Žádost Ukrajiny o české vojáky bychom brali velmi vážně, říká Černochová pánové kdo mi to zde psal, že i žena může vládnout armádě?
Poslali jsme 5000 granátů pro děla větší ráže a potom zde čtu, že Černochová blbne, ale léči se.
Možná však povolá nás staré pardály ve věku 70 -85 let a tak se zbaví důchodců.
Jak si může dovolit tato dáma říci, že pošleme naše vnuky na smrt! (Kráva pitomá)
Ladislavaliev@atlas.cz

byl jsem na exkurzy v marlence a ke koštu nám nalili, doma jsem říkal, že to bylo dobré a ježíšek to asi slyšel... normálně koňak/brandy nebo co to je nepiju, ale je to fakt dobré😃 už to cucáme s tchýní
ferovyobchodnik@seznam.cz

jestli on nebude spíš problém u těch ruskejch kokotů... https://www.lidovky.cz/svet/rusko-ukrajina-usa-jednani-nato-rumunsko-bulharsko-vojsko.A220121_134901_ln_zahranici_kov
ferovyobchodnik@seznam.cz

tvl ještě aby tak narukoval bratr .To bych se pak musel starat o švagrovou a její 4 děti 😮 😁

ok tak dobrou chuť.Já si dám zas pauzu .Včera jsem vdechnul sedmičku rumu 🙄

Altmann, západ už ani neskrýva, že všetko je o zničený Ruska, pritom zabudli Rusi sú iná mentalita.
USA má týždeň na písomnú odpoveď ohľadne bezpečnosti, aby toho nebolo dosť, Čína, Rusko a Irán oznámili námorné cvičenia vo všetkých oceánoch a moriach...
Zrejme na 80% je rozhodnuté. 🤔☹️
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Problém je v tom, že jediný, kteří nechtějí válčit jsou Rusové. No, ale je to jak před rokem 1989. všichni opakuji co jim soudruzí řeknou. Jen prostě nemají rádi rudou barvu. Já do armády velmi malinko vidím, prostě je to děs a běs. Vyškolení kluci dělají v Mali strážné a doma máme pár vojáčku. No, ale Francouzi si nás zaplatí. Nevím jak na tom jsou Slováci, ale asi to nebude lepší.
Ladislavaliev@atlas.cz

Rusko furt požaduje jakési záruky bezpečnosti, ale samo není ochotno cokoliv zaručit a výlety plně ozbrojených mužiků na dovolené jsou normální.
V podstatě ty záruky bezpečnosti by měly, z pohledu ruských bolševiků, vypadat takto: "Dejte nám záruky, že s náma nebudete válčit, že se nebudete bránit, a nechte nás obsadit co chceme." Ne že by to nebylo nepodobné požadavkům Hitlera.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.