Autor |
Příspěvek |
|
#17751 18. 3. 2023, 16:42
|
Moderátor
|
barbar napsal turtleoverhead napsal barbar napsal ,,pak tam budeme tlačit zbraně, materiál,finance do nekonečna.V podstatě jen proto aby ve výsledku z Ukrajiny zůstalo velké pohřebiště a trosky..
Zbraně, materiál a finance tam tlačíme proto aby se neválčilo u nás! Kdy už to konečně pochopíš Já už jsem ruSSkou denacifikaci jednou zažil a stačilo mi to 
Turtle moulo ,po roce se ukazuje špatná efektivita snad všeho a postupně a to leze po na povrch.. zbytečně to stojí lidské životy, materiální i finanční škody
Já netvrdím že tam je všechno růžové a v pořádku, pouze říkám že takové věci se nevytrubují novinářům. Chytrolíni a všeználkové jako ty se toho hned chytnou.
|
|
#17752 18. 3. 2023, 16:44
|
Registrovaný uživatel
|
Mě fascinuje jak tahle jedna věc je pro ně najednou pravdivá... Ale ostatní je výmysl :-D
|
|
#17753 18. 3. 2023, 16:45
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal turtleoverhead napsal barbar napsal ,,pak tam budeme tlačit zbraně, materiál,finance do nekonečna.V podstatě jen proto aby ve výsledku z Ukrajiny zůstalo velké pohřebiště a trosky..
Zbraně, materiál a finance tam tlačíme proto aby se neválčilo u nás! Kdy už to konečně pochopíš Já už jsem ruSSkou denacifikaci jednou zažil a stačilo mi to 
Turtle moulo ,po roce se ukazuje špatná efektivita snad všeho a postupně a to leze po na povrch.. zbytečně to stojí lidské životy, materiální i finanční škody
Já netvrdím že tam je všechno růžové a v pořádku, pouze říkám že takové věci se nevytrubují novinářům. Chytrolíni a všeználkové jako ty se toho hned chytnou.
Moulo právě společnost to potřebuje vědět, aby se věci mohly napravit..
|
|
#17754 18. 3. 2023, 16:46
|
Moderátor
|
grofik napsal Turtle ty si tak naivné decko. 
Mezi námi je ten rozdíl že zatím co já jsem v roce 1968 házel u rozhlasu kameny, ty jsi běhal po květinářstvích sháněl orgován. A oběma nám to zůstalo 
|
|
#17755 18. 3. 2023, 16:49
|
Moderátor
|
barbar napsal Moulo právě společnost to potřebuje vědět, aby se věci mohly napravit..
Tak jo, jeď to tam napravit. Evidentně jsi jediný kdo rozumí všemu 
|
|
#17756 18. 3. 2023, 16:50
|
Registrovaný uživatel
|
A nebude této zemi chybět? Česko frst
|
|
#17757 18. 3. 2023, 16:52
|
Moderátor
|
No bude. Ale co už ...
|
|
#17758 18. 3. 2023, 16:54
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal Moulo právě společnost to potřebuje vědět, aby se věci mohly napravit..
Tak jo, jeď to tam napravit. Evidentně jsi jediný kdo rozumí všemu  A už mne ty jeho dementní stupidity nebavily! Raději si pusťte písničku s pěknou holkou! https://www.youtube.com/watch?v=OTebyR-vQA0
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 18. 3. 2023, 17:08. »
|
|
#17759 18. 3. 2023, 16:55
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal A nebude této zemi chybět? Česko frst
Bude to jen na pár dnů 
|
|
#17760 18. 3. 2023, 17:11
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal grofik napsal Turtle ty si tak naivné decko. 
Mezi námi je ten rozdíl že zatím co já jsem v roce 1968 házel u rozhlasu kameny, ty jsi běhal po květinářstvích sháněl orgován. A oběma nám to zůstalo 
Máš pravdu, dúfam tebe tiež zavreli otecka ako môjho za vítanie, jáj pardon ty si sedel na kolienkach.😉 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17761 18. 3. 2023, 17:16
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
#17762 18. 3. 2023, 17:23
|
Moderátor
|
barbar napsal turtleoverhead napsal barbar napsal Moulo právě společnost to potřebuje vědět, aby se věci mohly napravit..
Tak jo, jeď to tam napravit. Evidentně jsi jediný kdo rozumí všemu  A už mne ty jeho dementní stupidity nebavily! Raději si pusťte písničku s pěknou holkou! https://www.youtube.com/watch?v=OTebyR-vQA0
Já myslel, že máš trocha v hlavě Pavel... Posílat vojáky do boje bez náležitého výcviku,je přinejmenším vražda ,kecy jako že není časový prostor je nesmysl, už jen proto, že boje trvají rok..
|
|
#17763 18. 3. 2023, 17:32
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal Že se nic nepřihodilo...
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/putin-rusko-navsteva-krym-ukrajina-valka-anexe-vyroci.A230318_150103_zahranicni_vajo
Navštívil školu a všude rozjásané děti Nejspíš to byl Nývlt nebo Macháně 
|
|
#17764 18. 3. 2023, 18:04
|
Moderátor
|
barbar napsal Posílat vojáky do boje bez náležitého výcviku,je přinejmenším vražda ,kecy jako že není časový prostor je nesmysl, už jen proto, že boje trvají rok..
Na jakékoli argumenty stále meleš svoje hovna, já to vzdávám 
|
|
#17765 18. 3. 2023, 18:29
|
Registrovaný uživatel
|
Barbar Oficiálně všeobecně podávané informace s obou stran vnímám v prvé řadě jako válečné informace k společnosti, čiže v mnoha ohledech nevěrohodné, účelově manipulované.. Historie je toho důkazem, nevím proč by to nyní mělo být jinak.. Naopak mne zajímají, přímá svědectví.. Áno ale to je len sekundárne, na to slúžia politruci, psyoops, médiá ako vykladačí písma. Minimálne 2000 rokov to už generácie pred nami vedeli. Cui bono?cui prodest? divide et impera. Barbar povedal veĺkú pravdu o víre vojny , chcem aby sa mýlil. Pred konfliktom som povedal, že za stret veľmocí na UA príde vyúčtovanie a budeme radi keď dáme iba peniaze. Ako veľmi by som sa chcel mýliť. Hnusná doba, toto sa nám pred tým ani nesnívalo v najhoršom sne. « Poslední úpravu provedl(a) medo v 18. 3. 2023, 18:33. »
|
|
#17766 18. 3. 2023, 19:02
|
Registrovaný uživatel
|
Chlapi že vás to baví, celý odpoledne se dohadovat s tím omezeným debilem od Polských hranic A k tomu mu přikyvuje to starý bolševický prase fifik  Oba jsou to pravý a nefalšovaný dezoláti 
|
|
#17767 18. 3. 2023, 19:07
|
Registrovaný uživatel
|
Nemáš pravdu, práve to že žije pri PL hraniciach vidí aký je nezmyselný nacionalizmus. Projekt EU je super ale zachádza priďaleko v reštrikciách a direktívach.
|
|
#17768 18. 3. 2023, 19:09
|
Registrovaný uživatel
|
medo napsal Nemáš pravdu, práve to že žije pri PL hraniciach vidí aký je nezmyselný nacionalizmus. Projekt EU je super ale zachádza priďaleko v reštrikciách a direktívach.
No a ty si třetí blb do party Gratuluji 
|
|
#17769 18. 3. 2023, 19:15
|
Registrovaný uživatel
|
Ing. Magor napsal medo napsal Nemáš pravdu, práve to že žije pri PL hraniciach vidí aký je nezmyselný nacionalizmus. Projekt EU je super ale zachádza priďaleko v reštrikciách a direktívach.
Poznáme ťa, nemusíš sa predstavovať. Povedz niečo konkrétne v čom sa mýlim, aký je tvoj názor ? Ako to vidíš ? Buď konkrétny pán inžinier.
|
|
#17770 18. 3. 2023, 19:23
|
Moderátor
|
medo napsal Pred konfliktom som povedal, že za stret veľmocí na UA ...
Zase takový blábol který naznačuje že tam nějak sám o sobě vypukl konflikt mezi velmocemi. Prostě ruSSké hordy napadly sousední stát a civilizovaný svět mu pomáhá. 
|
|
#17771 18. 3. 2023, 19:32
|
Registrovaný uživatel
|
turtleoverhead napsal medo napsal Pred konfliktom som povedal, že za stret veľmocí na UA ...
Zase takový blábol který naznačuje že tam nějak sám o sobě vypukl konflikt mezi velmocemi. Prostě ruSSké hordy napadly sousední stát a civilizovaný svět mu pomáhá. 
Samozrejme, že môj príspevok zmažeš s tým počítam. Celý civilizovaný svet uznáva demokratické voľby. Celý civilizovaný demokratický svet je proti akejkoľvek násilnej zmene vlády mimo demokratických volieb. Celý civilizovaný demokratický svet je proti akejkoľvek zahraničnej agresii.
|
|
#17772 18. 3. 2023, 19:53
|
Moderátor
|
Medo kašli na ně... Pokaždé když tady otevřu nějaké zajímavější téma vím, že jdu z kůži na trh a takoví jako Magor, turtle, obchodník a další, nemají co říct, nerozumí, neví, nechcou vědět,všeobecný znalosti na základní úrovni,historický minimální, když už,tak se raději drží názoru svých kolegů.Zaroveň je to i strach o těchto věcech otevřeně diskutovat.Mnohem jednoduší jsou urážky typu dezolátní,rudí bolševici , proruská slovoč a další včetně vulgarismů.Malo kdo si tohle dnes nechá líbit, raději mlčí a mohli by toho říct mnohem víc.My máme možná na dnešní dobu blbou povahu, že si tu hubu otevřeme a výsledek vidíš sám... 
|
|
#17773 18. 3. 2023, 20:02
|
Registrovaný uživatel
|
Barbar, videl a čítal som odkazy čo si tu dával, úplne som pochopil a vidím, že máš nadhľad. Načo sa baviť s ľuďmi ktorí sa ťa snažia uraziť a keď na to nemajú vymazať, to je úbohé.
|
|
#17774 18. 3. 2023, 20:02
|
Registrovaný uživatel
|
medo napsal Ing. Magor napsal medo napsal Nemáš pravdu, práve to že žije pri PL hraniciach vidí aký je nezmyselný nacionalizmus. Projekt EU je super ale zachádza priďaleko v reštrikciách a direktívach.
Poznáme ťa, nemusíš sa predstavovať. Povedz niečo konkrétne v čom sa mýlim, aký je tvoj názor ? Ako to vidíš ? Buď konkrétny pán inžinier.
Jdi do prdele ty vole jeden. Nemá význam se s takovejma tupanama o čemkoli bavit 
|
|
#17775 18. 3. 2023, 20:03
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Medo kašli na ně... Pokaždé když tady otevřu nějaké zajímavější téma vím, že jdu z kůži na trh a takoví jako Magor, turtle, obchodník a další, nemají co říct, nerozumí, neví, nechcou vědět,všeobecný znalosti na základní úrovni,historický minimální, když už,tak se raději drží názoru svých kolegů.Zaroveň je to i strach o těchto věcech otevřeně diskutovat.Mnohem jednoduší jsou urážky typu dezolátní,rudí bolševici , proruská slovoč a další včetně vulgarismů.Malo kdo si tohle dnes nechá líbit, raději mlčí a mohli by toho říct mnohem víc.My máme možná na dnešní dobu blbou povahu, že si tu hubu otevřeme a výsledek vidíš sám... 
Ty se raději nauč psát , ostudo
|