Autor |
Příspěvek |
|
#17801 19. 3. 2023, 11:38
|
Moderátor
|
OtravnyKomar napsal "zpravidla mladých redaktorů, zmanipulovaných idiotů " Ten uz je davno v pi*i a posouva svoji pricku dal a dal, co je mlady, je spatny, to bude poradne jedovatej dedek az doleze do duchodu XDDD Stastny kdo takove lidi nepozna, padnout drzkou rovnou do ho*na trefit takove lidi za sousedy :-DDD
Jak jinak většína médií je v rukou západu....koho chleba jíš,toho píseň zpívej,asi tak.. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 19. 3. 2023, 11:42. »
|
|
#17802 19. 3. 2023, 11:48
|
Moderátor
|
Proruská propaganda_______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17803 19. 3. 2023, 11:51
|
Moderátor
|
Mimochodem k těm mnoho zejména mladým nezkušeným ovlivněným studentům,je směšný co si dnes dovolí a jak dokáží ovlivňovat naší společnost.. Posledně kauze Ševčíka. Každého z nich těch rádoby vzdělaných bych s chutí vyzval k otevřené diskuzi, vyhořeli by jako většina z vás.. 
|
|
#17804 19. 3. 2023, 11:52
|
Moderátor
|
barbar napsal Však ano, postarali co se dalo hlavně OSN včele s USA , USA jak jinak ve svém zájmu, teď už těžko s toho ven..Buď to se dohodnout a vše ukončit,nebo se zaměřit hlavně na kvalitu armády a obhájit si své , vytlačit rusa ven.
Tak především OSN to posralo v čele s RuSSkem a Čínou. A " vytlačit rusa ven" je přesně co ti tu vtloukáme do hlavy už 13 měsíců. Ty jsi evidentně nebyl na vojně, jinak bys věděl že v armádě je bordel a zmatek i v době míru natož pak ve válce a pod palbou. Je to dáno už tím jací lidé do armády vstupují ale bohužel jiné nemají a tak se musí potýkat s různými problémy. To ale neznamená že by jim civilisovaný svět měl přestat pomáhat. Věřím že Ukrajinci dělají co mohou, ostatně jde jim o přežití. A nám vlastně také.
|
|
#17805 19. 3. 2023, 12:00
|
Registrovaný uživatel
|
Ševčík je blázen a blázni nemají v takový funkci místo Nikdy tam neměl být
|
|
#17806 19. 3. 2023, 12:02
|
Moderátor
|
Ing Magor nahradí Ševčíka ???  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17807 19. 3. 2023, 12:03
|
Moderátor
|
barbar napsal ,Posledně kauze Ševčíka. ,
Toho proruSSkého komunisty? /Do KSČ vstoupil v roce 1984/
|
|
#17808 19. 3. 2023, 12:05
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal ,Posledně kauze Ševčíka. ,
Toho proruSSkého komunisty? /Do KSČ vstoupil v roce 1984/
Váš prezident ešte skôr.  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
#17809 19. 3. 2023, 12:07
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Ing Magor nahradí Ševčíka ??? 
Jestli to mělo být vtip tak to byl hodně slabej soudek Jinak blábol absolutně o ničem
|
|
#17810 19. 3. 2023, 12:07
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Mimochodem k těm mnoho zejména mladým nezkušeným ovlivněným studentům,je směšný co si dnes dovolí a jak dokáží ovlivňovat naší společnost.. Posledně kauze Ševčíka. Každého z nich těch rádoby vzdělaných bych s chutí vyzval k otevřené diskuzi, vyhořeli by jako většina z vás.. 
Jenže ty si pleteš diskuzi se svými pocity :-D ti "rádoby" vzdělání by se ti vysmáli akorát...
|
|
#17811 19. 3. 2023, 12:08
|
Registrovaný uživatel
|
Koukám, že argumenty převzaté od propagand obou stran stále nefungují.  Jste mě tu před časem vyplísnili, když jsem napsal, že s Ruskem bojuje NATO, tak se opravuju. Už je to čistý souboj geopolitik USA a Ruska. Já jsem chcimírek, ale vy ostatní byste si měli rozmyslet, co podporujete. S vámi v zádech USA neustoupí a o Rusku doufám nepochybuje nikdo. Až mu dojdou Wágnerovci, bude Putin stát před podobným dilematem, jako Američani v pětačtyřicátém po Okinawě a Ivojimě. S tím di do prdele. Celé je to čistě ruská záležitost. Rus to vymyslel, zpunktoval, provádí a ještě k tomu tvrdí, že je chudáček ublížené (stejně jako nacisti v roce 1938). Jak pravil Putin, Rozpad CCCP byla největší katastrofa v dějinách a Rusko sousedí s kým chce. Tohle jsou základní teze, které je nutno mít na paměti. Jestli napadené straně někdo pomáhá je vedlejší (Čečensku a dalším zemím regionu nepomohl nikdo). Když padne Ukrajina bude další na řadě Moldávie, Pobaltí a pak Polsko se Slovenskem. Pravda, pokud Putin chcípne či ho zlikvidují, bude vývoj jiný a dost možná dojde i na občanskou válku a rozpad VelkoruSSké říše (ostatně, Sibiř není geograficky a historicky žádné Rusko, Kavkaz jakbysmet).« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 19. 3. 2023, 13:33. »
|
|
#17812 19. 3. 2023, 12:12
|
Registrovaný uživatel
|
Koukám fifik tady častuje všechny jako spodinu a socky... Taková zaprodana krysa co se nenaučila stydět být sliboval, že za půl roku se to doučí...
|
|
#17813 19. 3. 2023, 12:13
|
Registrovaný uživatel
|
A další zaprodabnec Elišky dlouho nebyl...
|
|
#17814 19. 3. 2023, 12:20
|
Registrovaný uživatel
|
Kde se takový lidi berou? Morální dno
|
|
#17815 19. 3. 2023, 12:22
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal Však ano, postarali co se dalo hlavně OSN včele s USA , USA jak jinak ve svém zájmu, teď už těžko s toho ven..Buď to se dohodnout a vše ukončit,nebo se zaměřit hlavně na kvalitu armády a obhájit si své , vytlačit rusa ven.
Tak především OSN to posralo v čele s RuSSkem a Čínou. A " vytlačit rusa ven" je přesně co ti tu vtloukáme do hlavy už 13 měsíců. Ty jsi evidentně nebyl na vojně, jinak bys věděl že v armádě je bordel a zmatek i v době míru natož pak ve válce a pod palbou. Je to dáno už tím jací lidé do armády vstupují ale bohužel jiné nemají a tak se musí potýkat s různými problémy. To ale neznamená že by jim civilisovaný svět měl přestat pomáhat. Věřím že Ukrajinci dělají co mohou, ostatně jde jim o přežití. A nám vlastně také.
OSN to posralo to tvrdíš až teď moulo.. Nebuď směšný turtle v tloukate do hlavy , seš najivni médií zmanipulovány pitomec, já vám tady celou dobu otevírám oči a zrovna tobě, jelikož seš tak pitomej ikdyby ti měli vzít celej důchod,tak budeš do smrti hlásat své.. Nebudeš pomalu ani žrát,aby si nadále podporoval nedisciplinovanou, chaotickou Ukrajinskou vládu která není schopna cvičit své vojáky a připravovat je k bojí tak jak by mohla,chaotický tak posílají své lidí na smrt.. Mimochodem na vojně jsem byl,naopak panuje tam disciplína a pořádek,je jasný že přímo v bojí vládne strach a chaos,ale vše se dá minimalizovat řádnou přípravou a výcvikem.Ostatně o stavu UK armády jsou jasná svědectví..
|
|
#17816 19. 3. 2023, 12:23
|
Registrovaný uživatel
|
barbar napsal Mimochodem k těm mnoho zejména mladým nezkušeným ovlivněným studentům,je směšný co si dnes dovolí a jak dokáží ovlivňovat naší společnost.. Posledně kauze Ševčíka. Každého z nich těch rádoby vzdělaných bych s chutí vyzval k otevřené diskuzi, vyhořeli by jako většina z vás..   Marne tapu jestli jsem potkal sebestrednejsiho cloveka... Tam na tesinsku, musi byt stred galaxie ktery se pohybuje ve tvem stinu.  _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|
|
#17817 19. 3. 2023, 12:24
|
Moderátor
|
ferovyobchodnik napsal barbar napsal Mimochodem k těm mnoho zejména mladým nezkušeným ovlivněným studentům,je směšný co si dnes dovolí a jak dokáží ovlivňovat naší společnost.. Posledně kauze Ševčíka. Každého z nich těch rádoby vzdělaných bych s chutí vyzval k otevřené diskuzi, vyhořeli by jako většina z vás.. 
Jenže ty si pleteš diskuzi se svými pocity :-D ti "rádoby" vzdělání by se ti vysmáli akorát...
Však já se smějí už dávno..
|
|
#17818 19. 3. 2023, 12:41
|
Moderátor
|
OtravnyKomar napsal barbar napsal Mimochodem k těm mnoho zejména mladým nezkušeným ovlivněným studentům,je směšný co si dnes dovolí a jak dokáží ovlivňovat naší společnost.. Posledně kauze Ševčíka. Každého z nich těch rádoby vzdělaných bych s chutí vyzval k otevřené diskuzi, vyhořeli by jako většina z vás..   Marne tapu jestli jsem potkal sebestrednejsiho cloveka... Tam na tesinsku, musi byt stred galaxie ktery se pohybuje ve tvem stinu. 
Víš prd.. Představ si , že my Češi jsme takoví vlez do prdelky, příklad máme označení měst a obcí vedle českých i polský, visí nám tady polské vlajky, mají zde své regionální zprávy,což je v pořádku nic proti.Ale proč není nic podobného za hranicemi, proč by to Poláci dělali.. Což je i příklad ukrajinských vlajek, které visí v každém městě, obcí dokonce visí na Pražském hradě.Mysliš si , že je tomu tak i na Ukrajině?Samozřejmě že není k čemu, ví že je podporujeme,ale nemusí s toho dělat každodenní téma,nebo všude možně věšet naše zástavy.. Zapomínáme na svou hrdost..Pomáháme Ukrajině jak se dá, mimochodem na počet obyvatel jich zde máme nejvíce v Evropě. « Poslední úpravu provedl(a) barbar v 19. 3. 2023, 12:44. »
|
|
#17819 19. 3. 2023, 12:53
|
Moderátor
|
elsky napsal Koukám, že argumenty převzaté od propagand obou stran stále nefungují.  Jste mě tu před časem vyplísnili, když jsem napsal, že s Ruskem bojuje NATO, tak se opravuju. Už je to čistý souboj geopolitik USA a Ruska. Já jsem chcimírek, ale vy ostatní byste si měli rozmyslet, co podporujete. S vámi v zádech USA neustoupí a o Rusku doufám nepochybuje nikdo. Až mu dojdou Wágnerovci, bude Putin stát před podobným dilematem, jako Američani v pětačtyřicátém po Okinawě a Ivojimě.
Navíc,po USA je Rus na řadě..... zní to blbě ale je to tak....
|
|
#17820 19. 3. 2023, 13:05
|
Registrovaný uživatel
|
Tomu nerozumím.. jenom že by si každý měl rozmyslet, kam až bude eskalaci podporovat. Abychom nedopadli jak cyklista na vozíku, co všem vykládá, že měl na té křižovatce přednost.
Kdo zná Trumanovo rozhodování v pětačtyřicátém, ví, že ta možnost je reálná. A v šedesátých letech existovaly doktríny omezené jaderné války, nepochybuju o tom, že už jsou oprášené.
|
|
#17821 19. 3. 2023, 13:16
|
Moderátor
|
elsky napsal Tomu nerozumím.. jenom že by si každý měl rozmyslet, kam až bude eskalaci podporovat. Abychom nedopadli jak cyklista na vozíku, co všem vykládá, že měl na té křižovatce přednost.
Kdo zná Trumanovo rozhodování v pětačtyřicátém, ví, že ta možnost je reálná. A v šedesátých letech existovaly doktríny omezené jaderné války, nepochybuju o tom, že už jsou oprášené.
Myslel jsem tím v podstatě co píšeš Hirošimu Nagasaki , ale tentokrát v podání Rusů ..
|
|
#17822 19. 3. 2023, 13:16
|
Moderátor
|
|
|
#17823 19. 3. 2023, 13:24
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal
No ale v tom příspěveku tvrdíš něco jiného.. Mimochodem má reakce Příspěvek 284...
|
|
#17824 19. 3. 2023, 13:30
|
Moderátor
|
barbar napsal No ale v tom příspěveku tvrdíš něco jiného.. , A mohl by jsi mi laskavě vysvětli co tvrdím?
|
|
#17825 19. 3. 2023, 13:37
|
Moderátor
|
turtleoverhead napsal barbar napsal No ale v tom příspěveku tvrdíš něco jiného.. , A mohl by jsi mi laskavě vysvětli co tvrdím?
Projdi si to celé znovu a v klidu příspěvkem 17804... první větou píšeš OSN to posralo, což je fakt..
|