Nerad už tady do vlákna vstupuju. Ale opakovaně, jak je u grofika zvykem, se jedná o naprosto smyšlenej hoax, kterej vyloučili i překladatelé, s cílem vulgárně urazit očkované lidi.
Paradoxní je rozpor, že na epidemii prokazatelně umírá právě skupina druhá, neočkovaná..
Vzhledem k citátu co má grofík v popisku, udivuje opakované postování nesmyslů, hoaxů a urážek.
Smutný, jak se tohle vlákno stalo toxický.
Koukám medo asi svůj příspěvek podporující grofíka smazal..
Ale sám sebe považuju za vola, že vůbec se takový diskuze opakovaně účastním, snažím se po sté vyvracet lži a hoaxy člověka, kterej si z toho ponaučení nevezme a dál se pokláda za centrální mozek lidstva...

Paul , mám rád ľudí ktorý sa pýtajú a hľadajú pravdu , otázky si môže každý dať sám a vyhodnotiť to ako chce.
video z roku 2010 stačí čas od 4:00- 4:50 a potom od17:00
Cui bono? , Cui prodest?

medo -
Já to pochopil tak (co říká Gates), že pokud se postaráme o nejzaostalejší obyvatelstvo, začne paradoxně (sic!) klesat počet obyvatel na zemi..třeba vymýcením nemocí pomocí vakcín(není řeč o Covid, 10 let starý video, řeč je o vakcínách co používáme běžně, proti tetanu atd atd), protože právě nemoci nutěj lidi v zaostalejch zemích plodit hodně dětí (hodně jich totíž umírá) apod.
Někdo to ovšem sestříhal a napasoval na Covid, klasická konspirace.
Chudoba a zaostalost vede k přelidnění (viz Afrika).
V tom má Gates asi pravdu a řešení to je inovátorský.

Kdeže to len pracuje Heiko von der gyknäkologischer Ehemann ? zmluvy o nákupoch slobody sú krásne schvarz . Sme predsa EKO, 50 km z Viedne do Bratislavy Urschula na lietadle ale plebs zdaníme .
Poprosím o férové vysvetlenie aby to aj dezinformovaní tupani pochopili .
Cui bono? , Cui prodest?

řeč je o vakcínách co používáme běžně, proti tetanu atd atd), protože právě nemoci nutěj lidi v zaostalejch zemích plodit hodně dětí (hodně jich totíž umírá) apod.
Aha takže když tam vymýtíme nemoci tak si budou dělat jedno max dvě děti a lidí na ze mi ubude? Tomu sám nevěříš,množit jako krysy se budou dál.Mají to tak prostě daný
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.