Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

#911 13. 11. 2021, 23:12
Skutečně tohle děla člověka chytrého? Asi ne sdílíme stejně hodnoty

Chytrost = vychcanost

Protože člověk s vysokým IQ a co hůř, morálními zásadami, může být v podstatě blb co se nechá snadno podvést, takže intelekt nerovná se chytrost.

Vlastně ty nejlepší podvody fungují na lidi s vysokým IQ a yároveň vysokým egem, protože oni by se přece nenechali nikdy podvést, neboť jsou přece tak sečtělí a světaznalí😃

"Democracy.... is non-negotiable."

• Liberty Prime
Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#912 14. 11. 2021, 06:49
Chytrost = vychcanost Protože člověk s vysokým IQ a co hůř, morálními zásadami, může být v podstatě blb co se nechá snadno podvést, takže intelekt nerovná se chytrost. Vlastně ty nejlepší podvody fungují na lidi s vysokým IQ a yároveň vysokým egem, protože oni by se přece nenechali nikdy podvést, neboť jsou přece tak sečtělí a světaznalí😃

Máš nějakou statistiku jinou než domněnky?

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#913 14. 11. 2021, 06:56

Já vím.Mě jen zajímá co si pod tím představuje komár
Když teda svý děti vychovává podle tabulek

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#914 14. 11. 2021, 06:58

Vlastně ty nejlepší podvody fungují na lidi s vysokým IQ a yároveň vysokým egem

Někdy to tak je. Sám jsem vyjebal s jednou egoistickou kundou ale zas tak vysoký IQ nemá,pravda😃
No ona vyjebala spíš sama se sebou,já ji v tom jenom nechal .Kousek viny na tom teda mám

Profilový obrázek
vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

#915 14. 11. 2021, 09:31

Ty si jako myslíš, že hrdý člověk co se považuje za chytrého nahlásí s nadšením, že ho podvedli a tedy že byl idiot? Pokud to nebylo tolik, raději to zkousne, než aby přiznal že naletěl.

Je to hodně vidět v internetových podvodech, na Kickstarteru, online hrách s kasiny i na věcech, co se tváří jako kryptoměny ale nejsou (i když osobně považuju veškeré kryptoměny za podvod).

• Liberty Prime
Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#916 14. 11. 2021, 09:41
Já vím.Mě jen zajímá co si pod tím představuje komár Když teda svý děti vychovává podle tabulek

Nevím jak jsi přišel na to že jedu podle tabulek? Až budeš mít děti pochopíš (snad) že výchova je hodně o sebevzdělávání a práci na sobě, jaký chceš mít děti, takový musíš být. Jak jsem napsal, tradiční rodina je iluze, nikdy neexistovala, jak píše ramirez, zřejmě křesťansky mustr máma táta děti, milující? Těžko, musí se k tomu přidat milenka, milenec, trošku domácího ať fyzického či psychické ho násilí, nenávist, zášť, otroctví, servilita, sem tam nějaká ta vražda, donedávna to byla chůva, kojná, prarodiče. Je to volba individuální, a až když pochopíme že člověk je tvor stejně jako všežravý tak vsesukavy bude nám hej. Protože je v podstatě jedno jestli dítě výchovava jeden rodič, dva stejný ho pohlaví, nebo celý kmen. Všechno má svý pro a proti. Jde o to jaký ten/ti lidé jsou uvnitř.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#917 14. 11. 2021, 09:42

Nepotřebuje data, on to ví protože je chytrý kluk 🙄

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#918 14. 11. 2021, 10:01
Ty si jako myslíš, že hrdý člověk co se považuje za chytrého nahlásí s nadšením, že ho podvedli a tedy že byl idiot? Pokud to nebylo tolik, raději to zkousne, než aby přiznal že naletěl. Je to hodně vidět v internetových podvodech, na Kickstarteru, online hrách s kasiny i na věcech, co se tváří jako kryptoměny ale nejsou (i když osobně považuju veškeré kryptoměny za podvod).

je irelevantní co si myslím...
ale pro tebe asi co jsi myslíš, tak považuješ za fakt, ne?

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#919 14. 11. 2021, 10:02
Nepotřebuje data, on to ví protože je chytrý kluk 🙄

žeby ho někdo podvedl? 😲

Profilový obrázek
vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

#920 14. 11. 2021, 10:28
žeby ho někdo podvedl? 😲

Docela mě uráží, že nikoho nenapadla opačná možnost😃

Spojení mezi statistikou podvodů a bodů IQ obětí jsem nenašel, pravda, protože to se zjevně nezkoumá, zato inteligence pachatelů ano. A ti zdaleka nebývají otitulovaní frajeři z ČVUT.

Ale stojím si za tím, že vysoké IQ, tituly, či obojí není ochrana před podvodem, stačí si zahrát karty se samýma inženýrama a máte to empiricky podložené🙂
U většiny podvodů kupříkladu na Kickstarteru nebo Indiegogo stačí udělat krásné znějící projekt (třeba vzduchový deštník, technický nesmysl) a i lidi s vysokoškolským vzděláním i studenti do toho dali třebas 150 dolarů, načež se rozčilovali😋
Ale žalobu vždy podá mizivé procento. Většina se s tím evidentně smíří.

• Liberty Prime

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.