Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

Nová kecáreň a tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 725 726 727 728 729 730 731 732 733 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
ramires napsal
..jo taky jsem to kdesi zaregistroval,asi je tatranka taková sladká tečka...někdy minonky a nebo margotku ,sežeru co najdu u manželky ve skrýši :D

Mám to taky tak
A do jogurtu si nalámu čokoládu :D
Registrovaný uživatel
A proč si nekoupíš rovnou čokoládovej?Mohl bys to ještě nějak kreativně zaplnit :D ;)
Registrovaný uživatel
ramires napsal
A proč si nekoupíš rovnou čokoládovej?Mohl bys to ještě nějak kreativně zaplnit :D ;)

To ne, jedině ovocný a do toho půl tabulky oříškový čokolády :D
Registrovaný uživatel
Abstinent napsal
ramires napsal
..jo taky jsem to kdesi zaregistroval,asi je tatranka taková sladká tečka...někdy minonky a nebo margotku ,sežeru co najdu u manželky ve skrýši :D

Mám to taky tak

to dělá žena. ty ledové čokolády tam dává
Registrovaný uživatel
ramires napsal

Minonky jsou jedna z mála sladkosti co jim, ty červený, hořký. Nejlepší jsou když se probudím ve 4 ráno jdu se napít a vím že tam jsou. To nikdy neodolam a sazeru je :lol:
Jste se dneska nějak otevřeli :⁠-D
Registrovaný uživatel
Mám to taky tak

to dělá žena. ty ledové čokolády tam dává

Takže pozdravuju :D
Registrovaný uživatel
OtravnyKomar napsal
ramires napsal

Minonky jsou jedna z mála sladkosti co jim, ty červený, hořký. Nejlepší jsou když se probudím ve 4 ráno jdu se napít a vím že tam jsou. To nikdy neodolam a sazeru je :lol:

tvl já tě čekoval že chrápeš do osmi. Umělci spí dlouho ne? Paul ten spí do devíti :D
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
Jste se dneska nějak otevřeli :⁠-D

:mrgreen:
Registrovaný uživatel
Abstinent napsal
OtravnyKomar napsal
Abstinent napsal
Vono až budeš tolik let s jedním švábem tak tě to nejspíš taky přestane bavit :D

Jsem se zenou asi 13 let. A priznam se ze to ze obcas fotim nahe zeny dost pomaha. Ale vsechno je to o vnitrnim nastaveni.

Jistě je to inspirace a v posteli ti to pomůže. Taky asi dost záleží jakou má kdo fantazii :D

Fantazii mám velkou. Spíš to pomáhá v tom že vlastne vidíš že všechno je to pořád stejný kus masa, kůže tuku. Takže se oko nabaži a nemám pak potřebu to hledat jinde. K ty inspiraci, jestli čteš, doporučuju zakoupit knihu budoarova Bible. Aby tě to po letech nepřestalo bavit, je třeba si z toho udělat hru. Cesta je cíl to dokonale vystihuje, tedy spolu nespat kvůli orgasmu ale kvůli tomu všemu co ho předchází. Ale musíš na to nalákat i druhou polovičku. Protože když se jeden snaží a druhý to má na háku, je to marná snaha.
Abstinent napsal
tvl já tě čekoval že chrápeš do osmi. Umělci spí dlouho ne? Paul ten spí do devíti :D

Asi ti kteří nemají děti. Já to mám fakt jak kdy, někdy cvrdlikam od 6 jindy od 8. Záleží v kolik jdu spát, jak spím a jak se mi daří udržet nějakou kontinuitu toho. Teď ta změna času mě to zase všechno rozházela.
Jo knížek na tohle téma je dost ale času málo, jedině večer a to jsem tak utahanej že jsem rád že sedím
Taky jsou tu děcka který kolikrát usnou dýl než já tak není prostor .Prostě to není tak jednoduchý no, většinou je to rychlovka
Registrovaný uživatel
OK - přesně tak
Registrovaný uživatel
zavedeme heslo - místo žraní, milování
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
zavedeme heslo - místo žraní, milování

:lol: scifi
Registrovaný uživatel
jj změna času mě docela rozhodila, na podzim to bylo celkem v poho ale teď mě to neudělalo vůbec dobře
Registrovaný uživatel
Nevím esli je to po tom covidu ale jsem posledních pár let utahanej jako kráva, furt bych spal
Registrovaný uživatel
ty jsi jak má žena koukám
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
ty jsi jak má žena koukám

No je to dost na hovno
Registrovaný uživatel
Asi to vypadá že hledám výmluvy ale času je fakt málo a když je tak jsou doma děti a barák alá palác bohužel nemáme :D
Hlavně ta únava, to je v prdeli, večer to je nejvíc
A do toho stará vstává ve 4 takže v deset už spí, někdy i dřív
Registrovaný uživatel
Abstinent napsal
Jo knížek na tohle téma je dost ale času málo, jedině večer a to jsem tak utahanej že jsem rád že sedím
Taky jsou tu děcka který kolikrát usnou dýl než já tak není prostor .Prostě to není tak jednoduchý no, většinou je to rychlovka

Neboj se, dobře tohle znám. Navíc ženský mají od dětí tolik fyzického kontaktu že už jim nechybí a my je pak spíš otravujem. Protože jsou z nich taky ještě k tomu unavený. My téměř nemáme hlídání, babičky a dědečkové jsou v tomhle ohledu marný. Navíc děti od podzimu do jara pořád nemocný s náma doma. Těžko se s tím pak pracuje ale je to potřeba, jinak je člověk nešťastný a hledá úniky kde se dá. To není dobrý pro nikoho.
Tady z toho máme takový pánský eMimino 😂
Jo jo s babkama to máme taky tak. Jedna bydlí daleko a druhá nehlídá, jen ségře :D
Nikdy nám nehlídali, děti jsou vlastně nonstop s náma, někdy je to na palici
Registrovaný uživatel
OtravnyKomar napsal
Tady z toho máme takový pánský eMimino 😂

:mrgreen:
Registrovaný uživatel
zase dobrý vědět, že člověk v tom není sám, i když zrovna, že to má většina nahovno není povzbudivé

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 725 726 727 728 729 730 731 732 733 > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1