Rusy Ukrajince vyvraždit tak bude výsledek jaký? Teda krom toho, že Rusko bude chtít sousedit s Atlantským oceánem.
|
|
#17735 18. 3. 2023, 14:52
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal No a když necháme Rusy Ukrajince vyvraždit tak bude výsledek jaký? Teda krom toho, že Rusko bude chtít sousedit s Atlantským oceánem.
Pavel seš vedle, dávno je necháváme vraždit, taková pomoc je ve výsledku na hovno.Vojaci musí projít výcvikem než půjdou na frontu a to se neděje.Velitelé jednotek jsou si toho vědomi viz.članek a plno dalších za tyhle informace nějak perzekuováni.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 18. 3. 2023, 14:54. »
|
|
#17736 18. 3. 2023, 14:55
|
Moderátor
|
Tím chtěl básní říci: "Putine počkej, musíme vycvičit lidi!"? Mimochodem, on ten výcvik na ruské straně taky stojí za hovno. A tuplovaný. Na druhou stranu, redukují si počet zločinců v basách. Mají to jako alternativní trest smrti.
|
|
#17737 18. 3. 2023, 15:01
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Tím chtěl básní říci: "Putine počkej, musíme vycvičit lidi!"? Mimochodem, on ten výcvik na ruské straně taky stojí za hovno. A tuplovaný. Na druhou stranu, redukují si počet zločinců v basách. Mají to jako alternativní trest smrti.
Ale hovno... přečti si co píše ,Jana Šafařík většina jich je mimo frontu v záloze, udržují pořádek a zásobují,bez výcviku jen celé dny seděj na prdeli a jsou na mobilech , navíc jsou za to dobře placeni.. Přečti si co píše v článku Ukrajino musíme si promluvit.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 18. 3. 2023, 15:04. »
|
|
#17738 18. 3. 2023, 15:14
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal Tím chtěl básní říci: "Putine počkej, musíme vycvičit lidi!"? Mimochodem, on ten výcvik na ruské straně taky stojí za hovno. A tuplovaný. Na druhou stranu, redukují si počet zločinců v basách. Mají to jako alternativní trest smrti.
Pre objektívnosť, Zelenský to urobil skôr a ešte rozdal úvodom zbrane... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17739 18. 3. 2023, 15:19
|
Moderátor
|
grofik napsal Pavel_III napsal Tím chtěl básní říci: "Putine počkej, musíme vycvičit lidi!"? Mimochodem, on ten výcvik na ruské straně taky stojí za hovno. A tuplovaný. Na druhou stranu, redukují si počet zločinců v basách. Mají to jako alternativní trest smrti.
Pre objektívnosť, Zelenský to urobil skôr a ešte rozdal úvodom zbrane...
A zaútočil na Zimní palác Kreml, ne? Mi radši vysvětli, čo to na tom Slovensku dnes stvárate ...
|
|
#17740 18. 3. 2023, 15:22
|
Moderátor
|
barbar napsal Pavel_III napsal Tím chtěl básní říci: "Putine počkej, musíme vycvičit lidi!"? Mimochodem, on ten výcvik na ruské straně taky stojí za hovno. A tuplovaný. Na druhou stranu, redukují si počet zločinců v basách. Mají to jako alternativní trest smrti.
Ale hovno... přečti si co píše ,Jana Šafařík většina jich je mimo frontu v záloze, udržují pořádek a zásobují,bez výcviku jen celé dny seděj na prdeli a jsou na mobilech , navíc jsou za to dobře placeni.. Přečti si co píše v článku Ukrajino musíme si promluvit..
Určitě a nepochybně. (Nevím teda kdo, ale to nevadí.) Na tom je pozoruhodné, jak podle různých zaručených informací vlastně Rus nikdy nepřekročil hranice a všechno je zřejmě pouze virtuální realita. Na Kyjev nedopadl jediný granát.
|
|
#17741 18. 3. 2023, 15:32
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal grofik napsal Pavel_III napsal Tím chtěl básní říci: "Putine počkej, musíme vycvičit lidi!"? Mimochodem, on ten výcvik na ruské straně taky stojí za hovno. A tuplovaný. Na druhou stranu, redukují si počet zločinců v basách. Mají to jako alternativní trest smrti.
Pre objektívnosť, Zelenský to urobil skôr a ešte rozdal úvodom zbrane...
A zaútočil na Zimní palác Kreml, ne? Mi radši vysvětli, čo to na tom Slovensku dnes stvárate ...
Pekné počasie ja som na záhrade a niečo sa dnes deje u nás.😳 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17742 18. 3. 2023, 15:33
|
Registrovaný uživatel
|
Pavle, rus přeci vůbec nezaútočil, dokonce ani nedenacifikuje ani neosvobozuje. Oni jen odráží ukrajinský útoky na ukrajinském území proti ruský neozbrojený mírový delegaci. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
#17743 18. 3. 2023, 15:36
|
Moderátor
|
|
|
#17744 18. 3. 2023, 15:45
|
Moderátor
|
barbar napsal ,,pak tam budeme tlačit zbraně, materiál,finance do nekonečna.V podstatě jen proto aby ve výsledku z Ukrajiny zůstalo velké pohřebiště a trosky..
Zbraně, materiál a finance tam tlačíme proto aby se neválčilo u nás! Kdy už to konečně pochopíš Já už jsem ruSSkou denacifikaci jednou zažil a stačilo mi to 
|
|
#17745 18. 3. 2023, 16:14
|
Moderátor
|
|
|
#17746 18. 3. 2023, 16:15
|
Moderátor
|
Turtle ty si tak naivné decko.  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17747 18. 3. 2023, 16:22
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#17748 18. 3. 2023, 16:24
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal ,,pak tam budeme tlačit zbraně, materiál,finance do nekonečna.V podstatě jen proto aby ve výsledku z Ukrajiny zůstalo velké pohřebiště a trosky..
Zbraně, materiál a finance tam tlačíme proto aby se neválčilo u nás! Kdy už to konečně pochopíš Já už jsem ruSSkou denacifikaci jednou zažil a stačilo mi to 
Turtle moulo ,po roce se ukazuje špatná efektivita snad všeho a postupně a to leze po na povrch.. zbytečně to stojí lidské životy, materiální i finanční škody
|
|
#17749 18. 3. 2023, 16:36
|
Moderátor
|
Tak špatná efektivita RuSSů je zřejmá už dlouho. 
|
|
#17750 18. 3. 2023, 16:36
|
Moderátor
|
Pavel_III napsal barbar napsal Pavel_III napsal Tím chtěl básní říci: "Putine počkej, musíme vycvičit lidi!"? Mimochodem, on ten výcvik na ruské straně taky stojí za hovno. A tuplovaný. Na druhou stranu, redukují si počet zločinců v basách. Mají to jako alternativní trest smrti.
Ale hovno... přečti si co píše ,Jana Šafařík většina jich je mimo frontu v záloze, udržují pořádek a zásobují,bez výcviku jen celé dny seděj na prdeli a jsou na mobilech , navíc jsou za to dobře placeni.. Přečti si co píše v článku Ukrajino musíme si promluvit..
Určitě a nepochybně. (Nevím teda kdo, ale to nevadí.) Na tom je pozoruhodné, jak podle různých zaručených informací vlastně Rus nikdy nepřekročil hranice a všechno je zřejmě pouze virtuální realita. Na Kyjev nedopadl jediný granát.
Oficiálně všeobecně podávané informace s obou stran vnímám v prvé řadě jako válečné informace k společnosti, čiže v mnoha ohledech nevěrohodné, účelově manipulované.. Historie je toho důkazem, nevím proč by to nyní mělo být jinak.. Naopak mne zajímají, přímá svědectví..
|