Že to mám z športu (hádzaná, basket, flobal, behanie) bolo všetkým jasné, ale pravú príčinu nevedel stanoviť nikto...
Tak aby som to dokončil...po tomto výlete mi robil problém už aj bicykel a dokonca aj pedále v aute. Minul som slušné prachy na rehabilitácie, výživové doplnky, injekcie atď. ale nič nepomáhalo. Nakoniec som zistil, že sa do dediny vrátil kamoš - fyzioterapeut, skromný chalan, ale fachman...dokonca dával dokopy aj pracháčov v Saudskej Arábii. Vtedy mal ordináciu ešte len doma v garáži (teraz už má 2 plnohodnotné). Povedal mi, aby som sa vyzul, dal dole gate a postavil sa rovno na obidve nohy. Diagnógnózu mi povedal po 5 sekundách - prepadnuté kotníky dovnútra. Na kostre mi potom vysvetlil, prečo mi kolená nezapadajú správne do seba a teda športom a vekom sa skurvili.

Vyrobil mi na mieru vložky do topánok, naučil ma špeciálne cviky na kolená (o niektorých svaloch som dovtedy netušil, že mám), naučil ma správne stáť a chodiť...páni, po roku permanentnej bolesti ma kolená do 2 týždňov od prvej návštevy prestali bolieť. A neboleli ani keď som neskor v lete vyliezol na Kriváň, Ostrvu alebo Bystrú lávku v Tatrách.
Svätý človek, odvtedy ho oslovujem "šaman". 😉

Paul napsal/a:
Nj profi fotbal na útovni ligy je rasovina. Tam se maká každej den. Nebo nejsi profík? 😃
Vesnickým fotbalem si taky zničíš klouby.Špatný terén,nevhodná obuv ,nedoléčený výrony kotníků.Pravej jsem měl naštípnutej(prý horší než zlomenina)To se pak všechno projeví

sigur napsal/a:
Vyrobil mi na mieru vložky do topánok, naučil ma špeciálne cviky na kolená (o niektorých svaloch som dovtedy netušil, že mám), naučil ma správne stáť a chodiť...páni, po roku permanentnej bolesti ma kolená do 2 týždňov od prvej návštevy prestali bolieť. A neboleli ani keď som neskor v lete vyliezol na Kriváň, Ostrvu alebo Bystrú lávku v Tatrách.
Svätý človek, odvtedy ho oslovujem "šaman". 😉
Jsou takový ale je jich asi málo
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.