Paul napsal/a:
Po delší době něco pro Pavla III
Klikat na to nebudu, stačí nadpis.
To bys chtěl mít doma?

Mě bavilo, jak tě tyhle kreaturky rozčillovaly😃

Hrozný machny...estetika nula..utekl bych před nima.

Divím sa, prečo sa lekári venujú medicíne a študujú úplne zbytočne 6 rokov na vysokej škole a potom si ešte dva roky robia špecializovanú atestáciu, keď sa lieky na všetky choroby dajú jednoducho vyhľadať na internete. Ešte viac sa lekárom a sestričkám divím, že sa starajú a ošetrujú dobrovoľne nezaočkované osoby.
To nie je len mať právo slobodného rozhodnutia a nezaočkovať sa, ale je to aj povinnosť niesť zodpovednosť za následky svojho konania. Na Slovensku je voľných posledných 20 lôžok s pľúcnou ventiláciou, ak sa zaplnia, tak nastúpi vojenská medicína. Dúfam, že dobrovoľne nezaočkovaní, keď už budú na konci so svojím dychom, budú natoľko statoční, že ich nebudú obsadzovať a ponechajú ich zaočkovaným pacientom s inými pridruženými diagnózami.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Čas letí ako voda, pred 32 rokmi sme radostne zhadzovali ploty na hraniciach, niektorí nebojacni dobrovoľne išli pomáhať zhodiť režim do iného štátu pre "slobodu" a dnes znovu staviame na hraniciach ploty a kraglujeme inak premyslajucich ľudí... 😊
Rád by som vedel čo bude o ďalších 32 rokov. 😳😅
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Fidzi teď poznáte, kolik má Slovensko přátel..
Nám v krizi pomohlo (darované plicní ventilátory) Německo, Maďarsko, + EU vzala z rezerv od Rakouska a Nizozemska...
USA poslalo 28 lékařů...
(I když nevim, jestli má Slovensko i volnou obsluhu k ventilátorům)
V nouzi poznáš přítele. ČR asi nedá nic, při těch číslech to vypadá na další katastrofu i u nás...
A vláda jedná pomalu, protože dosluhuje..a nová ještě nenastoupila.
Děkujeme tomu prochlastanýmu jelitu z LDN, že to zdržuje a ještě se tím chlubí..jakej já mám na něj vztek...
Jak já Slovensku závidím prezidentku.🙄

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.