Nevím jak jsi přišel na to že jedu podle tabulek?
Tak necháváš si radit od "odborníků" Jak jsi se tady už několikrát zmiňoval si dokonce kupuješ CD nebo knihy😃 no směju se ještě teď
Děti mám a jedeme tak nějak normálně.Občas mladýho seřvu když už je dost přes čáru ale jinak celkem klídek. ALe abych si do výchovy nechal od někoho kecat jako ty tak to fakt ne
Laskavě mě tady nepoučuj jestli je tradiční rodina iluze nebo ne protože o tom víš úplnou piču

No ty jsi podobně přiblblých názorů😃
Někdy mi připadá že jste jedna a tatáž osoba😃

To ja taky
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Tak pokud jsi mel stesti a byl jsi vychovany ve zdravem prostredi, tak ti bylo prano a mas to v sobe zaklicovane prirozene, i kdyz s tim rvanim a "mladym" to uplne nekoresponduje a i tak verim ze se je porad co ucit. I kdyz to vypada tak ze jsi posnidal salamounovo vymesek a vis a umis to vsechno nejlepe. Jestli ti prijde ubohy se vzdelavat, hledat informace a nechat si poradit od zkusenejsich, pak je to tvoje volba. Ja si myslim ze rodicovstvi je narocna vec a spis je nenormalni se o tom neco nenaucit nez obracene. Uz jen tim ze deti jsou nasi velci ucitele.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

:roll: 🙄 🙄
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.