Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3151 11. 1. 2022, 16:57

A přitom stačí doplnit, tím hůř by se mu dnes žilo ...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3152 11. 1. 2022, 16:58
Podriadili sa, nechajú sa viesť😁 Úplne preberajú pokyny vodcu čo sa prejavovalo v každom hist. odbobí napr. -preberaním germ. výrazov počas II.sv.vojny 🙄 -po komunistickom prevrate ruských🙄 ...

To tak je, že ve hře (i životě jak píšeš) přebírame nějaké role a užíváme si je😉 Ds není špatné😉

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3153 11. 1. 2022, 17:05
Nie sú vyhybave odpovede, ale majú v rozvitej podobe veľmi veľa premenných... Ja nemôžem ani nemám záujem, silu ani chuť odpovedať na tak zložitú otázku. Môžem však podľa stupnujucej impertinencii hádať, že v tvojom prípade vírus je na vyššej úrovni ako včera, možno zatiaľ len skryte... Mne tu nevypravaj o tvojich vlhkých snoch. 😊

Nebylo by pak lepší některý věci nenacinat když nemáš chuť o nich dál mluvit? No budis, a k tomu tvému zase jak jinak než povedenému memu. Od boomera pro boomera. Z-ka už na fb nenajdeš 😆 milenialy ještě jo i když už taky migrují jinam. 😉 A když se vám tak dobře žilo Rusko a Čína mají dveře otevřené. 🙄

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#3154 11. 1. 2022, 17:08
Přitom ten medo bude asi hodně chytrý kluk... Výchova a život v systému dělá své, mužem být rádi, že jsme prošli obojím a můžeme vybírat

Že jsem, rád jsem. Že jsem v posttotalitním státě, rád jsem méně ale buďme vděční, některý totalitní staty jsou věčný a tam nemusíme žít o blahobytu snít.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#3155 11. 1. 2022, 17:12
Nebylo by pak lepší některý věci nenacinat když nemáš chuť o nich dál mluvit? No budis, a k tomu tvému zase jak jinak než povedenému memu. Od boomera pro boomera. Z-ka už na fb nenajdeš 😆 milenialy ještě jo i když už taky migrují jinam. 😉 A když se vám tak dobře žilo Rusko a Čína mají dveře otevřené. 🙄

Nehrotil by som to tak, najhoršie je, že sa stále po niekom opičíme, rozumnejší si vyberú pozitívne veci a na chybách sa poučia, bohužiaľ sa ide podľa modelu brať všetko aj s negatívami - bohužiaľ .

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#3156 11. 1. 2022, 17:27

Facebook je doménou starší generace...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#3157 11. 1. 2022, 17:36

Nevidím dôvod niekam do emigrácie pokiaľ tu ako rodina žijeme hafo storočí, ale ako som nemlčal za socializmu nemám dôvod nepoukazovať na nešvár momentálnej doby.

Viem dnes je trend: Ak nie si vulgárny, bezočivý a rozdrapený hlupák, nie si moderný. Vzdelanie a rozhľad je to posledné, čo človek v súčasnej spoločnosti potrebuje. Vtĺka sa do hlavy, že zarábať sa dá aj ináč, spoliehať sa na poctivú prácu ako zdroj obživy je prežitkom a záležitosťou pre zaostalú skupinu obyvateľstva.😞

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3158 11. 1. 2022, 17:39

Ten trend je ve vaší rodině? Já ho kolem sebe nějak nevidím...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#3159 11. 1. 2022, 17:48

Ty si ukážkový príklad dnešnej civilizačnej evolúcie...😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#3160 11. 1. 2022, 18:01

óó, děkuji😃
takže prostě jen další kecy... klasika

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.