Nejako o zaostalom svete by som po mlčal, momentalne opticky sa zdá EÚ a USA sú na technologickej špici, žiaľ postupne ideme s kopca, memento pre našich vodcov nech je história Bagdadu, Damasku, atď...
Apropo minimálne reprodukčné č. je myslím 2,17 dieťaťa na rodinu...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

O čem se tu bavíme? Já vyvracel informace, co sem dával medo a grofik...
Ale hned se to přetočí a začne se vyvracet kde dochází k přelidnění a kde ne...
Nikomu tady obhájce dělat nebudu, Gates mě nezajímá..JEn mě unavuje ta záplava hoaxů.
Bez argumentu k původnímu příspěvku se najde zase něco jinýho.....
Mě zajímá pouze:
1) zda grofík uzná, že sem po stý dal mejlovej hoax, citaci, kterou autor nikdy v životě nikam nenapsal a která vulgárně napadá očkovaný na Covid
2) z čeho medo podezřívá Gatese, když ten pouze rozebíral snížení počtu obyvatel pomocí vakcín...(nikoliv Covidovejch, ale na běžný nemoci)

Paul napsal/a:
Nikomu tady obhájce dělat nebudu, Gates mě nezajímá..JEn mě unavuje ta záplava hoaxů.
Bez argumentu k původnímu příspěvku se najde zase něco jinýho...
Tomu se říká argumentační faul, ženská technika komunikace je tomu podobná, jde o emotivní diskutující bez racionálních úvah, bez zdrojů, rešerše a hlavně bez sebereflexe takže bych nic nečekal a spíš se tomu vyhnul. Taky mi štve že když to tady vidím tak se neudrzim a na podobnou blbost reaguju. Je to zbytečný.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Já už to vidím jako naprostou otravu. Jakmile to někde začne, utinam to rychleji než politiku.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/glosa-oslavy-17-listopadu-ok-boomer-180320
Neměl by redaktor takový myšlenky zkoumat ve svý hlavě a po důkladným zhodnocení a vyhodnocení teprve něco napsat?! Autorka by měla jít na malý kurz sebemrskačství aby si příště svoje úvahy o 💩 psala leda do deníčku.
akolita@seznam.cz

Paul napsal/a:
Bez argumentu k původnímu příspěvku se najde zase něco jinýho.....
Mě zajímá pouze:
1) zda grofík uzná, že sem po stý dal mejlovej hoax, citaci, kterou autor nikdy v životě nikam nenapsal a která vulgárně napadá očkovaný na Covid
2) z čeho medo podezřívá Gatese, když ten pouze rozebíral snížení počtu obyvatel pomocí vakcín...(nikoliv Covidovejch, ale na běžný nemoci)
Pokial by si bol v rokoch 2014-15 navštívil Mali, Siera Leone, atd. cez voľný čas pozrel televíziu určite budeš sa hanbiť za príspevok na obhajobu.
Žiaľ ľudia podrobného razenia nemajú kožu na tvári, táto úvaha je o Tebe...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.