Cassava Sciences, Inc. (SAVA) - EBIDTA
2016 -14,9M USD
2017 -11,9M USD
2018 - 6,6M USD
2019 - 9,6M USD
2020 -11,0M USD
1.polrok 2021 -10,1M USD !!!
Short Interest = 9,42M / % of Float Shorted = 25,25%
Skús mi povedať aspoň jediný argument, prečo si tento shit kupoval "pri poklese". Je to podnik pred krachom, ktorý bezpečne spaľuje vlastný kapitál, a preto každý 1/4 rok emituje nové akcie, aby pokrývali nové a nové straty. Ja by som išiel short.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Nestras :-D Padlo tam cca 10 kolecek. Se to nezda ale jsou do pulky, vim ze jsem si mohl udelat bedneni a utopit je do 3/4 ale tohle musi vydrzet i bombardovani.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

No máte tam asi iinou půdu než tady.Jílovitá dost pracuje takže když betonuju obrubníky tak opravdu pořádně,hlavně z venku,zevnitř ho podrží dlažba.
Dávám 10-15 cm pod obrubník a z boku kolečko ke každýmu metrovýmu obrubníku

Jíl dost pracuje,o několik centimetrů
Škoda že nemám forku kdxž jsem je betonoval loni sousedovi
Když jsem byl mladej a dělal si chodník doma tak jsem to dost odfláknul a za pár let se mi to brutálně rozjelo 🙄 😁

Covaxin: WHO approves India Covid vaccine for emergency use
Napriek dnešnému schváleniu Covaxinu WHO, Ocugen celý obchodný deň klesá. Špekulácie vyprchali. Niet sa čomu diviť. Cena za posledný mesiac vzrástla 90%.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Podľa fotky môže byť, bežné používanie a pokiaľ cesta/chodník bude dostatočne vysoko vysypaná "mladého"😃 to prežije...😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

hele i sterk pod zamkovku jsem odflaknul tam kde mi to udusali zabou pro jerab a z polovicky toho neudusanyho. Jen tak solich 5cm. Jeste to teda umlatim zabou i s tim sterkem, nechci to zase stahovat a bagrovat XD to je porad, neco udelam, pak to zase musim rozdelat a udelat jinak, travnik jsem taky delal na dvakrat a na jare asi budu delat po treti. :-/
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.