Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#901 13. 11. 2021, 19:23
dlouhé, ale dobré https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/radek-ptacek-psycholog-vychova-deti-rodice-homosexualove.A210923_100635_xman-rozhovory_wes?zdroj=top

Není psycholog jako psycholog. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Facka-sem-facka-tam-Nevadi-Deti-dnes-nemaji-zadne-povinnosti-Nic-nevydrzi-rika-detsky-psycholog-o-vychove-589959 podívej se na tohohle a pak na tohohle https://youtu.be/BjGgcCfanoY jeden by ti radil že máš děti mlátit protože jsou to slabosi a blábolit něco o "tradiční rodině" druhý tě bude učit jak je pochopit a žít v pohodové domácnosti. Jasně že "tradiční" rodina je iluze která nikdy neexistovala. To vymysleli autoritativní systémy aby mohli ovládat systém rodiny dle svých představ.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#902 13. 11. 2021, 19:29

díky, číst to asi nebudu, jen co jsem to zběžně prolítl... "Poruchy ADHD či autismus jsou dle Hermana mýtus. " no nevím jakou má kvalifikaci a praxi

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#903 13. 11. 2021, 19:38
díky, číst to asi nebudu, jen co jsem to zběžně prolítl... "Poruchy ADHD či autismus jsou dle Hermana mýtus. " no nevím jakou má kvalifikaci a praxi

Dělal pro tabákový a hazardní průmysl mimo jiné. Co chceš, myslíš že pro PL by dělal rozhovor seriózní člověk?! A takový lidí poslouchá mnoho rodičů dezolatu a vychovává další dezolaty. Naopak ten druhý, Studnička, výborný přístup, zajímavé názory dokonce jsem si od něj koupil video session protože myslím to co říká má smysl.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#904 13. 11. 2021, 20:02
To se zástavas volného fanklubu?🙄 Ta první půlka by názorove seděla přesně na jeho zastánce pár století zpět.

Nezastávam sa nikoho ale politiku som začal vnímať perestrojkou , glasnosťou a samozrejme Havlom v 1989 som bol každý večer na námestí , počúval Kryla atď , Havlov novoročný prejav , som citlivý na slovo cenzúra nech sa nazýva akokoľvek , cenzúra je typickým znakom totalitných režimov.

Havlova pluralita názorov ostala hlboko v mojom vedomí a vnímaní .
Samozrejme aj v 1989 boli názoroví oponenti dezinformátori a šíritelia imperialistických hoaxov 😕 aj keď..pravda je vždy uhol pohľadu .

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#905 13. 11. 2021, 20:03

Čo také si predtavujetě pod pojmom Tradiční rodina?

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#906 13. 11. 2021, 20:51

Že ovláda svoj materinský jazyk, pravopis, napríklad.😋
Skús Google translator a pre istotu mi odpíš až ráno. Idem síce do roboty, ale ja si to nájdem..🙂
-s-

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#907 13. 11. 2021, 20:52
Že ovláda svoj materinský jazyk, pravopis, napríklad.😋 Skús Google translator a pre istotu mi odpíš až ráno. Idem síce do roboty, ale ja si to nájdem..🙂 -s-

No mě zajímá co si pod tím představuje komár

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#908 13. 11. 2021, 21:55

Tak dneska to je jasné - dva mamínci nebo dvě tatínky a s nima (jedno s kterými) nějaké genderově neujasněné ... dítě ne, to je rasistické, nebo jaké, tak snad tvorovky.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#909 13. 11. 2021, 22:00
Tak dneska to je jasné - dva mamínci nebo dvě tatínky a s nima (jedno s kterými) nějaké genderově neujasněné ... dítě ne, to je rasistické, nebo jaké, tak snad tvorovky.

Ideálně pak alespoň jeden rodič by měl být tmavé pleti.

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#910 13. 11. 2021, 22:00

Tradiční rodina je ta která funguje na principu křestanských hodnot,muž má rád ženu maj děti ,vychovaj je ...sem tam je zmydlej ,když dělaj bordel a vychovaj z nich slušný lidi,scénář podle kterýho se jede už hodně staletí..a doba pokročila ,proto jsem schopen přejmout i homo páry ...ale proboha ,všechno je to volba jednotlivce,jsou lidi kteří to nesnáší,určitě bych to nemlel do veřejnýho prostoru,blbne to lidi😃 😃 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.