Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

Nová kecáreň a tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 716 717 718 719 720 721 722 723 724 ... > »

Autor Příspěvek
Moderátor
barbar zase začíná řádit ... a zdržovat všechny od práce a ušlechtilé zábavy (zřejmě má hovno co na prácu)
raději si zazpíváme:
Miley Cyrus (Jazz Waltz Cover) feat. Stella Katherine Cole - Flowers
https://www.youtube.com/watch?v=1iqzLtMSCuA
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 26. 3. 2023, 18:50. »
Registrovaný uživatel
barbar napsal
CENZUROVÁNO

Já myslím, že tě tady dobře znají všichni... Ty totožnost :⁠-⁠D
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 26. 3. 2023, 18:51. »
Registrovaný uživatel
Zajímavý jak se hned jeden rozčílí když mu druhej oplatí stejnou mincí :D
Registrovaný uživatel
Nikde nepíšem, že sem dal foto mojej rodiny, ale že sa na nej nechutne a opakovane odbavoval.
Registrovaný uživatel
Tyhle výhružky na to je paragraf tak bacha na to vzteklino abys ještě nezaplakal :D
Registrovaný uživatel
Abstinent napsal
Tyhle výhružky na to je paragraf tak bacha na to vzteklino abys ještě nezaplakal :D

On bude mafián, on se nebojí :⁠-⁠D
O když čekal bych, že mafián bydlí v nějaké haciendě, které má kolem a ne v takovém malém domečku bez garáže...
Registrovaný uživatel
Podľa mňa je hlavne úplne jebnutý, keď sa mi tu verejne vyhráža. Takže ak sa čokoľvek stane mne, členom mojej rodiny alebo škoda na mojom majetku, tak prvý, koho vyšetrovateľovi spomeniem, bude Milan Heczko z Třince.
Registrovaný uživatel
Tak tak
Registrovaný uživatel
Ale třeba jen nezvládl své nedělní dvě... A zítra se hezký omluví a my jako grandi zapomenem...
Registrovaný uživatel
A přitom jde o hovno, fotka z FB . Každej kdo má potřebu vystavovat svůj ksicht kdekoli na webu , musí s tímhle počítat že se může stát že se objeví i jinde
Registrovaný uživatel
Manželka mi odporučila podať trestné oznámenie za nebezpečné vyhrážanie. Obáva sa, že mu prepne a fakt sa u nás objaví.
Moderátor
sigur napsal
Podľa mňa je hlavne úplne jebnutý, keď sa mi tu verejne vyhráža. Takže ak sa čokoľvek stane mne, členom mojej rodiny alebo škoda na mojom majetku, tak prvý, koho vyšetrovateľovi spomeniem, bude Milan Heczko z Třince.

PROSTĚ MNE TO NEBAVÍ, DOKÁŽEŠ TO POCHOPIT???
« Poslední úpravu provedl(a) Pavel_III v 26. 3. 2023, 18:53. »
Registrovaný uživatel
sigur napsal
Manželka mi odporučila podať trestné oznámenie za nebezpečné vyhrážanie. Obáva sa, že mu prepne a fakt sa u nás objaví.

Počkal bych. Já nevím co si tedy zjistil, ale spíš mám strach o ty důchodce jestli u nich náhodou někdo zazvoní :⁠-⁠D
Registrovaný uživatel
Tvl :D to je síla
Majitel webu neví kde je sever?
Registrovaný uživatel
No nic, jdu si objednat nějaké lego, zjistil jsem, že v zahraničí se dají sehnat i 40let staré kousky... Nostalgie
Registrovaný uživatel
Nič nové v poslednej dobe, moderátori z vlastnej iniciatívy malí presmerovať nespratnych aktivistov do ich vlákien...
Prázdne hlavy chodia úmyselne vytvárať konflikty.🤨😐
Registrovaný uživatel
tak samozřejmě jsou to již sběratelské věci, ale menší věci jsou hodně levné, resp. asi budu kupovat i to co mám a vylepšovat to co mám, ještě nevím, uvidíme jak mě to chytne. zatím si jen plním dětské sny .d
Registrovaný uživatel
To máš recht, kamošov syn je zbláznený do Lega a na Vianoce mu kúpil lego rytiera v origo krabičke možno 30 rokov starého za nižšie desiatky eur. Vyzeralo to fakt zaujímavo.
Registrovaný uživatel
Jsem si rikal ze po tom jak jsi ho tady vcera nenechal si odplivnout prijde rage. Asi neni zvykli nedostat prostor si prosadit svoje. Pichnul jsi pychu :D
🤣 Hovorím Pavel, zamkni to tu a budeš mat pokoj
Dnes
Registrovaný uživatel
Už by taky ta změna času mohla jít k šipkum. Taková pitomost. Schválně, když by měl zůstat jen čas? Který by jste vybrali a proč zimní ? :)
Nataša, Justina a Lucia ..🙈🙉🙊
Registrovaný uživatel
Zúfalec Milan na fb našiel moju neter, dcéru a manželku.
Registrovaný uživatel
máte stejhou manželku? :D

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 716 717 718 719 720 721 722 723 724 ... > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1