Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#861 12. 11. 2021, 21:57
Paul napsal/a: O čem se tu bavíme? Já vyvracel informace, co sem dával medo a grofik... Ale hned se to přetočí a začne se vyvracet kde dochází k přelidnění a kde ne... ...

sorry, ale jsi mimo, nebo kde vidíš, že ti něco paul podsouvá?😃

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#862 12. 11. 2021, 21:58

ok nikdo nic neřekl, nikdo si nic nemyslí. JAk je tu zvykem 😃

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#863 12. 11. 2021, 22:04

sigur napsal/a:

Takže čo navrhuješ, aby sa ľudstvo dostalo z tejto sračky?

To co jsem psal.. vzájemně se jako země maximálně izolovat a co v nejkratším časovém intervalu se všichni povinně ze zákona proočkovat, nejlépe před začátkem chřipkových sezon, září říjen.. Je to dost radikální, ale jedině tak by mělo očkování s aktuálními vakcíny smysl..Samozřejmě týkalo by se to vše dotčených zemi součastně..

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#864 12. 11. 2021, 22:06

...proč se tady hádáme?Kvůli blbostem,já jsem očkovanej ale je mi celkem jedno jestli není očkovanej můj soused,tyhle debaty jsou k hovnu ,každej na to můžeme koukat jinak...já jsem udělal to co si myslím ,že je správný ,ale jako demokrat vím,že volba je na každým z nás..😉 😃 😎

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#865 12. 11. 2021, 22:12

Však právě, já tu neočkovaný neurážim..ale číst tu citáty jací jsme očkovaní hlupáci a idioti, nepravdy, hoaxy,,,,
Tak to člověku někdy nedá se ozvat.

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#866 12. 11. 2021, 22:19

barbar napsal/a:

...a co v nejkratším časovém intervalu se všichni povinně ze zákona proočkovat, nejlépe před začátkem chřipkových sezon, září říjen.. Je to dost radikální, ale jedině tak by mělo očkování s aktuálními vakcíny smysl..Samozřejmě týkalo by se to vše dotčených zemi součastně..

Ok, takto jasne som to potreboval. Súhlas.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#867 12. 11. 2021, 22:21
...proč se tady hádáme?Kvůli blbostem,já jsem očkovanej ale je mi celkem jedno jestli není očkovanej můj soused,tyhle debaty jsou k hovnu ,každej na to můžeme koukat jinak...já jsem udělal to co si myslím ,že je správný ,ale jako demokrat vím,že volba je na každým z nás..😉 😃 😎

Já bych to bral jako neočkovaný,který nemá zájem se očkovat takhle demokratický😉 .. Ale tohle je bohužel kolektivní záležitost,boj proti skryté hrozbě.. Něco jako mobilizace společnosti , obrana a útok proti nepříteli jménem kovid 19.. Samozřejmě osobně jsem ochotný,, bojovat,, ale pouze pokud to má smysl..
Naopak tohle co se děje, jakým stylem a strategii valčime, nás jen morálně a ekonomický oslabuje a nejen nás ale i ostatní země stejného problémů..

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#868 12. 11. 2021, 22:25

Toto je ten problém. Tiež som očkovaný a dám sa znovu a tiež je mi jedno, že niekto nie je. Problém je, že neočkovaní pi.jú do nás očkovaných, že sme ovce, laboratórne krysy...akurát nemajú žiadnu alternatívu, ako sa z tejto sračky vyhrabať.

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#869 12. 11. 2021, 22:26

barbar a ty teda si zaočkovaný?

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#870 12. 11. 2021, 22:35
Já bych to bral jako neočkovaný,který nemá zájem se očkovat takhle demokratický😉 .. Ale tohle je bohužel kolektivní záležitost,boj proti skryté hrozbě.. Něco jako mobilizace společnosti , obrana a útok proti nepříteli jménem kovid 19.. Samozřejmě osobně jsem ochotný,, bojovat,, ale pouze pokud to má smysl.. Naopak tohle co se děje, jakým stylem a strategii valčime, nás jen morálně a ekonomický oslabuje a nejen nás ale i ostatní země stejného problémů..

:( 😕

Páni výborné zhodnotenie zvlášť ramires, barbar trochu pozabudol na maličkosť, vakcíny sú schválené v núdzovom režime a tu je zásadný problém.
Čiže netlacit na pílu pri ľudoch čo nudzovej vakcine nejako neveria...
Je toho ďaleko viac na diskusiu, na dnes stačí. 👍😊

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.