Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Vykupminci.cz
Numisargo

Nová kecáreň a tlachárna

Moderátoři: Koniáš, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 726 727 728 729 730 731 732 733 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
ferovyobchodnik napsal
zase dobrý vědět, že člověk v tom není sám, i když zrovna, že to má většina nahovno není povzbudivé

No jo to asi jo. Ono to tak je když má někdo něco a zjistí že druhej taky tak je mu hned krapet líp :D
Registrovaný uživatel
i když my občas hlídání máme, nějak jsme se nedopracovali k placenému hlídání, vlastně ani nevím proč. ale zase máme poměrně často dovolené, buď sami, nebo s dětma...
Registrovaný uživatel
Placený hlídání si nemůže dovolit každej a dovolenou taky ne
Většinu dovolených trávíme prací na zahradě a kolem baráku. Letos teda bude moře ale po delší době.
Registrovaný uživatel
Páni, páni prosím nebuďte ješitní, život je jeden z najťažších , ale krásny. ;)
Registrovaný uživatel
Abstinent napsal
Placený hlídání si nemůže dovolit každej a dovolenou taky ne
Většinu dovolených trávíme prací na zahradě a kolem baráku. Letos teda bude moře ale po delší době.

jo, to neřeším. vymyslet se to vždycky dá. třeba stanování tě nestojí v podstatě nic. a dojed se dá kamkoliv.
vím, že známý hlídali na výměnu, ale na to já nemám nervy :D
Registrovaný uživatel
Loni jsme prespali v kempu v Pasohlavkach ve stanu a za noc jsme platili 800 mozna vic, uz si nepamatuju
Pidi stan 😁
Registrovaný uživatel
tak nesmíš vybrat zrovna hned pasec no
Registrovaný uživatel
my na louce a nevím kde (mě to moc nebaví, tolik nejezdím) a nestálo to nic
Registrovaný uživatel
No jo na louce je to zdarma 😁
Registrovaný uživatel
My sme v tom kempe mali cez covid 2roky po sebe "Vánoční setkání v srpnu". :) Lebo vtedajší šéf správne predpokladal, že v prosinci bude lockdown.
Registrovaný uživatel
😁
Registrovaný uživatel
...no a já si užil tejden slávy,maminy s kočárkama koukaly a dneska to skončilo,kámoš ten vejfuk zavařil :D :D
Registrovaný uživatel
Vejfuk na autě? :D
Registrovaný uživatel
:lol: opľul som si telefón....
Registrovaný uživatel
https://www.ta3.com/clanok/262584/starosta-v-madarsku-postavil-za-peniaze-z-eu-chodnik-v-korunach-stromov-tie-vsak-pocas-vystavby-vyrubali
:lol:
Registrovaný uživatel
..jasně že na autě,blbouni :D
Registrovaný uživatel
Jasne, Calboni... :)
https://youtu.be/IjVF1gyXypM
Registrovaný uživatel
Fantozziho toho mám rád je to můj starý televizní kamarád ;) :D
Registrovaný uživatel
Mali sme to na VHS, poznám to naspamäť, puclíku. :)
Registrovaný uživatel
Neni to tak dlouho co běžel v televizi a já čuměl jako kdysi a tlemil se...a žena se divně koukala a pak řekla ,že takovýho mě nezná.. ;)
Registrovaný uživatel
Niečo pravdu hovorí. :roll:

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Abstinent napsal
Jo jsem tlustey no je to tak
Kouřím Rothmans demi zelený, jsou slabý, dřív jsem jel startky a taky startky bez filtru ale po těch jsem ráno kašlal :D
Jak víš že jsem tlustey ? :mrgreen:

Odvodil jsem to z toho ze nepijes pivo, proc by jsi ho jinak nepil. Je zdravy
Kdyz jsem bydlel v anglii naucil jsem se kourit baleny, tam to kouril kazdej, Javansee Jongens, nejlepsi tabak. Rano klasika kafe a cigaro, po ceste druhy. Dneska se snazim kourit co nejdyl. Idealne az po 11 prvni cigaro. Vykourim toho pak malo. Kdyz si dam cigaro hned rano, vykourim toho mnohem vic. Takze moje rutina je cigaro az k poledni, zrovna jsem dokouril dnes prvni. Popravde bych se rad zbavil i tohohle zlozvyku. Je to zlo.

Jako třeba jednu cigaretu celé den? ;)
Registrovaný uživatel
Pavel_III napsal
Jako třeba jednu cigaretu celé den? ;)

To nee jako že první až okolo 12 a to už teda chytam abstak
Javanse bol najlepší hneď po rozbaleni, v polke sa to zlomilo a dohulit tu suchu drťku bolo za trest. :)

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 726 727 728 729 730 731 732 733 > »

Sběratel.com » Pokec o mincích » Nová kecáreň a tlachárna

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1