To tak je, že ve hře (i životě jak píšeš) přebírame nějaké role a užíváme si je😉 Ds není špatné😉
ferovyobchodnik@seznam.cz

Nebylo by pak lepší některý věci nenacinat když nemáš chuť o nich dál mluvit? No budis, a k tomu tvému zase jak jinak než povedenému memu. Od boomera pro boomera. Z-ka už na fb nenajdeš 😆 milenialy ještě jo i když už taky migrují jinam. 😉 A když se vám tak dobře žilo Rusko a Čína mají dveře otevřené. 🙄
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Že jsem, rád jsem. Že jsem v posttotalitním státě, rád jsem méně ale buďme vděční, některý totalitní staty jsou věčný a tam nemusíme žít o blahobytu snít.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Nehrotil by som to tak, najhoršie je, že sa stále po niekom opičíme, rozumnejší si vyberú pozitívne veci a na chybách sa poučia, bohužiaľ sa ide podľa modelu brať všetko aj s negatívami - bohužiaľ .
Cui bono? , Cui prodest?

Nevidím dôvod niekam do emigrácie pokiaľ tu ako rodina žijeme hafo storočí, ale ako som nemlčal za socializmu nemám dôvod nepoukazovať na nešvár momentálnej doby.
Viem dnes je trend: Ak nie si vulgárny, bezočivý a rozdrapený hlupák, nie si moderný. Vzdelanie a rozhľad je to posledné, čo človek v súčasnej spoločnosti potrebuje. Vtĺka sa do hlavy, že zarábať sa dá aj ináč, spoliehať sa na poctivú prácu ako zdroj obživy je prežitkom a záležitosťou pre zaostalú skupinu obyvateľstva.😞
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.