To je směšné. Bát se jehly když tady rádi takový svinstvo
Občas mi to tady přijde jako v blázinci. Přeci ti musí být jasný že jsem se nebál jehly ale možných nežádoucích účinků a rizik. 🙄
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Občas mi to tady přijde jako v blázinci. Přeci ti musí být jasný že jsem se nebál jehly ale možných nežádoucích účinků a rizik. 🙄
A teď už se nebojis? Nech si změřit protilátky a kdyz jich bdes mít dost tak se na očkování zatím vyser

😳😳😳 Odpovedal som, žiaľ nepoznáš súvislosti ani históriu Československej vakcinacnej stratégie o svetových prvenstvach sa na mienkotvornych weboch nehovorí, nakoniec verím. nemal si dôvod.
Čiže dnešná doba priniesla technickú revolúciu pre vás, bloger, politológ, mimovladkar a pre so ku, operátor výroby... 👍✌️
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Grófik v poslednej vete si zabil 😁 😁 😁 spomenul som si ako po 1989 dosť ľahkých dev odišlo pracovať na západ, káždá hovorila že robí "managerku" ešte neboli mob. telefóny odišla aj kamarátová suseda do It nemali doma tel. a dala tel. na suseda , volal jej "nadriadený" na pevnú linku predstavil sa "pasák"😁 😁 😁
Cui bono? , Cui prodest?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.